?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 590
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 080
  • софия
Дева, Това не е ли удостоверението за задължения по чл 87? Него задължително го предоставят и продавачите и купувачите. Но справка за кредитите от ЦКР не виждам повод да искат.

# 13 081
  • софия
В PowerPoint може да се добавя звук, аз съм правила презентации, които се стартират автоматично и съм прибавила песни за фон.

Въпросът обаче за PowerPoint не мога да го разбера. Ако имате инсталирана програмата на компютъра, всичко се отваря, звукът си е звук, той се чува със звуковата карта и драйверите към нея, които си вървят към устройството.
Това е ясно по дифолт и по тази причина не разбирам какво може да се слуша на ПП. Със същия успех може да са каже, че се гледа ПП клип, защото може да се добавя анимация или да се анимира шрифта, всеки слайд, цялата презентация може да върви автоматично.

# 13 082
  • пустинята Гоби
Може да има някакъв звуков файл с текст по презентацията, знам ли. Но въпросът не ми е ясен, така или иначе..

# 13 083
Не не , идеята е друга...докато аз си правя нещо ...мия чинии примерно 😁, някой да ми чете на глас от лекциите Simple Smile))

# 13 084
Дева, Това не е ли удостоверението за задължения по чл 87? Него задължително го предоставят и продавачите и купувачите. Но справка за кредитите от ЦКР не виждам повод да искат.

Възможно е.

П.П. аз не съм представяла такова нещо, даже не знам какво е.

# 13 085
  • софия
Не не , идеята е друга...докато аз си правя нещо ...мия чинии примерно 😁, някой да ми чете на глас от лекциите Simple Smile))
Да сканираш написан текст и програма да ги чете ли?
Не съм чувала да има такава програма. Може и да има, но не е ПП със сигурност.

# 13 086
  • Далечният изток

Възможно е.

П.П. аз не съм представяла такова нещо, даже не знам какво е.

Подписва се декларация по 264 ДОПК, за липса на задължения и се носи наказателна отговорност за неверни данни.

# 13 087
  • София
Аз съм вадила удостоверение за тежести върху имота.
Какво общо има лошо ЦКР с продажба на имот?

# 13 088
  • София
Има, ако има наложена възбрана на омпта от чси. Никой не купува такива имоти..

# 13 089
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мъж ми си нацапа шушляково яке с лепило /използвано за лайсна за отделяне на част ламинат/гранитогрес/, третирах със Спот и търках с опакото на гъба за чинии, в момента е в пералнята, ако не се изпере някакви идеи с какво друго мога да третирам?

лепилото не е мазно или мръсно за да се изпере със Спот.
не съм специалист по лепилата, но според това какъв вид е може да се изчисти с разредител или бензин ...

# 13 090
  • София
Удостоверението за тежест нали това показва,има ли възбрана.

# 13 091
Това е съвсем отделно.
Те имаха и за тежести, и това, което не си спомням.

# 13 092
Има, ако има наложена възбрана на омпта от чси. Никой не купува такива имоти..

Това излиза от справката в АВ....за тежестите.

# 13 093
  • софия
Aко има възбрана излиза в тежестите. Но не виждам логика да ги интересуват кредитите на продавачите. Нотариусите изискват удостоверение за тежести и по чл. 87 за задължения, справка от Цкр според мен е излишна. Затова се зачудих дали клиентът не е разбрал грешно.

# 13 094
  • София
С ацетон и с мазнина също става, но при всички случаи ще остане петно. Ако се замрази и не е попило може и да се изстърже.

Общи условия

Активация на акаунт