На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 10 974
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На Емо отскоро му текат лигички, а от няколко дни ръцете са му постоянно в устата. Каквото стисне все в устата го тика. Ама нали си е патенце и е с некоординирани движения понякога се удря и то доста силно, след което реве. Днес се сетих за едно гушливче, което му бяха подарили и не мога да ви опиша каква радост настана. Тази плюшена играчка е подходяща за дъвкане, лекичка е и е много мекичка. Емо лесно си я хваща и след като я помята и и се посмее - играчката се озовава в устата му. Преди малко, като заспа я изнесох да изсъхне на слънце - кога успя толкова да я напои със слюнка това хлапе  newsm78
Днес ми казаха, че най-вероятно ще ни излизат зъбки и затова са му текнали тези лигички и се постреснах. Хич не ми се иска да ни излизат скоро зъбки. Тъкмо се успокои от коликите. Надявам се да изкараме спокойна почивка във Варна без много рев, а и да не стряскаме роднините...

# 61
  • София
Качих и останалите снимки в новия албум!
И на нас ни текат лигите, но не виждам никакви признаци за зъби! Обаче е мноооооооооого кисел, направо ужас! незнам дали не е от обрива!

# 62
и наште ръце са постоянно в устата и само точи лиги, и палеца вече бута в устата и го цока
блазя ви за морето
ние купихме проходилка с люлка ортопеда каза че не е но ние си купихме
страхотни сте мацки и с бебоците леле какви са пораснали, много искам да се видим някой път, но ми е далече Южния парк, а проблема ми е че не знам как се сгъва тая количка за да взема примерно такси и тъй

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 16:19 от petia_p_p

# 63
Привет и от нас,

днес ни сложиха втората ваксина и се държахме геройски, само zаплака малко когато я боцнаха и това беШе. Сега няма и спомен от това, играе с активната гимнастика и прикаzва на игра4ките  Mr. Green   А, и няма следа от Шума на сърцето, много се успокоих.

И на Миленка от няколко седмици й те4е мноооого слюнка, постоянно сме мокри, и ръцете са все в устата. Давам й предимно меки игра4ки, 4е с една дрънкалка се беШе ударила в лицето  Laughing  та сега сме на плюШени игра4ки. Харесва и всякакви тъкани, лесно ги хваЩа и после хоп в устата  Wink  

Просто има коренна промяна в сравнение с 2рия месец примерно. Сега става zабавно и интересно  Laughing

Филипа къде е?

# 64
Момичета, страхотни сте и вие и бебоците ви! До сега гледах снимките и много ви се радвах.

Честито на всички месечничета от последните 2 дни и днес, както и на Ренка за празника с малко закъснение, но пък с най-добри пожелания  bouquet

И аз започнах с хининова вода за косопада да видим дали ще помогне.

Нашата беба е в отделна стая от самото начало, но е точно до нас, вратата е отворена и все едно сме заедно. Винаги си е заспивала сама, ама от няколко дни все иска на ръце. Дали е период или е просто защото леля и е тук и я глези страшно много и не я изпуска от ръцете си незнам. Важното е че си се занимават двете, само да гъкне малката и сестра ми скача. Казвам и по-спокойно ама още не е свикнала, много се шашка Mr. Green.

Раче, ние се лигавим от доста време и лиги чак пуска ако е надвесена,като водопадче е, ама зъби не мисля че ще идват скоро. Или поне така изглежда, опипах я на скоро нищо не се усети.

Татянче, добре си се завърнала Hug.

# 65
  • София
Нищо не съм качила!! Защо нестава?!

# 66
Здравейте!!! Някой да ми каже каде да видя снимките от срещата?

# 67
  • София

За 10 дни на вилата с Пресил.  1swingАма май изтичат сега в неделя-понеделник, така че я очакваме.

# 68
Деси би ли ми казала каде е албумчето че не си спомням

# 69
Здравейте!!! Някой да ми каже каде да видя снимките от срещата?

Зори, ето тук и тук са снимките

Аз качих и тези от моя фотоапарат и чакам потвърждение за 1 ГБ пространство все още ...

# 70
Браво, момичета, супер сте! Некст тайм и аз с вас! Hug

# 71
Благодаря Деси

# 72
Къде сте момичета в това лошо време newsm78

# 73
Разгледах снимките - сууупер сте и майчетата и бебчетата!!!
Ох, искам и аз среща. Бурка, мисЗ, ще ни огрее ли и нас такова нещо?

Да ви питам нещо - гледам на снимките както сте се подредили и всички бебчета са с чорапчета. Винаги ли им слагате? Щото се притесних, нали казват, че е нормално да са им хлдни крачетата та Мимката почти винаги е босичка. Само на мен като ми е студено слагам и на нея. Ама сега почнах да се чудя дали е правилно?

# 74
  • София
Здравейте!
много хубава среща сте си направили. дано следващата да е по-скоро.
И темата наистина е страхотна - показвам бебоците на който дойде вкъщи и компа е включен.

При нас положението със смукането на палец почва да ме плаши. Цели го от раз и яко го смуче. Даже почти веднага след като се е наяла.

Вече се обръща и сега от два дена следобед заспива завъртяна настрани със забита глава в чаршафа. Чудя се как и е удобно така, но като я сложа по гръб започва пак да се върти.Много е смешна.

Чао и весел уикенд  261uu

Общи условия

Активация на акаунт