Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 60 645
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Бургас
Ети, ха дано решат по-скоро да минат и се справят бързо с проблема.

От няколко дни децата вечер не си прибират играчките и само ги сритвам малко, колкото да може да се стигне до леглото. Днес им дойде ред, ама така хубаво ги наредих, че една торба пак заминава дарение.

Ем, ние ще сме тук, ще си те разсейваме, колкото можем.

Лин, същата пишман цветарка съм Simple Smile

# 1 126
Селесте, много сме, силни сме Grinning  Grinning  Grinning

# 1 127
  • на Мелмак
Добро утро!

Пак от недоспалите. Боцкат ми очите.

Да е хубав денят ви, момичета!

# 1 128
Добро утро!

И аз не наспана, но защото легнахме късно, иначе спах. 

Ем 🤗 Така да те разбирам...

Ети, много гадно... А можете ли без тях да действате?

Лин, да си пушка днес!

Фонс да се отбележи!

Домашните пуканки и аз ги предпочитам пред купешките.

Хубав да ви е денят, банда!

# 1 129
  • На брега на реката
Добро утро,

Ети, стискам палци, за успешен изход от ситуацията!

Пуснахме проекта на строителите и чакаме цена! Head Band /липсва ми емотикончето, което се криеше под стол/

Пожелавам на всички ни, един прекрасен и успешен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 1 130
  • на Мелмак
Да, старите емотикони липсват. Бубе, и ние бяхме така сега за Пловдив. Останахме очаровани, защото ремонта ни е по-евтин от този в София, който правихме преди вече 9-10 г. За ремонта в работата ни преди 3г беше странно плащане на куп, но също беше ок. Пожелавам ви добри цени! Grinning

Ами ние имаме къща и апартаменти. В къщата работим, не живеем там, но пак без вода не може. Септември месец от самата Софийска вода си дадоха заявка за смяна на водомер и тръби, защото са им ръждясали, крановете им се разпадат. Снощи като говорих с тях ми казаха, че ще решат кога да ги сменят с един високомерен тон, от сорта - коя си ти, че да ми даваш зор? Днес ще ходя лично да питам, ще съм обстоятелствена, спокойна и пунктуална! Обадихме се на няколко фирми да дойдат, да разкопаят, да сменят - не се наемат. Та ММ и брат му ще копаят и ще сменят тръби.
Иначе се ядосвам как за всичко в тази наша държава трябва да се ядосваш, да имаш 'свои' хора. Чудя се дали да не се оплача в общината?

# 1 131
Добро утро.
Аз съм от хората, които рядко си позволяват да плюят по управляващите, но този път прекалиха. Направо ми идват едни цветущи изрази,  които по принцип не използвам. Както се казва, няма такава държава.
Две от орхидеите ми цъфтят, още две имат чудесни цветоноси. А са чудесни, защото нямах време за тях и са си със собствена форма и посока,  а аз бих ги изправила, късно е, "диви" са прекрасни.
Ети, бързо да се оправяте.
Хубав и цветен да е денят ви.

# 1 132
  • Бургас
Добро утро!

Много ми се спи, но имам излизане ал д малко.

Съни, и моята орхидея е от „дивите”, но това заради уменията ми. Цветоносът върви успоредно на земята, почти полегнал, защото моя милост и идея си нямаше, че е цветонос, а когато разбрах, вече беше късно и имаше вероятност да се счупи при изправяне.

Все по-малко да са болните днес!

Хубав ден, момичета!

# 1 133
Последен работен ден преди да заминем. Дано успея да свърша всички задачки, че...

И аз хич не се разбирам с цветята. Щерката поиска да се грижи за цвете, но ако не съм аз да напомням за поливане, не се сеща. Но и на мен самата ми е нужно подсещане и така очаквано цветето замина. След време може пак да направим опит.

Слънце има при нас. И на вас да ви е хубав деня!

# 1 134
  • на Мелмак
Ами, аз таковата. Резервирах за април апартамент във Виена Grinning
Избивам стрес, ММ е съгласен.
Сега ще чакам от вас отчет, кое, къде, как. Ресторант съм отбелязала от Янчето. Пратер, замък, зоологическа градина, това ми е засега. Орхидея няма да си взимам, жал ми е за цветето.

# 1 135
И аз бях хвърлила око на този ресторант, но мъжът ми каза че бил далеч, та не знам дали ще стигнем до него. Имаме планирани обиколки в околността, времето го дават хубаво, но се надявам да видим и малко сняг.

# 1 136
Добър ви ден!
Успах се! Леле, това било голям кеф! Бях забравила какво е да се наспиш!
Рир, приятно изкарване! И е забравяй с какви заръки те изпращаме!
Буб, дано цената да е ок!
Ети, ако ТМ и неговия брат копаят и сменят тръби, няма ли да предизивикат недоволството на ВИК, ако това е тяхно задължение?
Съни, въпреки не много позитивния ти пост, ми стана цветно от него!

# 1 137
  • Бургас
Добро утро!

# 1 138
  • Euskal Herria
Добро утро!
Орхидеи няма къде да гледам, дъщеря ни има. Явно добре се чувстват при нея, цъфтят.
Аз тук предпочитам мушката - целогодишно сандъчетата са пълни с цветове. Тази година мисля да подменя всички с нови растения.
Скрит текст:
Малко снимки от нощна разходка из Виена. Бяхме след Нова година, все още беше украсена

И от ресторанта, за който писах. Малка постройка, вътре са с дървени пейки и маси, типичен техен стил. Сервитьорите са облечени с къси кожени панталони, карирани ризи и тричетвърти чорапи. И мъжете, и жените. Колоритни са, но не посмях да ги снимам. Въпреки че надали щяха да възразят. Simple Smile

Накрая ти дават да опаковаш за вкъщи всичко, което не е изядено Simple Smile

# 1 139
Ооох това плато от последната снимка го искам! 🤣🤗
Добро утро! ☕

Общи условия

Активация на акаунт