Първокласници през 2020/2021 г

• 42 995
  • 798
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не съм сигурна, вероятно около и след средата на август.

# 181
  • София
Лидл, Кауфланд, почти всички левчета, дори Билла и Т-Маркет - пълно е с тетрадки, спокойно. И, разбира се, и книжарниците Simple Smile

# 182
Четири Simple Smile Добре, че брат им завърши тази година, че иначе трябваше и бабите да мобилизираме за родителските срещи...

Ставаме три със седмокласници 😁
Нашата родителска среща е на 10 септември. И на 15 се чудим как да се разпределим. Кой на първокласничка, кой на гимназистка 🤔

# 183
  • Kos, GR - Plovdiv, BG
И аз да се включа, имам си първокласничка на 6г, набор 2014г. От Пловдив сме, записана е в СОУ " Св. С. Врачански" Тракия. След като мина консултация с психолог и покри тестовете за училищна подготовка ми разрешиха да я запиша. Ще се радвам ако има и други от това училище. За родителска ни казаха в началото на септември. Хубава вечер на всички.

# 184
И аз да се включа, имам си първокласничка на 6г, набор 2014г. От Пловдив сме, записана е в СОУ " Св. С. Врачански" Тракия. След като мина консултация с психолог и покри тестовете за училищна подготовка ми разрешиха да я запиша. Ще се радвам ако има и други от това училище. За родителска ни казаха в началото на септември. Хубава вечер на всички.

Това е на майка ми училището Grinning Но тя преподава от 5ти клас нагоре. Simple Smile) От нея съм чувала добри думи за подготовката в началното.

# 185
Тетрадки има много. Но , ако знаете кои тетрадки са издръжливи със здрави корици и по здрави листа , моля споделете . Спомена се в темата за по специални тетрадки от по 3-4 лева. Дали са издръжливи и от къде се купуват.

# 186
Готови ли сте с униформите? Ние днес поръчахме цялата униформа /риза, елече и пола/, но не посмях да направя по-голяма поръчка, въпреки, че се иска винаги да се носи поне един детайл от нея. Имаха страхотни поли-панталони и сукманчета. Обаче все по-често се чува, че може учебната година да започне с ДО, та не посмях да направя голям пазар, че не се знае - докато им потрябват може да й е малка Simple Smile
п.п. Нашата униформа е много хубава, обаче тази на 73-то е направо жестока. Очите ми останаха в нея Simple Smile

# 187
  • София
Ние сме готови с униформата от края на юли, защото имаше отстъпка от цената за поръчки преди 1 юни. Нашата също е красива, но и по-хубави видях в магазина.  Като цяло единственото, което харесвам в идеята за униформи е, че се избягва сравняването на дрехи с другите деца. Само не разбирам защо трябва да са толкова скъпи тези униформи.

# 188
  • София
Тетрадки има много. Но , ако знаете кои тетрадки са издръжливи със здрави корици и по здрави листа , моля споделете . Спомена се в темата за по специални тетрадки от по 3-4 лева. Дали са издръжливи и от къде се купуват.
От ozone.bg купувах миналата есен, бяха брандирани, голям зор му беше на детето да ги има точно тях. Хубави са като качество, но при темпа на изписване на тетрадките изиза солено.

# 189
От ozone.bg купувах миналата есен, бяха брандирани, голям зор му беше на детето да ги има точно тях. Хубави са като качество, но при темпа на изписване на тетрадките изиза солено.

Благодаря! Може ли , линк , картинка , надпис ?
Редактирам се.Всички тетрадки ли са с добро качество ?Разгледах ги .

# 190
И ние сме готови с униформите, Трябваше да направим поръчката до 30 юни.Поръчах 2 тениски с къс ръкав.две с дълъг,риза,врътовръзка и суитчър.
Няма да бързам да купувам друго докато не мине родитеската среща. Само раниците разглеждам.

# 191
  • София
Препоръчвам горещо тетрадки от по 20 листа, големите оставете за по-нагоре.
Не знам какво е издържлива тетрадка.
Ние купуваме най-обикновени и слагаме найлоново облекло отгоре, напълно ок е.

# 192
Gabol са евтини и качествени.

# 193
  • София
kerina, да не се окажат съученици децата ни? Или поне в една фирма да им шият униформите. Моето е в 51 училище в София. Униформите ги шият в Бонита и крайният срок, за да ползваме отстъпка беше именно 30 юни.

# 194
Не,аз съм от Варна.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт