?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 546 172
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 465
  • София-Младост
Как да проверя на служебна кола, фирмена, дали има глоби от Кат? При напускане на границата нали искат плащане и ...
Ако намериш начин пиши. Може по СУМПС или фиш тук:
https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/KATActs/ActService/Index
При нас миналата година, шефа пресича неправилно и чак тогава (явно при проверка по ЕГН) решиха да връчат глоби от 2017...знаят се адреси, телефони, зор всичко да е видно ТР...и накрая ...нищо.

# 6 466
  • Пловдив
Как да проверя на служебна кола, фирмена, дали има глоби от Кат? При напускане на границата нали искат плащане и ...
Ако намериш начин пиши. Може по СУМПС или фиш тук:
https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/KATActs/ActService/Index
При нас миналата година, шефа пресича неправилно и чак тогава (явно при проверка по ЕГН) решиха да връчат глоби от 2017...знаят се адреси, телефони, зор всичко да е видно ТР...и накрая ...нищо.
това го пробвах... Simple Smile ако има фиш нали го пращат на фирмата?

# 6 467
  • София
Най-сигурно в КАТ. И прежали един ден.
Става и в сайта, но е умрела работа. И информацията не е пълна и не се обновява дълго време.

това го пробвах... Simple Smile ако има фиш нали го пращат на фирмата?
Не разчитай. Съвсем скоро ядох подобно дърво. Яко. Simple Smile

# 6 468
  • София-Младост

mystic woman, нали това пиша...никой нищо не беше пратил. А говорим за стари нарушения, част от шофьорите даже са напуснали...

# 6 469
  • Г. О.
Какъв климатик е подходящ за стая 9 кв.м (2.60м височина)?

# 6 470
  • Пловдив
незнам дали има по-малки от 9-ка...?

# 6 471
Преди доста време бях чела тема с идеи за прически на дългокоси момичета. Не я намирам. Има ли такава тема? Може би аз не се справям добре с търсачката.

# 6 472
Глобата се налага на лицето което управлява колата, не на самата кола. Така че ако на сайта на пътна полиция зад вашето ЕГН и номер на свидетелство няма глоба минавате без проблем.

Чак ми стана смешно. Издадено НП за административно нарушение на кола...

# 6 473

9-ка.

# 6 474
Преди доста време бях чела тема с идеи за прически на дългокоси момичета. Не я намирам. Има ли такава тема? Може би аз не се справям добре с търсачката.
Има доста стари. Напиши в гугъл
дълга коса бг мама
и излизат.
Иначе, ако ти върши работа" Модни тенденции в прическите", ето линк
https://www.bg-mamma.com/?topic=1200618.630

# 6 475
  • София-Младост
Глобата се налага на лицето което управлява колата, не на самата кола. Така че ако на сайта на пътна полиция зад вашето ЕГН и номер на свидетелство няма глоба минавате без проблем.

Чак ми стана смешно. Издадено НП за административно нарушение на кола...
Не баш...защото товарния а-л е шофиран от шофьор на ТД във фирмата, обаче на на електронния фиш пише ползвател: името на собственика (в случая на ЕООД), защото той е законен представител наф фирмата;)

# 6 476
Частен случай, когато НП е издадено на собственика на фирмата. Ако аз тръгна да излизам с нарушение извършено със служебен автомобил, срещу моето ЕГН няма да има нищо. Всичко ще е на МОЛ.

# 6 477
Честно ли? Така ли ги издават НП - на фирмата, а не на името на нарушителя?

ПС Не ми се рови сега в законите, ама ме изненадахте.

# 6 478
  • София-Младост

Diorela, като те щракне камерата, няма как да се разбере Гошо ли кара, или Пешо. То и с лично МПС е така...издава се на собственика, пък дали е карал синът или жена му...

# 6 479
Честно ли? Така ли ги издават НП - на фирмата, а не на името на нарушителя?
Да, всичко що е камера издава електронния фиш на мола или на собственника на автомобила. Ако те спрат тогава акта и съответно НП си е персонално на нарушителите.

Общи условия

Активация на акаунт