?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 950
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 410
  • Пловдив
А, термобельото си го карам с обикновения прах, то не е скъпо и ми е предвидено да се пере на всяко носене.

# 13 411
Съсипваш горните дрехи. Отдолу задължително моите носят клин и блуза. Тоест всеки от нас има бельо - момчетата боксерки, върху тях термоклин, отгоре всеки има тениска , върху нея полар и чак тогава се облича гащеризон/панталон и яке. Само малкия има още един слой, той има термо тениска, термоблуза, полар и яке, и долните му гащи са до коленете и после има термоклин. Под каските имат балаклава задължително. Моето, на мъжа и на големия син са скъпи екипите,  25 хил ммм воден стълб. Ок, не от най-скъпите, ама скъпи.
ММ и МС са само по тениски под якетата. Без клинове. Аз и дребната - с термота и толкоз. Кви полари, бонета и не нам кво... Ако ще имам толкоз катове под тия специални дрехи и ще им треперя как ги пера - мерси съм им за скъпарската работа.
С ММ якетата и гащеризоните са ни поне 10тина годишни сигурно. Не са мръднали. Само за ски се ползват, обаче ги пера доволно. Даже си пазя първия гащеризон като се учих 94та, еми и той си е съвсем използваем, а колко е праааан с квото изобщо можеше да се намери в тия години (просто не ми е удобен цял и си карам с 2 части) На дребните са тип лидълски, квот изровя намалено по амазоните, хич нищо специално.
Честно съм меко казано изумена с тия сложни поддръжки 😁 то ще почнат да пускат специални препарати за всеки чифт гащи.. Айде нема нужда. Спирам по темата, че стана много стерилна работата 😜

# 13 412
  • Пловдив
Ся..... ние караме по много. Миналата година имаме 27 дена и то защото ни спряха сезона заради Ковида. Имаме години по 35 дни и отгоре. За 30 пранета тия дрехи стават на нищо. И аз ВИЖДАМ как се разпадат старите мембрани. И има разлика между 7хил мм воден стълб и новото ми яке с 25 хил.

# 13 413
Е като карате по много и имаш 3 момчета... ми не знам после потни якета как прибираш 😁 И кво им е турбо готиното на тия мембрани, като искат 5 ката дрехи отдолу и сакън като ги опереш им заминават всичките стълбове.
Ама щом те кефи 😜

# 13 414
  • Пловдив
Ами.. прибирам... седят си на закачалката в коридора. Прибирам е много силно казано.

# 13 415
Е като карате по много и имаш 3 момчета... ми не знам после потни якета как прибираш 😁 И кво им е турбо готиното на тия мембрани, като искат 5 ката дрехи отдолу и сакън като ги опереш им заминават всичките стълбове.
Ама щом те кефи 😜
Вземи прочети за мембраните, тегелите, материите за скиорските якета и екипи и ще разбереш. Както и за изпотяването в тези дрехи.
     Извинявам се за спама.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 04:06 от tetka_the_best

# 13 416
Ако пусна малък пакет за Англия, според вас за колко време ще е там ,от Бургас ако има значение града ?
С какво ще го пускаш? Аз пращам с Габиели и стига за 13-14 дни. По спиди е по- бързо, но имат изисквания какво да има/няма в пакета.

# 13 417
  • под тепетата
Зависи и до къде е, на мен например Габиели не ми върши работа.

# 13 418
  • UK
С каквото и да го пращаш този колет, не се знае кога ще стигне. Сега никой не може да прогнозира. Аз питах фирмата с която обикновено пращаме и получаваме - не знаят, никой незнае утре какво ще кажат. Пощите и те казват, бавят се заради обичайно натоварената Коледа, сега сме в пълен локдаун, след 10 дена Брекзита.
Аз лятото с пощите, чаках повече от месец колет от Бг.

# 13 419
  • София
В този ковид -момент как стоят нещата с издаване на притурка към здравноосигурителна книжка? Може ли нещо онлайн да се напарви, за улеснение? Колко се чака?

# 13 420
Веднага става, не се чака. На място.

# 13 421
  • Sofia
Искам да започна да плащам битовите си сметки онлайн. Досега ги погасявах в офис на EasyPay. Та, онлайн плащането става, посредством сайта на ePay.bg, доколкото разбирам? И, всъщност, там ще имам ли възможност да плащам битови сметки, чийто титуляр на партида не съм аз самата? Задължително ли е първо да се регистрирам или има начин да направя плащанията и без регистрация (поне на сайта на EasyPay е посочено, че е възможно, но не знам откъде)...

# 13 422
Здравейте! Имам ТЕЛК с валидност до 1.1.2021
В момента съм си подала документите за преосвидетелстване, но съставът, който ги разглежда е под карантина ( вече цял месец).
Знам, че има решение настоящите ТЕЛК ове автоматично да бъдат валидни още 3 месеца.
Въпросът ми е- през тези 3 месеца ще бъдат ли изплащани пенсии?

# 13 423
някой виждал ли е по супермаркетите джинджифилова къщичка за сглобяване и ако да къде? мерак ми е тази коледа да украся Simple Smile

# 13 424
някой виждал ли е по супермаркетите джинджифилова къщичка за сглобяване и ако да къде? мерак ми е тази коледа да украся Simple Smile
Билла - 10 лв

Общи условия

Активация на акаунт