?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 544 167
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 625
Здравейте, с копие на големия талон може ли да се мине преглед ма колата?
Може, даже го изискват.
Копие, никога не са ми искали. Само с голям  ламиниран талон.

# 11 626
  • София
Щом е от 05.11. няма как да ходиш на 07.11.
Даже и вчера и днес. Simple Smile
Щом е от 05.11. няма как да ходиш на 07.11.
Даже и вчера и днес. Simple Smile
Щом регионалния го е подписал на 7. 10, а 7-ми е в събота, трябвало да ходя в понеделник
Предизвестието дори и да е от 7.10  е до 7.11. Няма причина да ходиш в понеделник. А и важно е какво пише в твоята молба, а не кога го е подписал регионалния. Ми че той може и след два месеца да го подпише.

# 11 627
Въпрос към някой юрист - много е простичък, искам само да мога да си сверя знанията за една дума.
Когато адвокат представлява някого в съда, въпросното лице "подопечен" ли се казва? Мисля, че съм чувала така, но само мисля😟 и търся потвърждение или опровержение... 🙏

# 11 628
Въпрос към някой юрист - много е простичък, искам само да мога да си сверя знанията за една дума.
Когато адвокат представлява някого в съда, въпросното лице "подопечен" ли се казва? Мисля, че съм чувала така, но само мисля😟 и търся потвърждение или опровержение... 🙏
Не. Не се ползва тази дума.
"Довереникът ми  ..."
Отношенията им се уреждат с договор плюс пълномощно.
Попечителството е друго нещо.

# 11 629
  • София
Здравейте, с копие на големия талон може ли да се мине преглед ма колата?
Ако е лизингова, да. Иначе, по принцип го искат и ако няма причина да го няма, може да се заядат.

# 11 630
За куриера - всякакви жалби пиша до ръководството/централа/началство. На най-високо ниво. С местни управители и офиси няма смисъл. До най-горе. Писмено винаги.

# 11 631
За куриера - всякакви жалби пиша до ръководството/централа/началство. На най-високо ниво. С местни управители и офиси няма смисъл. До най-горе. Писмено винаги.

Ние местно тяхно началство нямаме. И нямам идея къде да ходя. Дали мога да подам без да се разказвам,да им я пратя. Писах им днес пак, на сайта откъдето поръчах звънях-, ще се свържат и ще ми върнат обаждане. Е, не ми върнаха. Писах им оплакване, писах и мейл, че ще подам жалба. Да ги сплаша малко, ама пука ли им... Даже не знам дали си струва да се разправям. Най много като дойдат да приема пратката или изобщо да не се явя. Това заслужават.
А ме е яд, защото е за нов хоби и я чакам с нетърпение. Дълга и широка стана моята.

# 11 632
Някой път и жалбите не помагат. Ако е несериозна фирмата особено...не се и трогват.

# 11 633
Някой път и жалбите не помагат. Ако е несериозна фирмата особено...не се и трогват.
И аз това си мисля.

# 11 634
  • Ланкър, планините Овнерог
Тези куриери са най-странните, които знам. А разни институции работят само с тях.

# 11 635
Тези куриери са най-странните, които знам. А разни институции работят само с тях.
Много са странни. Но тук става въпрос за един от най-големите сайтове. Нямам идея защо точно с тях. Ако бях с еконт или Спиди досега да бях забравила.
Но работят с тях, а аз исках доставка до дома.

# 11 636
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

Ние местно тяхно началство нямаме. И нямам идея къде да ходя. Дали мога да подам без да се разказвам,да им я пратя. Писах им днес пак, на сайта откъдето поръчах звънях-, ще се свържат и ще ми върнат обаждане. Е, не ми върнаха. Писах им оплакване, писах и мейл, че ще подам жалба. Да ги сплаша малко, ама пука ли им... Даже не знам дали си струва да се разправям. Най много като дойдат да приема пратката или изобщо да не се явя. Това заслужават.
А ме е яд, защото е за нов хоби и я чакам с нетърпение. Дълга и широка стана моята.

от къде са тези конуси?
напиши едно писмо на фирмата, че заради несериозното отношение на куриерите отказваш пратката и дори да ти я донесат сега няма да я вземеш. така ще се замислят да дали да продължат да работят с тях.

кажи какво ти трябва и ще ти ги купя и изпратя аз.

# 11 637
Скрит текст:

от къде са тези конуси?
напиши едно писмо на фирмата, че заради несериозното отношение на куриерите отказваш пратката и дори да ти я донесат сега няма да я вземеш. така ще се замислят да дали да продължат да работят с тях.

кажи какво ти трябва и ще ти ги купя и изпратя аз.
Много си мила Добри. Но не искам да те натоварвам. "Фирмата" е store bg. 😁
Поръчвала съм и не съм имала проблем досега. То вината май не е тяхна. Те са си свършили работата. Куриерска та фирма е виновна.

# 11 638
  • Mediterraneo
Мнение за телевизори Xiaomi?

# 11 639
Моля да ми кажете от автогара юг в София до централна автогара с такси горе-долу колко пари да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт