?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 544 044
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 715
  • Mediterraneo
Изключи и включи след 30 секунди пак от контакта.

# 11 716
  • Варна
Някой има ли вентилатор без перки, доволен ли е?
Нали имам предвид за лятото.
И ако има какъв е, защото има на най различни цени.

# 11 717
Какъв е този вентилатор без перки?

# 11 718
  • here and now
Кафе с Канела, вероятно е запушена тръбата за обратни води. Друг вариант е помпата да е повредена.
На мен скоро ми се случи. Изгребах водата и сипах препарат за отпушване на канали(вероятно не е много правилно, но свърши работа). Сега внимавам повече, чистя филтъра редовно и буркани с етикети не слагам вътре.

# 11 719
  • Варна
Какъв е този вентилатор без перки?
Незнам как да го обясня трябва да вмъкна картинка, но те са различни.
Докато на традиционния вентилатор примерно ако си подадеш косата може да я засмуче, на този без перки това е невъзможно.
На традиционния струята е по насечена, а на другия по равномерна.

# 11 720
  • Сф
А на какъв принцип се образува вятърът? Какво се върти?

# 11 721
Кафе с Канела, вероятно е запушена тръбата за обратни води. Друг вариант е помпата да е повредена.
На мен скоро ми се случи. Изгребах водата и сипах препарат за отпушване на канали(вероятно не е много правилно, но свърши работа). Сега внимавам повече, чистя филтъра редовно и буркани с етикети не слагам вътре.
А къде го сипа този препарат?

# 11 722
  • Варна
А на какъв принцип се образува вятърът? Какво се върти?
Нямам лични наблюдения, за това питам.
Описано е на какъв принцип се образува вятъра, но на мен ми трябва човек с лични наблюдения.

# 11 723
  • UK
Ние купихме модел Dyson това лято. Духа топло и студено, и има функция за пречистване /йонизатор на въздуха. Не съм много сигурна за второто какво точно е.
https://www.dyson.co.uk/air-treatment/purifiers/dyson-pure-hot-c … &gclsrc=aw.ds
 Прката е долу в цилиндъра и отгоре изкарва въздуха.
 Вентилатор, като вентилатор ама е по фешън. Не си заслужава парите според мен, но ММ си го купи, че работи от вкъщи и се говореше че при нас (ЮК) лятото ще е горещо. Но сега го ползваме да топли, че ни се развали газовия бойлер и топли доста добре, но то не питаш за топло.

# 11 724
  • Сф
Ама то това е пречиствател на въздуха, съвсем друга функция има

# 11 725
  • here and now
Под долната кошница, махнах филтъра и там.

# 11 726
  • UK
Има си функция само вентилатор, пречистването може да не го пускаш ако искаш.
Аз казвам, че като вентилатор не си заслужава. Даже сега се замислям, че май обикновените вентилатори с кръглата перка духат доста по-хладно от този. Въобще не ни охлади и лятото, а при нас голяма жега казваме на 32-33 градуса.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 23:11 от GreenP

# 11 727
Под долната кошница, махнах филтъра и там.

И после пусна ли я, какво направи? Или само изчака?

# 11 728
  • here and now
Изчаках и я пуснах и не тръгна. Повторих операцията и се получи.
За всеки случай изключи от захранването за няколко минути.

# 11 729
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт