?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 168
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 570
  • Варна
Бихте ли ми препоръчали онлайн аптека с доставка, без Ремедиум. Обратна връзка с тях просто липсва. До сега през различни периоди поръчвах от 3 различни аптеки, нито ми потвърждават поръчката, нито мога да се свържа с тях.

# 12 571
  • пустинята Гоби
От Санита съм поръчвала аз, доволна съм.

# 12 572
Последно от 366 поръчах аз, нямам забележки.

# 12 573
Бихте ли ми препоръчали онлайн аптека с доставка, без Ремедиум. Обратна връзка с тях просто липсва. До сега през различни периоди поръчвах от 3 различни аптеки, нито ми потвърждават поръчката, нито мога да се свържа с тях.

От Субра и от Со фармаси съм поръчвала, не съм имала проблеми. От Ремедиум също се обаждат при липса на наличност, свързвала съм се с тях през фейсбук и имейл.

# 12 574
  • Ланкър, планините Овнерог
От Ремедиум един път съм поръчвала, чаках няколко дена без да е било в натоварен период. От Санита за един ден идват нещата ( пак в ненатоварен период съм поръчвала)

# 12 575
Да, от Ремедиум много бавно идват поръчките.

# 12 576
  • Варна
От Ремедиум чаках 2 седмици за потвърждение, звънях да питам какво става, писах имейли и накрая просто я отказах. При Софармаси ме спря това, че няма опция наложен платеж. Другата аптека не се сещам коя е, още през март поръчах от там, и до днес ни вест, ни кост Grinning. Последно преди 2 дни се спрях на аптека Валета, преди малко ми потвърдиха по телефон, ако остана доволна ще пиша, ако на някой му е от полза.

# 12 577
  • под тепетата
Ще  пращам колет  колет в Англия по Спиди. Трябва ли до адреса да пиша и телефона, ако да - отпред с нула и плюс ли ?

# 12 578
  • оттам, откъдето започва България
Телефонът не се пише до адреса, посочен върху колета.
Ще те питат в Спиди и ти трябва да го кажеш за придружителната бележка, която е с колета. Досега сме давали телефоните с +, но според мен няма да има проблем да бъде и с две нули.

# 12 579
  • София
Има ли в Джъмбо подобни одеала  ?
И ориентировъчна цена .
В Пепко видях такова за 20 лв.

# 12 580
  • под тепетата
Благодаря,didka ® ! Никакъв спомен нямам миналия път като пусках какво писах-брисах.

# 12 581
От Ремедиум чаках 2 седмици за потвърждение, звънях да питам какво става, писах имейли и накрая просто я отказах. При Софармаси ме спря това, че няма опция наложен платеж. Другата аптека не се сещам коя е, още през март поръчах от там, и до днес ни вест, ни кост Grinning. Последно преди 2 дни се спрях на аптека Валета, преди малко ми потвърдиха по телефон, ако остана доволна ще пиша, ако на някой му е от полза.

Имат опция наложен платеж Софармаси. Поръчвала съм и със наложен. Аз съм доволна от тях. Имат изгодни цемиза клубни карти на определени артикули, разбираемо, всичко на Софарма при тях е най-евтино и слагат подаръци към всяка поръчка.

# 12 582
Мерси! Никой не ми каза нот.акт да нося! Но трябва и двамата да отидем

Не става без НА
Също и без собственика.

# 12 583
  • Варна
Благодаря, кукумицинка. Не знам защо при мен имаше опция само да платя предварително с карта, може да пробвам пак скоро.
А такова одеяло от по-горните постове си купих от Homemax, понеже отлагам ходенето в Jumbo 😀

# 12 584
Някой може ли да ми препоръча онлайн магазин за кафе на зърна с нормални цени?

Общи условия

Активация на акаунт