Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 60 503
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 1 170
Руми, разкошна коса и цвят!

Явно бацилът е такъв, ей сега говорих с кумицата - 6ти ден е леща малкия, с температура, но не е на АБ. Ни нам и аз, голям зор.

Поработих днес, сега съм опънала кълка и медитирам. Нещо трябва да се яде, но нямам и бегла представа какво.

Другата седмица ще сме на обучение във Варна, нямам търпение, ще е интересно. Почвам вече да чувам петлите и съм хем доволна, хем напрегната Simple Smile

Имам нова рокля - червена Mr. Green

# 1 171
  • на Мелмак
Да оздравяват бързо всички болни!

Нашата канализационна драма приключи, оправиха нещата до пролетта, когато щяло да е подходящо за основния ремонт, с разкопаване на улицата.
Поне вода има Grinning

Патешки бутчета с кисело зеле и ориз се сготвиха в гювеча, много добре се получиха Fork And Knife
Даже почти приключиха Yum

# 1 172
  • Germany
Мид, когато карахме грипа преди 2 години и нашите деца и на наши приятели бяха с висока температура 5 дни. Изчакай до утре и дано не качва повече малката!

# 1 173
Не съм се, Маре, вея се из другите градове;)
И аз, да не видя от Руми, отидох на фризьор, че се и харесах даже;)
Та тръгвам в ресторанта на хотела да си разходя прическата;) и да вечерям.

# 1 174
Аааа, Тути, да видя 😎

Вкъщи боб с кебапчета. Ми вкусно е, никВи аристократи не сме 😂

# 1 175
Много ми хареса цвета на Руми.
Тази вечер се прибрах навреме и като резултат сготвих супа, направих мъфини, почистих,  направих си маска  на лицето, една пералня готова, втората за през нощта я оставям и най-накрая легнах малка.

# 1 176
  • Бургас
Ние хапнахме семейно 1 /един/ лаврак общо Simple Smile същински Исус.

Мид, той АБ реално няма да убие вируса, а ще предпази от евентуални усложнения. Ако имаш вяра на личната, изчакай. Малката ми племенница и тя така беше няколко дни, но вчера започна аб, тъй като при нея црп не беше ок. Спокойна да е нощта ви и утре да ни похвалиш Елени с добро настроение!

Тути, към нашия вилает не те ли командироват? /не че знам къде си сега/

Ети, можело значи да са бързи. Ама и ти добре, че бързичко резервира за Виена Simple Smile

# 1 177
  • На брега на реката
Да се оправят болните и то  бързичко! Милата Елени, измъчи се душицата!

Руми, страхотна прическа и коса!

Тути, снимчица, нещо, м?

Селесте, много сте икономични! Де да можехме и ние така!

Ети, много се радвам, че се е разрешил проблема, па макар и не окончателно! Ние ходихме в императорската съкровищница във Виена и много ни хареса.

Съни, сигурна съм, че Марето ше ти даде медала! Смятам, че напълно си го ззаслужила!

Получих цената от фирмата. Съвпада с моите прогнози.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега ще чакаме мебелиста да се изкаже. Дано и там съм уцелиела.

# 1 178
Руми, разкошна коса Simple Smile сега чакам да видя Тути.
Дояде ми се боб.

Мид, бързо оздравяване на Елени Simple Smile

Али, благодаря... ще живея Simple Smile сега се връщам от фитнеса. Не съм си давала зор, но се раздвижих и ми дойде добре. Но почивката снощи помогна.

Мярнах шопинг... Имам ботуши и ръкавици. Simple Smile

# 1 179
Ех мацки, изкъпах се и разгримирах току-що. Ако до утре ставам за снимане, ще ви се покажа, ама нищо особено не очаквайте, измиване и изсушаване си правих, но момичето се постара доста, та се харесах.
Селесте, мисля че съм наблизо, това в случай, че не бъркам, че си от Варна, има няма на 100 км съм.
Лин, респект за спортуването, аз съм си в стаята с чипс и чаша 🍷, гледам се в хотелските огледала и решавам, че ще се науча да се харесвам и така. Иначе си взех маратонки и клин, чисти си стоят в пликче, само ги разходих.
Бубе, сложи и 10 процента отгоре, за непредвидени разходи, пък ако ти останат, си подари нещо;)

# 1 180
Тути, аз съм в процес на отказване на чипса Sad Когато пресата ми се оформи, както искам, ще се почерпя за награда... този ден не е много далеч, но трябва да си го заслужа. Simple Smile
Хубавото е, че като мина покрай щанда с 12345 вида чипс в магазина, не ми трепва и не посягам.

За спорта, трудно е в началото, да започнеш. После става рутина.

# 1 181
  • Canada
Руми, да кажа и аз - разкошна коса и цвят Kissing Heart

Аз съм утре, да видим какво ще сътвори фризьора Grinning

Бързо да оздравява Елени! Ако има други болни - също.

Имаме час в събота при нашия китаец, започвам да се чудя дали да не го анулирам Joy

И боб искам, и от на Ети манджата Yum

# 1 182
  • На брега на реката
Добро утро,

Честит ви петък, дами! Blush

Що да го анулираш бе Фонсче? Нал си доволна?!

Тути, винаги слагам и едни 20% за "неочаквани" цени и непредвидени разходи, а ако останат, задължително ще се възнаградя!

Хора, кога мина 1/12 от годината!  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 06:45 от Бубoлина

# 1 183
Добро утро!

Бубе,  дано и от мебелите да те "нацелят".

Съни, пак да кажа, че ич не можеш да си почиваш 😋

Фонс, защо ще отсвирваш китаеца, да ней ходил скоро в Китай? За служебните неща - опитай да не си го слагаш 🤗

Лин, браво! Дано това да е било с боледуването.

Аз съм на йога довечера. Поне се надявам да успея, че нещо са ми неясни още плановете за деня.

Петък! Дано да мине спокойно, защото съм доста изморена...

# 1 184
Добро утро.
Али, разсмя ме, но си права. Днес баба и внук ще се гледат вкъщи и трябваше да им осигуря храна.  Тази грипна ваканция ми дойде в повече. 
Аз много исках Виена през ваканцията, обаче в крайна сметка май няма да стане и ще е друга дестинацията.

Общи условия

Активация на акаунт