?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 344
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 390
Днес получих много странен имейл от Райфайзенбанк, да проверя профила си, дали е в безопасен режим.
Нямаше линк или прикачен файл, или не съм отваряла такива. Изтрих го, защото никога не съм била техен клиент. Обаче после исках да го погледна пак и се оказа, че е изчезнал безследно. Няма го в кошчето.
Това какво значи? Thinking

# 12 391
  • На изток от Рая
DeVa®, на мен постоянно ми изпращат подобни имейли, явно съм клиент на всички банки, без да знам Grin
Не ги отваряй, целят да получат данните ти, фалшиви са. Интересното е, че не попадат в спам, а директно в пощата.

Sonya_Dimitrova, имаме ТТ маркет в Русе - не са фалшиви/некачествени продуктите им, аз съм доволна от всичко, което съм купила, поддържат ниски цени в сравнение с останалите дрогерии.

# 12 392
Може ли по някакъв начин да разбера дали дадена пратка ми е пратена по спиди? Жената твърди, че сряда я е пуснала, но нямам даже и известие, а други пратки ми дойдоха.
Не пази бележката с товарителницата. В Спиди могат ли по тел. ми или по имената да проверят имам ли пратена пратка изобщо?

# 12 393
По телефон могат.

# 12 394
А това що за сайт е?
При обаждане избира странен номер. Преписах ръчно посочения български телефон, но е с телефонен секретар. Има опция с наложен платеж, но по-късно изчезва.
https://www.electronic-star.bg/fitnes-i-sport/fitnes/lostove-i-u … herna-350-KG.html
Трябва ми надежден лост за набиране, за таван, ако някой може да препоръча от друго място?

Аз съм поръчвала от този сайт, немски е и от Германия шипваха. Сравнително бързо дойде поръчката, може би за десетина дни. Платих на куриера т.е. с наложен платеж си е.

# 12 395
В Декатлон трябва да имат лостове също.

# 12 396
здравейте мами, баби и други ...имам един сигурно тъп въпрос , но за мен е труден  -  искам да НЕ ползвам Гугъл /ако искате и вие спрете да го ползвате , за да не храним звяра ..също и ютуб ..фб сам ще отпадне , според мен / ....... ..и си намерих една друга търсачка  но не знам как да направя така , че да ми се отваря точно тя, като избера долу Хрома...или може би самата търсачка да си я инсталирам на дестопа и да си влизам директно в нея.....??
Може ли някой да ме светне Simple Smile

# 12 397
Здравейте, търся дамско яке на марката Bogner с яка естествен косъм. Не държа да е оригинално, но пък задължително да е чисто ново. Цена около 500 лева, което е ниска цена за оригинално с естествена кожа, пп тази причина съм съгласна и на реплика.
Проверих в олх и базар.. няма нищо интересно. Може ли да ми предложите някой сайт или страничка, които предлагат такива якета?

# 12 398
здравейте мами, баби и други ...имам един сигурно тъп въпрос , но за мен е труден  -  искам да НЕ ползвам Гугъл /ако искате и вие спрете да го ползвате , за да не храним звяра ..също и ютуб ..фб сам ще отпадне , според мен / ....... ..и си намерих една друга търсачка  но не знам как да направя така , че да ми се отваря точно тя, като избера долу Хрома...или може би самата търсачка да си я инсталирам на дестопа и да си влизам директно в нея.....??
Отвори въпросната търсачка в хром. Отиди на настройки и избери за Home page текущата страница. Или си инсталирай Firefox, Opera или друг браузър и му задай същите настройки.

# 12 399
здравейте мами, баби и други ...имам един сигурно тъп въпрос , но за мен е труден  -  искам да НЕ ползвам Гугъл /ако искате и вие спрете да го ползвате , за да не храним звяра ..също и ютуб ..фб сам ще отпадне , според мен / ....... ..и си намерих една друга търсачка  но не знам как да направя така , че да ми се отваря точно тя, като избера долу Хрома...или може би самата търсачка да си я инсталирам на дестопа и да си влизам директно в нея.....??

Ами първо спри да използваш Хром, защото той е на Гугъл и храниш звяра.

# 12 400
  • софия
здравейте мами, баби и други ...имам един сигурно тъп въпрос , но за мен е труден  -  искам да НЕ ползвам Гугъл /ако искате и вие спрете да го ползвате , за да не храним звяра ..също и ютуб ..фб сам ще отпадне , според мен / ....... ..и си намерих една друга търсачка  но не знам как да направя така , че да ми се отваря точно тя, като избера долу Хрома...или може би самата търсачка да си я инсталирам на дестопа и да си влизам директно в нея.....??
Трите точки горе в дясно - settings - search engine и там в полето въвеждаш адреса и му даваш да е по подразбиране.

# 12 401
Коя е тази търсачка? Да не е Bing? Дето и себе си не може да намери, край на цитата Joy

# 12 402
  • Mediterraneo
  искам да НЕ ползвам Гугъл /ако искате и вие спрете да го ползвате , за да не храним звяра ..с

Не, не искаме. Не напразно Гугъл е търсачкаТА!

# 12 403
  • Пловдив
Кой звяр храним? Нищо не разбрах от поста.

# 12 404
  • София
Само да вметна, че Хром е на Гуугъл, така че, ако ще сменяте търсачката, сменете и браузъра. 😁

Общи условия

Активация на акаунт