?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 542
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 125
  • UK
Глобално е явно, току що ми излезе в новините.

# 13 126
  • София
При мен всичко си е живо. Simple Smile

# 13 127
  • пустинята Гоби
Има проблем, на детето му прекъсна урока в Гугъл Класрум. Иначе и при мен работят тубата и мейла, но явно има нещо централно, което се опитват да оправят.

# 13 128
И Youtube, и Gmail, и Google Photos... Изглежда е глобален проблем.
При мен Gmail работи, всичко друго е даун

# 13 129
А при мен все още не става. Сега пробвах да отворя и джимейла - неактивен.

# 13 130
При мен работи Гугъл и Джимейл

# 13 131
Сега и при мен тръгнаха. Интересно дали е било атака, или Гугъл се е сринал.

# 13 132
  • Буркина Фасо
оффф, дано не се изреди целия форум.
имало е проблем - https://nova.bg/news/view/2020/12/14/308424/%D1%81%D1%80%D0%B8%D … 0%BC%D0%BA%D0%B8/

# 13 133
  • Пловдив
При мен всичко си работеше...

Има ли тема за Парадонтоза и подобни проблеми?

# 13 134
mystic woman, тази тема дали ще ти свърши работа Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=983769.540

# 13 135
Здравейте,
Бях поръчала от Ремедиум един галиев термометър "Termax Classic Термометър без живак". Имах/ имам галиев термометър, но така съм го прибрала, че не мога да го открия, т.е. не се сблъсквам за първи път с такъв тип термометри. На този, който пристигна, стълба беше на 39 градуса и при многократни, и продължителни опити да го сваля, помръдна с две десети. На мен ми се разглоби ръката едва ли не. Писах им, но те са ми отговорили, че няма как да го заменят след като е отварян, използван и му е нарушен търговския му вид. Нямало как да бъде развален. Това не било живачен термометър, който да разтръскам и температурата да спадне. Термометърът е на галистанова основа и му трябвало повече време да спадне. Нямало как да показва 39 градуса, ако аз не съм си я мерила. Не е нарушен вида му, а и не съм го използвала, т.е. температура с него не е мерена. В кутийката има бележка за гарнация от 1 година. Аз поисках да ми го заменят. Имат ли право да ми откажат?
Струва 6 лв, но ме ядосаха и с друго, и няма да ги оставя.

# 13 136
Аз съм с Мозила и в момента си слушам Шаде https://www.youtube.com/watch?v=b-FUH84F_po
На гугъл хром пишеше , че приставката флеш плейр ще се поддържа до декември 2020 . Но никъде не открих с какво ще се замени
И в Хром си работи идеално . Пуснах да проверя .

# 13 137
Има ли някаква символика я подаряването на чадър? Дали е подходящ коледен подарък?

# 13 138
Здравейте,
Бях поръчала от Ремедиум един галиев термометър "Termax Classic Термометър без живак". Имах/ имам галиев термометър, но така съм го прибрала, че не мога да го открия, т.е. не се сблъсквам за първи път с такъв тип термометри. На този, който пристигна, стълба беше на 39 градуса и при многократни, и продължителни опити да го сваля, помръдна с две десети. На мен ми се разглоби ръката едва ли не. Писах им, но те са ми отговорили, че няма как да го заменят след като е отварян, използван и му е нарушен търговския му вид. Нямало как да бъде развален. Това не било живачен термометър, който да разтръскам и температурата да спадне. Термометърът е на галистанова основа и му трябвало повече време да спадне. Нямало как да показва 39 градуса, ако аз не съм си я мерила. Не е нарушен вида му, а и не съм го използвала, т.е. температура с него не е мерена. В кутийката има бележка за гарнация от 1 година. Аз поисках да ми го заменят. Имат ли право да ми откажат?
Струва 6 лв, но ме ядосаха и с друго, и няма да ги оставя.

Право на връщане и право на рекламация са две отделни неща.
Ако искате рекламация, следва да се разберете с тях как да им го върнете, като ясно им напишете че правите точно рекламация на дефектен продукт. По закон куриерските разходи са за няхна сметка. Водете писмена кореспонденция с тях. При нужда я пратете в КЗП с жалбата си.

# 13 139
Има ли някаква символика я подаряването на чадър? Дали е подходящ коледен подарък?
Ако си суеверен за всичко има символика.

Umbrellas are a bad idea to give as gifts, because the Chinese word for 'umbrella' (伞 sǎn /san/) sound like the word for 'breaking up' (散 sàn). Giving somebody an umbrella may insinuate that you feel your relationship with them has fallen apart.

Общи условия

Активация на акаунт