?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 544 044
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 700
Разрови. Не оставяй нещата така.

# 11 701
  • UK
И аз мисля, че не е нирмално на тази възраст да капе косата.
На моята дъщеря и мия косата с шампоани за възрастни, по друга причина. Последният път фризьорката и откри малко снопче побелели/обезцветени косми и като се разрових да прочета малко открих че не е много хубаво детските коси да се мият със шампоани за възрастни.
Според мен търси причината първо, пусни едни кръвни изследвания.

# 11 702
Здравейте, търся подарък Stem модел за строителен инженер. По спомен моделът беше с метални топчета и показва при построяване може ли да падне сградата(кратко обясненено) Моля, ако някой е виждал подобно да ми помогне. Благодаря!Възможно е и да не се казва stem модел...преди време ми го показаха, а сега искам да го подаря и изненадам приятел.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 16:05 от 33hope

# 11 703
Трябва да напиша мейл на човек, на когото имам само фейсбука и не сме приятели. Има ли начин да намеря мейла му?

# 11 704
  • Буркина Фасо
Трябва да напиша мейл на човек, на когото имам само фейсбука и не сме приятели. Има ли начин да намеря мейла му?
пиши му съобщение в бука. кажи му с какво искаш да го мъчиш и той ще ти даде имейла си Smiley

# 11 705
пиши му съобщение в бука. кажи му с какво искаш да го мъчиш и той ще ти даде имейла си Smiley
Не върши работа този вариант. Питам, мога ли да намеря мейла му от фейсбук?

# 11 706
  • sf
Ако си е скрил инфото, няма как да го намериш.

# 11 707
Имам ето такъв кухненски робот
https://www.bosch-home.bg/productlist/kitchen-machines/food-processors/MCM4200
който по документи има центрофуга за сок, която аз досега никога не съм ползвала. В упътването пише, че може да прави сок от плодове и зеленчуци, включително ябълки и моркови. Само че въпросната джаджа е изцяло пластмасова и въобще не си представям да направи сок от нещо твърдо. Та исках на попитам някой има ли подобна приставка и дали я е пробвал. Ако не става за нищо да не си правя труда да я вадя, мия и въобще да се занимавам с нея Simple Smile

# 11 708
  • София
Имам ето такъв кухненски робот
https://www.bosch-home.bg/productlist/kitchen-machines/food-processors/MCM4200
който по документи има центрофуга за сок, която аз досега никога не съм ползвала. В упътването пише, че може да прави сок от плодове .................
Не, няма да има проблем, ползвай я. Подобен имам но не е Bosch , а е  на Kenwood.

# 11 709
Хора, съдомиалната машина ми изсвири сякаш е завършила програмата на няма и час след като я пуснах (обикновено трае около 3 часа). Отворих я, не дъното има останала вода с препарат. Копчетата светят, селектирам програмата за повторно пускане, но не иска да зацепи. Имате ли някакви идеи какво може да е?

# 11 710
Имам 10-годишен лаптоп Lenovo, който през последните поне 4 години включвам по веднъж годишно, колкото да не е без хич. Сега реших да го сефтосам за тази година, но има някакъв проблем.
Не може да се активира Wi-Fi. Изобщо не е активно и не мога да го пусна. Пробвах от контролния панел - също не успях.
Има нужда от актуализации със сигурност. Пише да се активира Windows... Освен да пъхна директно кабела на Интернета в лаптопа, има ли друг вариант?

# 11 711
Благодаря, marcheva14! Изненадана съм, че се справя това нещо, още утре ще врътна едни моркови Simple Smile

# 11 712
Имам 10-годишен лаптоп Lenovo, който през последните поне 4 години включвам по веднъж годишно, колкото да не е без хич. Сега реших да го сефтосам за тази година, но има някакъв проблем.
Не може да се активира Wi-Fi. Изобщо не е активно и не мога да го пусна. Пробвах от контролния панел - също не успях.
Има нужда от актуализации със сигурност. Пише да се активира Windows... Освен да пъхна директно кабела на Интернета в лаптопа, има ли друг вариант?
Преди няколко месеца имах същия проблем, та изкарах с кабел един ден.
В сервиза смениха някаква миниатюрна батерийка и още една малка част. Почти нищо не струваше,
но без въпросния ремонт и аз не можех да ползвам безжичната мрежа.

# 11 713
  • Сф
Хора, съдомиалната машина ми изсвири сякаш е завършила програмата на няма и час след като я пуснах (обикновено трае около 3 часа). Отворих я, не дъното има останала вода с препарат. Копчетата светят, селектирам програмата за повторно пускане, но не иска да зацепи. Имате ли някакви идеи какво може да е?

Помпата да е издала багажа?

# 11 714

Помпата да е издала багажа?

Ами сега пък изобщо не иска да ми се включи. Селектирам програмата, уж пускам и сле 5 мин свири все едно е готова...

Общи условия

Активация на акаунт