На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 11 024
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Момичета  искам  да  ви  питам-вашите  бебета плачат  ли  на  сън,защото  Иво  плаче  с  глас!

# 136
Ааааааа, Ринка, и ние се прибираме преz април 2007год във Варна, таке 4е можем една пролетна среЩа да направим по 4ерноморието  Sunglasses  Ех представете си само, де4ицата тогава тъкмо Ще прохождат  Grinning

Направо паднах от стола като видях цената на МаксиКоzи Сити в БГ. Това е стария модел преди кабрио и тук по4ти не се намира ве4е. И аz го имам, понеже авиокомпанията, с която летяхме до Франция, поzволяваШе само тоzи модел и Мико на борда, та си го купих и него. Едвам го намерих, но накрая го вzех zа 70? 4исто нов с 2 години гаранция. Баси раzликата....

Аги, Що не провериШ в 4ужбина zа коли4ка? Много магаzини доставят и до БГ. По ебей има сумати коли4ки, особено ако си съгласна и на втора ръка, 100% Ще намериШ неЩо иzгодно. Примерно Зап 4исто нов е 160?. Фрийстайлер е 400 със zимното коШ4е, Спийди е 240?. При ебей с наддаване може и да ти иzлеzе оЩе по иzгодно. Виж http://cgi.ebay.de/Quinny-Zapp-Pacific-Blue-Neu_W0QQitemZ2200119 … dZ1QQcmdZViewItem  в момента е 95?  а доставят и до БГ.

Брееее, http://cgi.ebay.de/Kinderwagen-Quinny-XL-mit-Zubehoer-gebraucht_ … dZ1QQcmdZViewItem  една година го употребвали а в момента струва само 5,50?. Беz пари  Shocked

Ами таzи коли4ка http://cgi.ebay.de/Quinny-Freestyle-3XL-Comfort-Navy-Neu_W0QQite … dZ1QQcmdZViewItem  пък е 4исто нова, 8,50 в момента, и доставят до БГ. С доставката пак ти иzлиzа много по иzгодно.....

# 137
  • София
Времето пак се разкисна  Weary и ще се наложи с Емо да се забавляваме в къщи...

От два дни като го оставя по гръб се върти като пумпал или се обръща по корем, или обикаля по леглото. Но на моменти е и много неспокоен. Започва да пищи и бута всичко, което хване с ръчички в устата си. Все още е малък и не може да държи както трябва играчките и често се удря, от което повече плаче. Миличкото ми. В такива моменти ми се откъсват ръцете и кръста от носене - тежи си хлапето няма 2 думи. Но сърце не ми дава да го оставя да плаче...

Иначе вечер след баня изпявам 2-3 песнички и Емчо е заспал. Но ми се е случвало да се дере докато успея да го успокоя и да заспи..

# 138
Ааааааа, Ринка, и ние се прибираме преz април 2007год във Варна, таке 4е можем една пролетна среЩа да направим по 4ерноморието  Sunglasses  Ех представете си само, де4ицата тогава тъкмо Ще прохождат  Grinning

Направо паднах от стола като видях цената на МаксиКоzи Сити в БГ. Това е стария модел преди кабрио и тук по4ти не се намира ве4е. И аz го имам, понеже авиокомпанията, с която летяхме до Франция, поzволяваШе само тоzи модел и Мико на борда, та си го купих и него. Едвам го намерих, но накрая го вzех zа 70? 4исто нов с 2 години гаранция. Баси раzликата....

Аги, Що не провериШ в 4ужбина zа коли4ка? Много магаzини доставят и до БГ. По ебей има сумати коли4ки, особено ако си съгласна и на втора ръка, 100% Ще намериШ неЩо иzгодно. Примерно Зап 4исто нов е 160?. Фрийстайлер е 400 със zимното коШ4е, Спийди е 240?. При ебей с наддаване може и да ти иzлеzе оЩе по иzгодно. Виж http://cgi.ebay.de/Quinny-Zapp-Pacific-Blue-Neu_W0QQitemZ2200119 … dZ1QQcmdZViewItem  в момента е 95?  а доставят и до БГ.

Брееее, http://cgi.ebay.de/Kinderwagen-Quinny-XL-mit-Zubehoer-gebraucht_ … dZ1QQcmdZViewItem  една година го употребвали а в момента струва само 5,50?. Беz пари  Shocked

Ами таzи коли4ка http://cgi.ebay.de/Quinny-Freestyle-3XL-Comfort-Navy-Neu_W0QQite … dZ1QQcmdZViewItem  пък е 4исто нова, 8,50 в момента, и доставят до БГ. С доставката пак ти иzлиzа много по иzгодно.....

Е, super. Значи ще се видим, живот и здраве. Laughing
Аги, както ти е казала Татянчето, e-bay е голяма далавера. Много изгодно се продават нещата, а и щом пращат до България.
Аз вчера си взех от там една кутийка, където се слага отмерено количество АМ, много е удобно  когато съм навън, купих я за 0.49 пенса, чисто нова, а в магазините струва 3.50- 4 паунда.

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 18:10 от R i n a

# 139
bdbaloni на  anna.r! Да си жива и здрава и много щастлива и обичана  bouquet

Татянче, водите ли още Миленка на остеопат?

Хей чужбински мами как се плаща в e-bay? С кредитна карта ли?

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 17:05 от desi

# 140
bdbaloni на  anna.r! Да си жива и здрава и много щастлива и обичана  bouquet

Татянче, водите ли още Миленка на остеопат?

Да, водя я, сега на 3. имаме поредния сеанс, но може и да е последния, понеже нямаме ве4е оплаквания  Grinning

При e-bay zависи от продава4а какво иска, ако е 4астно лице обикновенно банков превод, ина4е и Paypal примерно.

# 141
  • София
Забравих да кажа, че Емо спи по потник и памперс завит с чаршафа, с който и аз се завивам. Много ритка и се отвива като е завит с пеленка и затова от известно време спим завити с един чаршаф, аз отвита до кръста, бебчо завит до вратлето. Където и да го оставя в леглото като се събудя все сме залепени един в друг. Нали си се обичаме Simple Smile

# 142
Добре де, доставката колко излиза? И каква кредитна карта трябва да имам?Международна ли? Аз немски не говоря... Sad

# 143
Имам приятел немец, но той е на море сега...ще се върне чак към 27 август newsm78. Иначе къде ли е на турне не го знам, каза че спешно заминава. Не съм се сетила че може на него да поръчам да ми я купи...

# 144
Добре де, доставката колко излиза? И каква кредитна карта трябва да имам?Международна ли? Аз немски не говоря... Sad

Виж в ebay.co.uk тогава http://search.ebay.co.uk/search/search.dll?sofocus=unknown&s … amp;so=Show+Items търсиШ Квини и кликваШ да покаже вси4ко в ЕС. При немските виж да пиШе Versand: Weltweit или Europa, (Post to: Worldwide) т.е. да доставят по цял свят или поне в Европа. Не винаги пиШе колко е доставката, трябва да питаШ продава4а, има опция zа zадаване на въпроси. Кредитна карта не ти трябва.

# 145
  • София
Петя,  Embarassed!

# 146

[/i]
Може по банков път,  може и  с дебитна и кредитна карта, ако си отвориш Paypal сметка, аз лично ползвам Paypal, по-лесно ми е. Като влезеш в сайта на e-bay ще видиш къде е Paypal и там е обяснено много подробно, откриването на сметката става много лесно и е безплатно.Но преди да купиш нещо, питай дали ще ти го изпратят до Бг, да не стане някой гаф.

nokon2 и моята беба понякога плаче като спи, но много рядко.

Аги, всеки продавач има различни цени за доставка, там където пише цената, под него трябва да пише и цената на доставката, но за Бг  трябва да се пита отделно колко ще струва.
Да ти кажа, май най-добре да кажеш на твоя приятел немец, защото аз сега като прегледах сайта, който Татянчето ти е пратила, повечето пишат, че правят доставка само на острова.

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 18:30 от R i n a

# 147
  • Sofia
Момичета  искам  да  ви  питам-вашите  бебета плачат  ли  на  сън,защото  Иво  плаче  с  глас!

Да и неговото адашче Иво, моята шушулка от време на време плаче на сън.
Момичета пак да си кажа, внимавайте и вие, Иво и снощи се задави на сън, кашля кашля и дъх не може да си поеме, обърна го и го потупам няколко пъти, а той продължава да си спинка, само отваря за малко очета и продължава, леле вече не смея да го оставям сам.

# 148
Много  ви  благодаря  за  отговорите!Може  би  сънуват  кошмари!

Относно  количките-страхотни  са,но  и  паричките  им  са  много!Аз  съм  с  Чиполино  модел  ПУКИ  и  засега  съм  доволна,защото  е  много  лека  и  маневрена!

# 149
и моят хлипа един такъв все едно плаче но рядко се случва
Вени* сори другия път обещавам да се обадя

Общи условия

Активация на акаунт