?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 692
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 620
Като стана въпрос за кърпата за сушене на коса, суши ли наистина по- добре от друга кърпа?

# 10 621
Мога ли да намеря протектори за снимки някъде ?

# 10 622
  • софия
Като стана въпрос за кърпата за сушене на коса, суши ли наистина по- добре от друга кърпа?
Суши по същия начин, но е по-удобно да овържеш косата. Ако можеш хубаво да си захванеш кърпата, няма нужда от нея. Аз не мога и съм рахатясала с такава. За детето да не говорим.

# 10 623
  • София-Младост
Мога ли да намеря протектори за снимки някъде ?
Виж в магазините тип Слънчоглед...вероятно...или пък си изрежи от някаква безцветна тънка пластмаса, безцветна, тип тези джобове.
https://www.crafetaria.bg/protektori-za-snimki-ramka-6-br-ot-hazel-ruby-3.html

# 10 624
Имам чанта от дебела,естествена кожа. Тук там се е протрила боята, но е здрава и ми се иска да я освежа/боядисам. Някъде да я нося ли, мога ли сама да го направя? В см. специална боя ли има, за да не се изтрива после в дрехите?
Мисля че обущар може да ти свърши работа. Или се консултирай с шивачка. Отделно потърси в интернет боя за естествена кожа. Мисля

# 10 625
  • Далечният изток
Имам проблем с Вайбър.Инсталирах,но не ми праща код.Нито на SMS,нито на позвъняване.Айфон.Рестартирах,деинсталирах,пак инсталирах и нищо.На мейла получих след 12 часа да опитам пак.Пак нищо.Идеи?
При мен по същия начин преди две-три седмици. Някое приложение се бъгваше и се налагаше да рестартирам телефона. След всяко рестартиране, се налагаше наново да се логвам в приложенията... А с вайбър пък изобщо не ставаше, както при теб. И понеже са инсталирани на картата памет, се оказа, че проблемът тръгва от там. Смених я, сега всичко е наред.

# 10 626
Колко върви златото в Хасково в момента, има ли някой от там да каже?
Защо така се е вдигнало?
Тъкмо щяхме да идем до там на 13-14 март и ни затвориха. Хем и за разходка щеше да е.
Става въпрос за детски обеци, не е нещо обемно, но все пак.

# 10 627
Колко върви златото в Хасково в момента, има ли някой от там да каже?
Защо така се е вдигнало?
Тъкмо щяхме да идем до там на 13-14 март и ни затвориха. Хем и за разходка щеше да е.
Става въпрос за детски обеци, не е нещо обемно, но все пак.
Златото е нагоре на световния пазар.. не знам как Хасково ще ти помогне.

# 10 628
Колко може да е разликата в цените на златни детски обички в Хасково и в София, напр.? И пътуването до Хасково няма ли да занули тази разлика?

# 10 629
То нямаше може би да са само едни обички, а и щяхме да съчетаем с други полезни неща, та за това и питам. Просто няколко месеца не съм се интересувала и изведнъж научавам, че се е вдигнала цената.
Изненадах се просто, уж Ковид, уж криза...

# 10 630
Точно защото е криза - в моменти на глобални катаклизми като война, пандемия, нестабилност, златото поскъпва.

# 10 631
Златото поскъпна около април. Прогнозите са че скоро няма да се свали цената. По-скоро може да се закупи масивно златно бижу от някоя заложна къща. Да се претопи и да се направи исканото бижу. А после да се освети със светана вода -  една позната направи така за детско кръстче.

# 10 632
Кой е най-добрия маршрут от Плиска или Орлов мост до Майчин дом?С автобус или метро.

# 10 633
  • София
Кой е най-добрия маршрут от Плиска или Орлов мост до Майчин дом?С автобус или метро.

От Орлов мост с автобус 72.
Но предварително виж разписанието в кои часове минава, защото не е много начесто този автобус.

# 10 634
С автобус - напр. 72, 76, 204, 604. С метро - би трябвало да се слезе на сп. Медицинска академия, но аз лично още не съм пътувала с тази линия на метрото.

Общи условия

Активация на акаунт