На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 11 037
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Mersi, че ми казахте! Щях отчаяно да се завлача и да скимтя пред витрината... Cry

# 121
Здравейте и от нас!
Днес от разходки не ми остава време да седна пред РСто.

Мамчета, искам да кажа голямо БЛАГОДАРЯ на Цвети, че ми разясни точно какви Хъджис взимат - че по-евтини. Днес ходихме до колхозния пазар тук и ги има - бяла опаковка и син надпис, сега са заредили - по 33 ст. е бройката, пробвах ги, хубави са и даже на 2 пакета по 50 броя дават 1 пакет мокри кърпички Hug

Да се включа и аз по темите:
чорапки не обувам отдавна, обявиха ме в Търговище за лоша майка, че не обувам на детето чорапи още преди 2 месеца, ама на 30 градуса те да си обуят чорапи Naughty не е с цел да го калявам, просто е топло - да, изпотяват му се ами като му обуя чорапи ще се изпоти 2 пъти повече Naughty
обличаме се само по боди без ръкав или потник и по памперс, евенуално и някое гащероизонче за вечерите, че ние се прибираме към 9-10 от морската, там е супер прохладно, не е задушно като в самия град Tired
спим по боди и спалното чувалче и на климатик, че е жега Peace
захранването ще го почнем от навършен 4ти месец с картофено пюре Wink

Междувременно да започна и да смъквам градуса на водата за къпане и до есента да къпя бебчо в не повече от 25 градуса.

Ей тук ме хвърли в шах и мат, как 25 градуса бе Shocked тоя лекар с 25 градуса ли се къпе Close #Crazy

За срещата по Черноморието съм навита, а мамите от Бургас, както и Деичка разбира се, може да спретнем нещо в Обзор примерно още това лято, или до Несебър да се разходим  Hug
Пък и други мами, от другите градове ако са навити Hug

Сетих се аз какво се канех да ви питам - от кога на възглавничка? според майка това можело да става щом обиколката на главата стане по-малка от тази на гърдите, ние от 2 месеца сме така и се чудя дали да го слагам newsm78 съвети?

# 122
Ejjj, izpusnah q Deq da kave kak slaga bebkata w taz koli4ka Byzzz. ili e drug modela?

# 123
Ejjj, izpusnah q Deq da kave kak slaga bebkata w taz koli4ka Byzzz. ili e drug modela?

Количката ми е модел Зап,не Бъз бъркаш двата модела  Grinning
Запа е 360 лв,а Бъза 880 лв/така има Миммка/ Това е Бъз
Понеже Запа е за деца над 6 месеца ето снимка на оргиналният модел Ето и Зап
Ето я сгъната

Количката е само със седнало положение без други степени на облегалката!
Затова сега използвам столче за кола Maxi-Cosi Cabrio ето така цената му е 239 лв в него слагам малката,а то има степени ,използва се или поне така го дават
до 15 месеца,но така като гледам най много до 6-7 или 8 месеца ще е с него,после във орг. вид  Wink

А ето как

Съжалявам ,че по рано не се усетих и направо да си взема Бъза  Confused
Такава ли си решила да си вземеш?

За срещата по Черноморието съм навита, а мамите от Бургас, както и Деичка разбира се, може да спретнем нещо в Обзор примерно още това лято, или до Несебър да се разходим  Hug
Пък и други мами, от другите градове ако са навити Hug

Мила когато кажеш,ние постоянно ходим до Несебър та казвате и идваме  Hug еее много ще се радвам да се видим и особено с теб sminscho!
А мамите които тръгват сега по черноморието на почивка да не забравят и да ме подминат  Naughty Crossing Arms

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 00:59 от Дея

# 124
А така
нали знаете има една приказка - който има зор - слиза на Обзор.
та там само WC-то съм посещавала на път за Варна Wink ама ако кажете мятаме са на маршрутката и идваме
само трябва да е събота и неделя
пък татито може да го пуснем до Варна да си нагледа питката нивката че отдавна ме врънка - той провадиец та Варна му е като квартал дет са вика
после на връщане с последната маршрутка ще си ни прибере Mr. Green
ей кви хууууууууубави идеи имаме самооооооооооо
да живее форумчето Peace

# 125
Значи, вчера в магазин аот А до Я за вашето бебе, Люлин, видяхме цикламен Куини...абе с малките колелца. Зап май.
Тя е САМО седнала. Аз имам кошница за кола Макси кози, но дали всички модели стават не знам,моята май не е кабрио newsm78 Да, Зап е бил.. 360 лв.
Куини Спийди е 'малко' по-скъпа - към 600! За мен такава разлика е много.
А сега виждам, че има и Бъззз, която ти казваш че е 800.
Обърквация настана Joy
Просто не бях разбрала, че сте купили и кошница и се пулех вчера как бебана сте я опнали в таз стръмо-седнала количка.

# 126
  • София
Значи, вчера в магазин аот А до Я за вашето бебе, Люлин, видяхме цикламен Куини...абе с малките колелца. Зап май.
Тя е САМО седнала. Аз имам кошница за кола Макси кози, но дали всички модели стават не знам,моята май не е кабрио newsm78 Да, Зап е бил.. 360 лв.
Обърквация настана Joy
Просто не бях разбрала, че сте купили и кошница и се пулех вчера как бебана сте я опнали в таз стръмо-седнала количка.

Сега разбрах къде се губите!
Елате в парка да си запознаем мъжете!

# 127
момичета  при качване на снимка в албумчето за първа страничка ми дава че няма свободно място??????

# 128
Обърквация настана Joy

Хахаха ами моделите на Куини са

Quinny Speedy SX-600 лв

-Quinny Buzz. 880 лв

- QUINNY ZAPP 360 лв

- Quinny FreeStyle 3XL 950 лв

А малката няма как да я сложа без кошница ,след 6-ти месец вече ще я слагам Simple Smile
Нашата е също цикламен цвят,естествено си има и косури,но пък за дизайн втори няма Wink

А кошницата която ти имаш сигурно е Сити ,другият модел,стават на всички колички Куини,само ако
количката има адаптори

# 129
    bouquet Честит Рожден Ден на anna.r!   bouquet

Хайде догодина поне една 4ерноморска среЩа да си органиzираме, къде е Варна, къде е Бургас, може в Обzор да се видим, по средата на пътя  Wink  Рина ти на ли се прибираШ всяко лято, или?

Много ще се радвам да си направим черноморска среща. Laughing
Татянче, не всяко лято. Миналото лято не се прибрах, но догодина ще гледам да се прибера пак, но април пак трябва да си идвам до Бг, защото ми изтича визата и трябва да я подменям.
Елима, за съжаление нямам път до София, защото ще летя до Бургас, но догодина живот и здраве ще идвам до С-я и ще организираме нещо. Wink
А за албумчето- има направен нов албум, защото в стария няма място и затова не можеш да качиш снимки.Мисля, че беше aprilkidwe,парола:2006-2 но не съм сигурна, на 1-ва страница ги пише.

чаено момиче, Бъзз и Зап стават само с Маски-Кози модела Кабрио, има и модел Сити, но с него не става. Аз съм много доволна от Бъзз. И сега Дея като каза колко струва в Бг  #Crazy, тук е на същата цена  #Crazy, много са скъпи в Бг.

А кошницата която ти имаш сигурно е Сити ,другият модел,стават на всички колички Куини,само ако
количката има адаптори

На мен ми казаха, че Сити не става, но не съм пробвала. Да,  Дея е права, ако имаш адапторите за Сити, може и да стане. Но Бъзз и Зап се продават с адаптори за модела Кабрио, ако можеш да намериш адаптори за Сити, сигурно ще стане. Wink

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 16:35 от R i n a

# 130
 чаено момиче, Бъзз и Зап стават само с Маски-Кози модела Кабрио, има и модел Сити, но с него не става. Аз съм много доволна от Бъзз. И сега Дея като каза колко струва в Бг  #Crazy, тук е на същата цена  #Crazy, много са скъпи в Бг.

количката има адаптори

На мен ми казаха, че Сити не става, но не съм пробвала. Да,  Дея е права, ако имаш адапторите за Сити, може и да стане. Но Бъзз и Зап се продават с адаптори за модела Кабрио, ако можеш да намериш адаптори за Сити, сигурно ще стане. Wink

Да ако нейното столче е такова Maxi-Cosi City то тогава става,за адапторите незнам  Rolling Eyes тези които получих като ми пратиха количката стават точно на моят модел Maxi-Cosi Cabrio

Рина явно наистина навсякъде са едни и същи цените на Куинито и навън и тук
Grinning

# 131
Да, моето столче е Сити, така излиза. Но ако купувам адаптори и количка ще ме стане адски скъпо.
Сега ме е яд, някой продаваше Зап за 260, но аз се бях отказала от такава цена, много ми е...Сега обаче като гледам се чудя...
От друга страна за количката е много важно да е стабилна и маневрена, а запа с тези гумета не знам дали става за нещо. Като си представя всички бордюри, които преминавам всеки ден и разбитите тротоари, ми се струва, че ще ми е гъзария, но ще се потя яко...
Много е красива иначе.
Утре ще ходя да погледна ето тази количка:
http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.063 … &idSezione=43
И ако пак я харесам ще рева докато не ми я купи мъжо.

# 132
Нещо май се повтаря номерът с Аморчето!
Няма ми албума със снимките! newsm78
Ако не го виждам, моля посочете ми го!

# 133
Аги там са ти снимките бе мила на бебчо
Вени* днеска те видях в градинката с мъжа ти, но ми беше неудобно да ти се обадя, така се гледахте че не исках да ви досаждам

# 134
Имах албум "Сватбата на Аги-чаената и Саш, както и лични", това го няма... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт