?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 292
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 420
  • UK
Летните олекотени завивки много ли са тънки? Стават ли за по-судено с допълнително одеяло?
Ние спим целогодишно с лятна завивка, зимата само мята е едно леко идеално отгоре. В нашия апартамент е целогодишно 21 градуса, зимата през ноща пада до 18градуса.

# 12 421
Много благодаря на всички за бързата и адекватна помощ! Блокирано е всичко!

# 12 422
Колко време се пържат кюфтета?

# 12 423
  • In The Middle Of Nowhere
Това е много относително... за завивките. Много зависи от човека и ототлението в стаята както се разбра от горните постове. 🤔 то имаше май там някакъв грамаж от пълнеж, който се водеше по етикетите като дебелина. Аз с такава завивка, която е от по-тънките и се води лятна мога да спя на 22-23 гр. и с одеяло отгоре през зимата.

# 12 424
  • София
Летните олекотени завивки много ли са тънки? Стават ли за по-судено с допълнително одеяло?
Не, на са много тънки, моите са от ИКЕА,  но на мен с тях ми е студено зимата и ги сменям с пухени зимни,  пак от ИКЕА,  на парно съм, но съм си зиморничава . За мен те са за деми-сезон, ранна пролет - ранна есен, но с одеяло отгоре стават, а ако си и на парно ще е добре.

# 12 425
  • Sofia
На сайта на BTV има раздел филми, но изобщо не намирам тези филми в програмата на телевизията:
https://www.btv.bg/movies/
Например ето този: https://www.btv.bg/movie/movies/misija-koleda.html
Пише 28 ноември, но вчера такъв филм нямаше.
Някой знае ли къде ги дават всъщност?

# 12 426
  • Сф
На обяд го дават, към 13ч

# 12 427
Идея за по _малка прахосмукачка, с воден филтър?

# 12 428
Да ама в 13 и друг филм са писали че дават. Как става тая работа...

Чакам нов телефон. Програма имало някаква за прехвърляне на контакти. Като за идиот с две деми някой да ми каже как става номера..моля 😁

# 12 429
  • Сф
Teta, нали имаш гугъл акаунт. Копираш всички контакти там, и каот пуснеш новия телефон той сам ще те пита да вкараш акаунта и дали да ти копира контактите

# 12 430
  • Sofia
По кой канал са го давали в 13ч? Вчера по това време няма такъв филм по BTV.

# 12 431
Абе аз имам. Ама имам и 5 тефтера с пароли🙄🙄🙄🙄

# 12 432
  • Сф
По кой канал са го давали в 13ч? Вчера по това време няма такъв филм по BTV.

Всяка събота и  неделя от 13ч дават някакви такива семейни филми. Вчера хванах за 5 мин, не знам дали е бил 100% същия, ставаше въпрос за някаква с агенция за зпознанства или нещо такова. Наистина точно 5 мин гледах

# 12 433
  • Sofia
Всякакви такива дават, но не са обявените на линка, затова питам някой знае ли по кой канал ги дават.

# 12 434
Всякакви такива дават, но не са обявените на линка, затова питам някой знае ли по кой канал ги дават.

Разгледах сайта. Разсели Програма и филми. Според мен това са филми които ще дават в уикендите до коледа и НГ. Защото във филми за 13ч.са сложени няколко филми. А в Програмата за днес - само един. Все по бтв. Някои и по лейдито. Смотан и неясен им е сайта ..спор няма.
Днес по програма за 13ч са сложили Любов по случайност. Не знам него ли ще пуснат обаче.

Общи условия

Активация на акаунт