?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 545 853
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 645
да, ще може

# 6 646
Идеално. Точно това ми трябва. Изясняване по даден въпрос без излишно досаждане от другата страна. Благодаря, Maeve!

# 6 647
  • Козлодуй
Имате ли проблем с пощата на dir - http://mail.dir.bg/ ? От вчера не мога да вляза в старата версия а в новата или не получавам писмата си или ги получавам с мноооого повторения само когато и старата се появи за миг.

# 6 648
Ако изпратя съобщение на абонат във вайбър и след това веднага го блокирам той дали ще може да прочете съобщението?

Можеш да изтриеш съобщетието.

# 6 649
  • Другата България
Ако изпратя съобщение на абонат във вайбър и след това веднага го блокирам той дали ще може да прочете съобщението?

Можеш да изтриеш съобщетието.
Като го изтриеш, го триеш за теб. Само и единствено.
Няма как да изтриеш и неговото. Ако няма някаква промяна, за която не съм разбрала.

# 6 650
  • София
Може,може,пита за теб или за всички да изтрие

# 6 651
  • Другата България
Може,може,пита за теб или за всички да изтрие
Е, значи все пак има нещо, което не съм разбрала.
По едно време не можеше. Извинявам се тогава.

# 6 652
Изтрий за всички или изтрий за теб - тези са опциите.

# 6 653
Има как вече изпратено съобщение да се изтрие и за получателя.

# 6 654
Имате ли проблем с пощата на dir - http://mail.dir.bg/ ? От вчера не мога да вляза в старата версия а в новата или не получавам писмата си или ги получавам с мноооого повторения само когато и старата се появи за миг.
Въобще не мога да взляза от старата версия, а новата е отвратителна. Не получавам писама или ги получавам с голямо закъснение

# 6 655
Докато сте на тема маски да питам, имат ли право в банка да изискват да съм с маска? Нали само в болница, аптека и градски транспорт?

# 6 656
В магазин за домашни потреби ме помолиха да си поставя маска.
Предполагам решение на самите собственици. Само помолиха, не разбрах дали
е задължително, тъй като няколкото посетители разполагахме с такива и си ги
сложихме.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 22:44 от delpel

# 6 657
имат ли право в банка да изискват да съм с маска?
Да. Имат право да не ви допуснат, ако не отговаряте на изискванията.
А каква е темата за маски? Нищо не намирам в последните две страници.

# 6 658
  • Ланкър, планините Овнерог
Докато сте на тема маски да питам, имат ли право в банка да изискват да съм с маска? Нали само в болница, аптека и градски транспорт?
Банките са частни и тъй като носенето на маски е препоръчително, имат право на техни си правила.

# 6 659
Банките са частни и тъй като носенето на маски е препоръчително, имат право на техни си правила.
Да, права си.

Общи условия

Активация на акаунт