?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 277
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 460
Да питам, някой знае ли от къде мога да купя пуйка ? Simple Smile

# 11 461
  • Козлодуй
Пуешко месо има редовно в Лидл но не цяла пуйка в момента има цяла патица Simple Smile

# 11 462
Такова май не съм яла...дали става като пуйката или е по-жилаво ? Дояде ми се супа от пуйка, сигурно и от патица няма да е лошо Simple Smile

# 11 463
Аз също имам искам изрядност в документите. Откакто разбрах, че този апартамент няма НА не ми в спокойно. Не , че ламтя да им го взема, просто знам, че ако се наложи след време да се занимавам с документацията , няма да се справя.

# 11 464
  • София-Младост
Такова май не съм яла...дали става като пуйката или е по-жилаво ? Дояде ми се супа от пуйка, сигурно и от патица няма да е лошо Simple Smile
О, на мен патицата ми харесва в пъти повече. А тези са и с дреболийки з асупа. Патицата е далеч по-мазна, месото и е червено, докато пуйката си е суховата.

PeacockLove
Затова всичко се оправя приживе. Че после иди доказвай...

# 11 465
  • София
Патицата е много по-вкусна и не е толкова суха.

# 11 466

PeacockLove
В този ред на мисли- какво трябва да се направи, за да се издаде нотариален акт?

# 11 467
  • пак там
Добри, най-добрият вариант е в АВ. Моя колежка, когато разгребваше неуредиците от документацията на починалия си баща, извади НА от 50-те години. Писа молба и я вкараха в архив, където имаше само списъци с НА. Намери своя, извадиха й го. Всичко стана в сградата на АВ в Гео Милев, доколкото си спомням. Но беше преди пет-шест години.

# 11 468
Патицата е много по-вкусна и не е толкова суха.
Благодаря ви, вече я купих, разфасовах на три порции и започвам със супата Simple Smile

# 11 469

PeacockLove
В този ред на мисли- какво трябва да се направи, за да се издаде нотариален акт?

Първо намери договора с който се отстъпва павото на строеж. Той се изготвя под форма на нотариален акт също. Провери в АВ дали е вписан там.
Това ти е достатъчно за да докажеш собствеността си върху постройката.

# 11 470
с нож за почистване на керамичен плот

И обезмаслител.
На сухо не.

# 11 471
Пийк, ако искаш Н.А., бащати трябва да отиде при нотариус с договора за отстъпено право на строеж и документи, като за разпоредителна сделка ( данъчна оценка, схема ако имате влязъл в сила кадастър и ако си е запазил части от земята скица, нотариуса ще му обясни всичко ) и да каже, че иска констативен нотариален акт, но той пак ще бъде на негово име. Ако иска да ти прехвърли имота, тогава вече ти също ще си с Н. А., на твое име.

# 11 472
  • София
Добри, най-добрият вариант е в АВ. Моя колежка, когато разгребваше неуредиците от документацията на починалия си баща, извади НА от 50-те години. Писа молба и я вкараха в архив, където имаше само списъци с НА. Намери своя, извадиха й го. Всичко стана в сградата на АВ в Гео Милев, доколкото си спомням. Но беше преди пет-шест години.

st. Dobri, Всъщност извадих всички нотариални актове от 1939 до 1990 година, че беше пълна манджа с грозде. Беше преди 4 години, всички нотариални актове до 1990 година са в стария архив долу в подземието. Следващите години вече са в новия архив и тях можеш да издириш с електронна справка. Но за мен беше горе-долу лесно, защото знаех в коя година и месец да търся, благодарение на съседите на етажа. но си е голяма разправия.

Тъй че, Добри, пробвай първо по електронен път и чак след това вече на място в Гео Милев. Но се зареди с търпение. Няма да ти дадат заверено копие, ако не можеш да докажеш собственост. В моят случай беше удостоверение за наследници.

# 11 473
Супата от патица стана един път...много вкусна!

# 11 474
СПЕШНО! В стрес съм. Какво става ако в указания едномесечен срок не съм сменила талоните на новата си кола в Кат? Трябва ли нови номера сега пререгистрация?

Общи условия

Активация на акаунт