?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 028
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 295
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като първата купихме от кауфланд лятото. не знам дали няма още изостанали някъде.

# 11 296
Тръгнала е печката, просто е трябвало да се натисне бутон ▶️ продължително, за да тръгне 🤦🏼‍♀️
Ей, модерна работа 😁
Сега прочетох въпроса за печката. Така се включва, както сте открили и се изключва, когато се изключат градусите на фурната и другото копче на 0. Може да се изключи и от "квадратчето".Smile Понякога се самозаключва (опцията за защита от деца), тогава се натиска продължително ключето. Инструкциите ги има в книжката.

# 11 297
vili_ili_eva
Благодаря!
Знаех си аз, че трябва да пише всичко в книжката, но те: 'Чели сме я 20 пъти, нищо не пише'.... Хм 🤔
Важното е, че всичко приключи успешно и ще има баница! 😁😁😁
Скрит текст:

Баба онзи ден покрай драмата с печката:
'Знаеш ли от кога не сме си правили баница, защото нямахме фурна, а сега имам и пак не мога, защото не знам как да работя с нея!'

# 11 298
  • Г. О.
Благодаря на всички, които ми помогнаха за маршрута до Дървеница. Приятна вечер.

# 11 299
Аз на свой ред да помоля за помощ за използване на старите емотикони. ☺️ С буквени кодове ли се правят, ръчно?

Избирам си по категории от този руски сайт. http://smayliki.ru/smilie-161867175.html

# 11 300
Спешно трябва да ида до някой офис на ПИБ в Пловдив, за да си сменя картата, защото ми я блокираха, преди малко някой се опитвал да плаща с картата ми. В кой офис има най-малко хора и по кое време е най-добре да се иде, за да не чакам на опашка. Имам 1 седмица. Съвети?
През седмицата в работно време (демек 10-11 или 14-15) в МОЛ Пловдив - там ходя, че има къде да се спре и доста обслужващи... А в обичайното работно време не е много наоварен. след 19 вечерта остават по-малко на гише, но пак не е много натоварено. Също събота и неделя можеш да я свършиш раз работа.
Също и до линията на бул. 6ти Септември има офисче, но там трудно се паркира - също не е много оборотен и бързо се минава - но пак ходи в работно време, далече от края на работния ден и обедните почивки 11-13..
На Марица е винаги навалица, но са доста бързи (чака се със сигурност) - там също ходя, но паркирането е мираж в повечето случаи, само пеш Simple Smile...

Можеш в гугъл много добре да се ориентираш за натовареността на който там си избереш офис и ти е близо:

# 11 301
  • софия
Къде могат да се купят/поръчат хубави френски макарони в по-голямо количество (минимум 150 бр.), освен "100 грама сладки" и "Двете фукли"? Пробвала съм и на Chezfefe и мн. др. по-бутикови, но те са за лично глезене и ми идват по-скъпички в случая. Не съм сигурна дали въобще е възможно хем да са вкусни, хем на по-нормална цена.. Simple Smile Но реших да питам. Излизат ми във ФБ и странички на разни домашни сладкарки, обаче никак не съм сигурна за този вариант, с конкретна препоръка, може и да се доверя.
Пробвай в сладкишницата на Ради Стамболов. Те си ги правят и може да има възможност да договорите цена.

# 11 302
Някой може ли да ми даде линк за промоцията за карти Visa, имам съобщение от Уникредит, но на телефона не мога да видя файла.

# 11 303
За пазаруване с карта ли?
Това ми излиза- https://www.visabg.com/campaign/winterpromo2020/

Очакват те 450 награди по 100 лв. за целия период на промоцията. Повече регистрирани плащания увеличават шансовете ти през текущата седмица.

Плати с твоята дебитна или кредитна карта Visa и регистрирай ПОС бележката или номера на онлайн трансакцията за шанс да спечелиш седмична награда.

Период на промоцията: 26 октомври – 27 декември 2020.

# 11 304
Благодаря, Дари, точно това търсех! Hug

# 11 305
Някой знае ли дали по това време има кожени якета (изкуствена кожа) на прилични пари и къде? Не съм обикаляла много отдавна по магазините и дори не знам откъде да започна.
Orsay и Маngo, разгледай ги онлайн.

Има ли тема във форума за сипмтоми и лечение на Ковид? Намирам само една, в която обаче се коментира главно статистика.

# 11 306
  • Далечният изток
Трябва ми голяма стъклена бутилка или дамаджана, 3-5 л., за предпочитане – тъмна, за да си съхранявам зехтина в нея. Най-евтиното предложение, което намерих, е това.
Някакви други идеи?
В IKEA има дамаджани, но са много скъпи. В JUMBO не съм ходила да проверявам.

В Кауфланд ще има другата седмица дамаджана от 3 л., ама стъклена прозрачна. Цената е 5,49 лв. Сега тъкмо рових из брошурата.

# 11 307
На ММ му дали кестени като му казали, че се варят. Ама аз пък съм чувала за печени кестени, не за варени. Как да ги приготвя? Първо се варят, после се пекат или са си два различни начина на приготвяне.

# 11 308
Има ли тема във форума за сипмтоми и лечение на Ковид? Намирам само една, в която обаче се коментира главно статистика.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1204545

# 11 309
Кестените се варят и се пекат. Зависи как ви харесват повече. Варят се във вода за около 30 минути. Може да се изпекат на специална тава с дупки върху жар, като предваритено са цепнати, защото ако не са ще почнат да ви бомбандират.
Иначе в ют има и клипчета как се приготвя в микровълнова, или да са изпечени върху сол и т.н. Ако си пуснеш клипчета ще видиш и как се цепват. Хапват се и сурови, като се обелят и се махне ципата им, която горчи.

Общи условия

Активация на акаунт