?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 765
  • 13 836
  •   2
Отговори
# 12 975
  • София
То пък това е толкова очевиден спам, че не знам как някой се връзва.

Да попитам имате ли проблем с абв-то ? Няма влизане цял ден, чат - пат се лъже да отвори ,но като цяло не става.

# 12 976
  • Германия
Току-що влязох и нямах проблем. По-рано през деня също всичко беше наред при мен. Опитай да изтриеш бисквитките за abv.bg (ако не искаш да триеш за всички сайтове) и виж дали ще се оправи.

# 12 977
Да попитам имате ли проблем с абв-то ? Няма влизане цял ден, чат - пат се лъже да отвори ,но като цяло не става.
На няколко пъти ми се е случвало, няма влизане. Тогава им пиша за проблема от друга пощенска кутия, обикновено реагират в рамките на 30 минути. От тук
Скрит текст:
От мобилна версия не става, само от компютър.

# 12 978
В тази тема ли , някой търсеше захарни бастунчета - днес имаше в Лидъл
Скрит текст:

# 12 979
Търсих, но Гугъл не ми помогна много. Какви са сроковете за подаване на заявление от зрелостниците за ДЗИ по български и съответно избор на предмет за втора матура.

# 12 980
По мое време ( 2009) това ставаше в  началото на май месец...

# 12 981
Благодаря, Вики, помислих че изтървавам нещо, защото четох една статия днес, за подадени 49 хиляди заявления до момента, уж обновена. Реших, че нещо съм изтървала за  моята абитуриентка, а не ми се влиза в темата за зрелостниците.

# 12 982
  • София
То пък това е толкова очевиден спам, че не знам как някой се връзва.

Скрит текст:
Ето кой се връзва, ММ ми, от нетърпение, че е получил така чаканата пратка.Smiley

# 12 983
Благодаря, Вики, помислих че изтървавам нещо, защото четох една статия днес, за подадени 49 хиляди заявления до момента, уж обновена. Реших, че нещо съм изтървала за  моята абитуриентка, а не ми се влиза в темата за зрелостниците.

http://www.stroitech.ro-ni.net/maturi.html
Май се е променило все пак има някаква промяна, но тук има някакви срокове за март месец догодина. Разгледай 🤗 Аз си спомням, че точно някъде около 1 до 5 -ти май, бяхме вече спрели да ходим на училище....

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 23:31 от Vicky_P

# 12 984
Коментирах една тема, не я следя, но постоянно имам известия, че някой е писал. Искам да не получавам известия, но денонощно десетки потребителки теглят късметчета Grinning Какво да направя?

# 12 985
Декстоп версия, меню, нови отговори (трябва да имате непрочетен от темата) , отваряте и се отписвате.

# 12 986
Декстоп версия, меню, нови отговори (трябва да имате непрочетен от темата) , отваряте и се отписвате.
Жива и здрава да си! Kissing Heart

# 12 987
  • София
Добро утро.
За или против сте за силантите за детските зъби?
Всяко мнение би ми било полезно. 🤗

# 12 988
За! Предпазват от кариеси, а и са безплатни

# 12 989
Категорично съм за! Моят син беше със сийлант като беше малък, единственият му кариес е отпреди сийланта. В момента е на 19.

Общи условия

Активация на акаунт