?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 468
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 710
  • София
Малко ще ви прекъсна дискусията с въпрос колко горе долу струва СОТ на жилище?
месечно или окабеляване и датчици

# 10 711
  • софия
това лято слагах на вилата - около 900 лв. окабеляване и апаратурата, а после 42 лв месечно

# 10 712
Здравейте Simple Smile
Включвам се малко от нищото, но имам следното питане - подлепях подгъва на една рокля с лента, обаче докато съм рязала парченца от лентата, не съм видяла, че едно парченце е останало по външната част на роклята. Съответно като минах с ютията, то се разтопи и залепна на роклята...
Знаете ли как мога да го отстраня?
Лентата е подобна:
https://www.textilia.bg/bg/podlepvashta-lenta-za-podgav-s-hartia

# 10 713
Може би с бръснарско ножче да го отчегърташ внимателно...

За СОТ на апартамент плащам 24 лв/месечно.

# 10 714
месечно или окабеляване и датчици

Всичко.
Ема..благодаря и на теб.

Май най-добре да звънна на фирмите в моя град и да попитам..че чета че много различни са офертите и пакетите.

# 10 715
  • София
Може да се купят билети, когато се качат контролите. Всеки ден виждам тази практика.

# 10 716
  • София-Младост

Зай Simple Smile
Ако става въпрос за някакво малко парченце, сигурно ще падне с времето или можеш да го изчоплиш. Иначе трудно и никак, правила съм си веднож и аз този номер, а роклята не беше моя. Май след химическо се отстрани, това дето аз не успях.

# 10 717
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Може да се купят билети, когато се качат контролите. Всеки ден виждам тази практика.

преди два дена е минала някаква промяна.

# 10 718

Не го разбрах това - на всяка спирка ще има контрола ли? Иначе как и от кого да купя билетче?

Иначе репортажа го гледах, но той наблегна на носенето на маските по-скоро. Неясен като цяло, никаква информаця не носи - и репортажа, и статията. Най-добре да се звънне на номера на ГМ...

# 10 719
  • софия
Искам да видя как прилагат това в циганските трамваи и автобуси!

# 10 720
Може ли да предложите темплейт на английски, за искане за информация (проверка), който да входирам в Уникредит?

# 10 721
  • София
Вчера в тролея се качиха контроли и хората си купуваха билети.

# 10 722
  • София-Младост
Поредната им недомислена работа...и като въвеждат промени, да вземат да ги напишат в техния сайт...аз новини не гледам, как да разбера, продават ли, глобяват ли...
За толкова години, как не разбраха, че е по-добре да има повече продадени билети, вместо уж глобени хора.

taurus8, тук има някакви, виж далити вършат работа
https://www.bnb.bg/AboutUs/AULegalFramework/AUNationalLegalFrame … %20and%20Services

# 10 723
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
е аз вече писах, че не съм го видяла на живо. нито за билетите, нито за маските.

# 10 724
  • Light of Zartha
Момичета, ще съм благодарна да получа малко разяснение по един въпрос - водя се на трудов договор и съм осигурена към фирма, в същото време ще поемам часове като преподавател и ще се водя на граждански договор. Трябва да поискам от университета да си удържат от възнаграждението и да внасят те осигуровки нали? В университета не са много наясно или се правят, а на мен за пръв път ми се налага такова нещо

Общи условия

Активация на акаунт