?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 546 098
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 585
Възможно ли е да имам диария от тиквено семе, което ядох снощи преди лягане? Другата ми храна си беше твърда и не знам защо така...
Май има вирус. Аз съм така втори ден. Мислех, че при мен е от дюнер, ама, едва ли. Вчера и повръщах.

# 6 586
Какво точно става на каша в микровълновата? Има чалъми за равномерно затопляне. Моята МВ е 800 вата на максимална мощност, на работа и у родителите ми също.
Оставянето на отворена микровълнова, която не си е извъртяла времето за претопляне - чувала съм, че не е много добре за самия уред.

# 6 587
Възможно ли е да имам диария от тиквено семе, което ядох снощи преди лягане? Другата ми храна си беше твърда и не знам защо така...
Май има вирус. Аз съм така втори ден. Мислех, че при мен е от дюнер, ама, едва ли. Вчера и повръщах.

Е аз нямам други проблеми, само това е..

# 6 588
Аз при вирус обикновено не вдигам Т. Имам съвсем лека мускулна треска, но понеже понякога се изсилвам с тренирането, не съм сигурна за произхода й.

# 6 589
  • София
Непокорна, регистрирай се в сайта на виваком и там предлагат отстъпки някакви, специални планове, дето по офисите ги нямаме. Така направихме ние преди два месеца някъде и не съжалявам. Мъжа ми е титуляр на сметката, та той свърши тази работа след обаждане към оператор.
Те всъщност бяха му звъняли с някаква оферта. Той не беше потвърдил. Отидохме в офиса, казахме че са ни звъняли с еди каква си оферта, искаме да се възползваме. В офиса каза, че не може, те не ги виждали тези "промоционални" оферти и така. Та оттам пак звъним на оператор, казаха, че тази е изтекла, която са ни предложили, но да следим като качват и какво ще ни изпратят като предложение.

# 6 590
Аз да кажа, че в Теленор преподписах план от 37 на 21 лв. 2 месеца, преди да изтече договорът.
Знам, че е друг оператор, но според мен Виваком не биха си вкарали автогол да не предлагат подобна екстра и така да губят клиенти.

# 6 591
Задължително ли е над хладилника да има разстояние?
Харесала съм един , който ще е на сантиметър от горния шкаф, та се чудя Rolling Eyes

# 6 592
  • Пловдив
Харесала съм един , който ще е на сантиметър от горния шкаф, та се чудя Rolling Eyes
Поне 5 см мисля...ако не и 10.

# 6 593
  • Варна
Здравейте,
Някой знае ли какво трябва да се предприеме при следната ситуация: регистрацията на МПС е прекратена служебно поради липса на гражданска отговорност. Колата е в гараж. Нямам желание да я управлявам повече, но регистрационните табелите са на колата. Какво следва? Трябва ли да ходя до КАТ. Смятам скоро да я продам, но да не ми натресат някой акт през това време Simple Smile

# 6 594
  • София
Вече са ви натресли акт за 250лв поради липса на ГО, това плащане ще ви виси.
За да я свалите от учет, ще трябва да заплатите данъците и да попълните заявление къде ще се съхранява или какво ще я правите.
Продажба е по-добре.

# 6 595
  • Sofia
За НАП и НОИ отделни ПИК ли трябват?

# 6 596
  • София-Младост
За НАП и НОИ отделни ПИК ли трябват?
По принцип-да, но някои справки на НОИ, са достъпни и с кода от НАП.

# 6 597
По радиостанциите се върти кавър на братя Аргирови "До вчера", никъде не го намирам?

За тази песен ли питаш?  https://www.youtube.com/watch?v=vRzAIEp2Wuk
Не е кавъра.

# 6 598
Нашият има точно 2 см
Не е мръднал от... 17 години
Нищо му няма, важно е отзад са има място.

# 6 599
Вече са ви натресли акт за 250лв поради липса на ГО, това плащане ще ви виси.

Нищо не са натресли. Ако колата не се движи, може да си стои без ГО за неопределено време. Проблем ще е само ако се сключи нова ГО и веднага се тръгне на път. Възможно е колата все още да е дерегистрирана и това да има последствия.

Общи условия

Активация на акаунт