Първокласници през 2020/2021 г

• 42 942
  • 798
  •   1
Отговори
# 360
Честит празник на всички!

# 361
Честит първи учебен ден на всички! Да си пожелаем много здраве и присъствена учебна година. Успех и на добър час!

# 362
На добър час на всички Simple Smile

# 363
Успешна и присъствена година за всички ученици 🌼🌼🌼
Но най-вече да са ни живи и здрави.
Имахме тържество около 30 минути след това пак за 30 минути влязоха в класните стаи.
След като свърши го питам какво ви говориха в стаите?
Цитирам : утре в 8 без 10 без майки в училище 🤣🤣🤣

# 364
Успех през новата учебна година на всички дечица! Дано да е щастлива и спокойна. Нашето тържество беше прекрасно, цветя, балони, стихчета и песнички, Пипи е много щастлива, няма търпение за утре.

# 365
И при нас имаше кратко тържество, после за около половин час в стаите. Излезе много въодушевен, че е намерил веднага приятел, но пък забравил как се казва. Grinning

# 366
Здрава, успешна и изпълнена с нови приятелства да е учебната година. При нас за около 30 мин тържество, след това още около 40 мин в класната стая без родителите. Госпожите ни качиха снимки, децата излязоха въодушевени и щастливи. Госпожите били много мили, та няма търпение да ходи и утре Simple Smile.

# 367
И при нас беше много хубаво, имаше откриване за 1 и 5 клас, поздравления, народни танци от ученици и отделно от един танцов състав, в който участват няколко от учителите в училището. Даже имаше хоро, на което можеше да се включи който иска от "публиката". Simple Smile Влязоха вътре без нас, говориха си, почерпиха ги с питка с мед, после се снимахме отвън. Щерката е доволна и каза, че й е интересно какво ще правят утре. Имат 2 часа рисуване, което е по нейната част Simple Smile та да видим как ще мине. Много са ни готини учителките, направо не мога да им се нарадвам! Бях много щастлива, че децата имаха сравнително нормален първи учебен ден и ще имат хубави спомени от него.

# 368
  • София
При нас тържеството за 1 и 5 + 8 клас беше отделно - чудесно решение, предвид процедурата по влизане и излизане, която се проточи доста.
За пръв път беше толкова кратко и стегнато, нямаше политици, а поздравителните адреси само ги споменаха, без да ги четат - хареса ми.
Успешна учебна година на всички!

# 369
Пожелавам на всички на добър час и нека учебната година е присъствена! Бъдете здрави и спокойни!

Бихте ли споделили чие издателство са учебниците на вашите първошаци. Аз с изненада открих, че са различни за различните училища...

# 370

Бихте ли споделили чие издателство са учебниците на вашите първошаци. Аз с изненада открих, че са различни за различните училища...

Просвета.

# 371
Пожелавам на всички на добър час и нека учебната година е присъствена! Бъдете здрави и спокойни!

Нашите са на Просвета

# 372
Нашите са издателство Рива .

# 373
  • Sofia
Няма как да не са различни учебниците между училищата. По няколко издателства се одобряват за всеки предмет. Учителите избират по кои да се учи. Ние този път имаме и Рива, май и Анубис, но основно Просвета.

# 374
И при нас е мешана скара май. Има на Клет и като че на Анубис имаше нещо, ама снощи покрай подвързването на два ката учебници и тетрадки нямах време да разглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт