?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 566
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 015
veseuka
Не, това е стъпка към регистрацията, както написах по-горе, картата се въвежда, но първоначално не ти взима пари, когато изтече пробния месец имаш правото да прекратиш абонамента и няма да ти вземе нищо. Ако решиш да продължиш започва да дърпа месечен абонамент от въведената карта.

# 12 016
  • Пловдив
Благодаря!

# 12 017
  • Козлодуй
Въпроса за пухкавото палто и моя отговор е изтрит защото е сметанат за реклама обаче наистина такова палто се намира трудно и положих доста усилия за да намеря две подобни. Ако потребителката която питаше все още се интересува и не е видяла отговора ми да ми пише на лична ще и кажа къде ги видях Simple Smile

# 12 018
  • София-Младост
Потвърждавам, няма опасност при въвеждане номер на карта за HBOGO. Правила съм го, не тегли пари предварително. Може още в момента на започване на безплатния период да премахнете средството за плащане. Ползвам абонамент и даже тогава мога да го прекратя за известно време, след това отново да го пусна.

# 12 019
Благодаря ви за отговорите, просто не видях логика да си вкарвам данните още на безплатния период, по-логично е като изтече, тогава, ама...така са решили явно Simple Smile

# 12 020
За тях е логично, щото ако нещо се отнесеш и забравиш да си канселираш акаунта, те си прибират една месечна таксичка автоматично Simple Smile

# 12 021
  • Пловдив
Мислих, че е месец тоя пробен период, а то било само седмица Angry

# 12 022
Здравейте в магазина до нас постоянно се продава стока с изтекъл срок на годност.. Къде и как мога да докладвам?

# 12 023
Здравейте в магазина до нас постоянно се продава стока с изтекъл срок на годност.. Къде и как мога да докладвам?
БАБХ

# 12 024
  • София
А от къде получавате възможност за HBO go с един месец тестов период? На мен ми излиза опция само за 7 дни

# 12 025
  • София-Младост
Преди време беше месец, промениха го на 7 дни.

# 12 026
Здравейте, в тази компания съм почти от половин година. Платеният ми отпуск към настоящия момент е 6 дни. Днес ръководителят уведоми останалите колеги и мен чрез мейл персонално, че ни моли да си пуснем молба за отпуск с определени дни и ги изброява, за да се съчетаят с коледните празници.
При мен се получава, че точно с тези 6 дни се запълва пространството между официалните почивни и не ми остава повече платен отпуск.
Ако става дума за закон, към мейла беше прикрепен и следният текст:

Работодателят има право да предостави платения годишен отпуск на работниците  и без тяхното съгласие в случаите на чл.173, ал.4 от КТ:

по време на престой повече от 5 работни дни;

при ползване на отпуска едновременно от всички работници и служители;

когато работникът/служителят след покана от работодателя не е поискал отпуска си до края на календарната година, за която се полага. Поканата трябва да бъде в писмен вид.

Но досега в други фирми не е процедирано така и ми е доста странно. А и ако ми се наложи да ползвам отпуск през януари, аз няма да имам нито един ден.
Предвид това, че всички получават мейл, явно отпускът е колективен.

Какво е вашето мнение за това, може и да е законно, но нормално ли е, не ми се беше случвало?

# 12 027
Нормално е.
И при нас така са правили. Фирмата затваря между празниците и всички са в отпуск.

# 12 028
А защо няма да имате дни през януари? Това ми се видя странно... Нали в началото на всяка календарна година получаваме полагаемия ни за годината отпуск?

# 12 029
Малко странен въпрос имам аз, ама колко в момента е заплатата на полицаите? Че гледам през има-няма 3 месеца протестират за някакви увеличения, та ми стана интересно какви заплати вземат.

Общи условия

Активация на акаунт