?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 673
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 880
  • София
Аерлек,конвектор също.

# 11 881
  • ту тук, ту там
Интересувам се дали туристическите обувки на Мерел си отговарят като р-р?

Не съм имала туристически, но чехлите и сандалите им са леко умалени.  Дано се включи някой с наблюдение върху туристическите конкретно.

# 11 882
Като стана на въпрос за конвектори, къде могат да се намерят евтини такива ? Дали в Кауфланд има в момента ?

# 11 883
Като стана на въпрос за конвектори, къде могат да се намерят евтини такива ? Дали в Кауфланд има в момента ?
Аз пак да си препоръчам Теси . Купих го за 58 лв от Емаг. Често има и промоции някъде.
  На втора степен с вентилатор затопля на мига .

# 11 884
  • UK
От НЗОК могат ли да издадат удостоверение за платени здравни осигуровки, което да послужи пред институция в друга европейска страна.

# 11 885
  • Пловдив
Интересувам се дали туристическите обувки на Мерел си отговарят като р-р?
Продават ги в Декатлон, знам че сте наблизо, може да идете и да пробвате. Wink

# 11 886
Обувките имат ли посочена дължина на стелка?
Имам бегъл спомен, че някога някъде съм мерила и са се видяли уголемени - нося 38.5, обух 38, но да не те излъжа.

За конвектора - може и аз да бъркам нещо, но за мен конвекторът е с термостат и сам регулира как да работи. Имам чуватвото, че в момента всичко, що не е малка заоблена духалка от 20 лв, парно, камина, маслен радиатор или някаква кварцова печка, му викат конвектор.

# 11 887
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
правя разлика между духалка и конвектор. Wink
сетих се къде съм виждала конвектор
https://www.home-max.bg/elektrouredi-i-otoplenie/otoplenie-i-kli … lenie/konvektori/

# 11 888
  • София
Целта ми е минимални сметки за отопление, та ще погледна всичко, което ми препоръчахте. Има конвектори и за по 70лв, но с тях колко ще си намаля сметките, не знам.

# 11 889
И 2000 лв да струва конвектора...пак ще плащаш толкова колкото той тегли от мрежата.
Само качествен климатик ще ти тегли валко а ще отдава много.
И сметката ще е ниска.
Всичко друго е на един и същ принцип и няма икономия и малки сметки.😉
В нета е пълно с информация.

# 11 890
  • София-Младост
От НЗОК могат ли да издадат удостоверение за платени здравни осигуровки, което да послужи пред институция в друга европейска страна.
НАП.

# 11 891
  • UK
Мерси АлаБала
 Може би ще се наложи да си платя здравните осигуровки и да взема удостоверение. Набързо да ме ориентирате какъв е реда и къде се прави това. Предполагам, че трябва лично да се подава всичко, нали?

# 11 892
  • София-Младост
Мерси АлаБала
 Може би ще се наложи да си платя здравните осигуровки и да взема удостоверение. Набързо да ме ориентирате какъв е реда и къде се прави това. Предполагам, че трябва лично да се подава всичко, нали?
Ако имаш ПИК можеш да пуснеш искането и по ел.път. Иначе в НАП по постоянен адрес, попълва се искане за издаване на документ. Издава се на български и след това ще трябва превод.

# 11 893
  • UK
Благодаря 🌷🌷🌷

# 11 894
правя разлика между духалка и конвектор. Wink
сетих се къде съм виждала конвектор
https://www.home-max.bg/elektrouredi-i-otoplenie/otoplenie-i-kli … lenie/konvektori/

Всъщност нямах предвид толкова хората, колкото магазините. Предлагат нещо, дето до оня ден беше просто печка/отоплителен уред, за конвектор; хората пък чули колко са икономични конвекторите, виждат въпросния евтин 'конвектор' и го купуват с мисълта колко е добре, че са намерили конвектор за 30 (толкова ли казахте одеве?), а не 200+ лв.

Общи условия

Активация на акаунт