?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 254
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 980
  • Mediterraneo
Напоследък ползвам гамата лидълски кремове. Попиват бързо, но действат добре на много суха кожа.

# 10 981
HM кога зареждат водонепромукаемите дрехи за деца? От известно време все изчерпано всичко или по един размер останал... Предни години кога са ги зареждали, ако някой си е купувал? Търся панталон и яке за дъжд и при тях най ми допадат моделите. Благодаря!

# 10 982
  • София

гайката на кранчетата е за да може да се сменява само гуменото уплътнение. то струва 10-на стотинки и спестява купуването на ново кранче.
И като го смениш какво? То уплътнява само патрона към батерията. Ако от там не капе, а от чучура на батерията, е защото кранът (патронът) не затваря добре.

# 10 983
HM кога зареждат водонепромукаемите дрехи за деца? От известно време все изчерпано всичко или по един размер останал... Предни години кога са ги зареждали, ако някой си е купувал? Търся панталон и яке за дъжд и при тях най ми допадат моделите. Благодаря!

В момента има намалено.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0649600001.html

# 10 984
Личната ми карта изтича на 05.11.2020.
Ще получавам или запис по поща, или по банков път пари на 08.11.
Дали ще е проблем  и да мога да си ги взема?
По- късно ще подавам документи за нова.

# 10 985
  • Mediterraneo
Зависи колко е наблюдателен този, който ти изплаща записа. По принцип трябва да се откаже изплащане.

# 10 986
Не.
Удължиха срока с 3 месеца.

# 10 987
Препоръчайте ми крем за ръце, който попива бързо, ухае хубво и омекотява. Имам чувството, че от масовите няма такъв, който да не съм пробвала и все ми остава дълго време мазно по ръцете.
На работа всички колеги го ползваме. Работим с чувствителни екрани и е важно да не сме с лепкави и мазни пръсти. Попива до минута, като не остава никакъв филм, но ръцете са си омекотени.
Скрит текст:

# 10 988
  • София
Благодаря ви. Имам кройтерхоф с невен (в бурканче), сега си поръчах пък един домашен мехлем с невен, не съм се сещала да ги ползвам за ръцете.

В потърся и този Биотен.

# 10 989
  • Буркина Фасо

гайката на кранчетата е за да може да се сменява само гуменото уплътнение. то струва 10-на стотинки и спестява купуването на ново кранче.
И като го смениш какво? То уплътнява само патрона към батерията. Ако от там не капе, а от чучура на батерията, е защото кранът (патронът) не затваря добре.
за тази гумичка говоря. тя спира водата към чучура. сменява се лесно.

# 10 990
  • София

за тази гумичка говоря. тя спира водата към чучура. сменява се лесно.

Това не е кран за батерия.

# 10 991
  • Буркина Фасо
намери кранче за батерия в гугъла и виж гумичката.
същата е и начина за подмяна е същия. десетки такива гумички съм подменял. и си ги правя.

# 10 992
  • Козлодуй
Elena_of_Avalor, аз ползвам за ръцете един червен с глицерин български пише за работливи ръце - само той ми харесва другите дори и най-скъпите ми залепват Simple Smile

# 10 993
Elena_of_Avalor, аз ползвам за ръцете един червен с глицерин български пише за работливи ръце - само той ми харесва другите дори и най-скъпите ми залепват Simple Smile

Много е хубав този крем за ръце. Също и синият, който се води интензивна формула.

# 10 994
Личната ми карта изтича на 05.11.2020.
Ще получавам или запис по поща, или по банков път пари на 08.11.
Дали ще е проблем  и да мога да си ги взема?
По- късно ще подавам документи за нова.

Да. Става невалидна.

Не.
Удължиха срока с 3 месеца.

Не виждам такова нещо. Важи си тази разпоредба която нея не я хваща защото лк й изтича след 31.10..

Закона..параграф 10, ал . 2
https://www.lex.bg/bg/mobile/ldoc/2137201253

Общи условия

Активация на акаунт