?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 531
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 060
  • София
Магазините тип дрогерии от рода на ДМ и Лили,  влизат ли в "зелените коридори" за пазаруване на  65г. плюс?
Влизат, защото продават и храни и добавки. Мен са ме връщали.

# 12 061
  • пустинята Гоби
Меркари е аутлет. Аз продължавам да си откривам хубави обувки на ниски цени, както и обувки и дрехи за децата. Другите им неща са скъпи, но пък правят намаления.

# 12 062
  • Буркина Фасо
контактен , контактувал с контактен който си клечи у дома защото е имал контакт с положителен,
следва ли да се изолира и той ?

# 12 063
Контактен на контактен - не. Само ако той си иска да...но иначе не.

Ег@ти храните в Лилито и ДМ...те бабите само бадемово брашно ядат щото 😄

Принципно си права..ама ми е смешно...😃

# 12 064
  • Буркина Фасо

така де , но каква е идеята контактния да си стои у дома само защото е бил в близост до положителен преди ден-два?

# 12 065
Идеята е като горната с Лилито Joy

Контактен на положителен доказан с пср тест, ако е подаден от болния съм рзи, е в карантина. 10 дена. Ако това питаш. Дават му и БЛ като занесе предписанието на ЛЛ...със задна дата го дават.

# 12 066
  • София

така де , но каква е идеята контактния да си стои у дома само защото е бил в близост до положителен преди ден-два?

За да се види дали ще развие симптоми.

Въпрос, помощ 😁 Заради мераците на ММ да си правим домашен оцет, завъдихме еднодневки, докато му "баехме" и бъркахме всеки ден и няма отървия, какво ли не пробвах. Дайте идеи как да  ги сборя?

# 12 067
Някой може ли да ми препоръча гигабитов рутер. Ще сменям доставчика на интернет вкъщи, cooolbox, ако това има значение за избора.

# 12 068
Искам да преведа пари чрез онлайн банкирането ми в помощ на едно кученце. Обаче ми дава опция "превод в банката" и само към мои сметки. Трябва да имам специални права ли, за да преведа по чужда сметка или не правя нещо правилно? В пощенска банка съм.

# 12 069
  • пустинята Гоби
Аз съм в друга банка, но да си кажа. Да, ходих и подавах заявление в банката, че искам да извършвам парични преводи онлайн и ми дадоха достъп. Преди това и аз като теб не можех. Звънни по телефона утре и ги питай какво да направиш.

# 12 070
  • Буркина Фасо
Идеята е като горната с Лилито Joy

Контактен на положителен доказан с пср тест, ако е подаден от болния съм рзи, е в карантина. 10 дена. Ако това питаш. Дават му и БЛ като занесе предписанието на ЛЛ...със задна дата го дават.

за Лилито и другите подобни се съмнявам. все пак в заповедта на министъра са описани хранителните магазини и аптеките. дрогерии - не. надали Лилито е регистрирана като хранителен магазин.
като я имаше забраната от 8 ч за хр.магазини аз чаках пред баничарницата до 10 ч за да ме допуснат да си купя баничка. ама след това вече ми се мислеше за обяда. rotfImbo   

# 12 071
Стига бе!За първи път чувам за подаване на заявление,за да превеждам,където си искам онлайн.В ЦКБ съм и до момента превеждам спокойно без заявления.По-назад видях,че понякога показва нула лв. в сметката.Досега не ми се е случвало и добре,че се информирах,ако ми се случи да не изпадна в паника.

# 12 072
Ако е активно банкирането, би трябвало да може.

# 12 073
  • sofia
Стига бе!За първи път чувам за подаване на заявление,за да превеждам,където си искам онлайн.
Естествено, че трябва да си заявил в банката он-лайн банкирането, за да можеш да го осъществяваш. Аз например нямам.
Даже за разплащане он-лайн с дебитна карта, пак ходих в клон да го активирам лично.

# 12 074
  • София
.......................
Въпрос, помощ 😁 Заради мераците на ММ да си правим домашен оцет, завъдихме еднодневки, докато му "баехме" и бъркахме всеки ден и няма отървия, какво ли не пробвах. Дайте идеи как да  ги сборя?
Веднага след като се изнесе от кухнята и те,  еднодневките,  ще изчезнат на момента. Затова се и наричат еднодневки.

Общи условия

Активация на акаунт