На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 10 997
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм тука преснимам една стара книга и ровя из нета Peace
И аз искам среща Grinning  наистина хубави снимчици newsm10
Zarka и аз така не му обувах чорапки ама той все се поти и гледам да не истине пък незнам newsm78 от друга страна може да се спарва горкия...
renni79 палеца не винаги, но и юмруците са плашещи smile3547

така аз пак си се разписах айде... Heart Eyes

# 76
Аааа, и ние искаме на среща  Cry Много сте хубави всички.
Zarka, ние от месец поне не сме слагали чорапи. То в тази жега остава и чорапи да обуваме.

# 77
Рени, аз днес изчетох къде що имаше тема във форума за тоя палец. По другите въпроси много бързо вземам решение, но по тоя леко шизофренично всеки ден си меня мнението. Има деца при който няма деформации, но пък ако и се изкриви челюстта ще се обвинявам. Пък няма как да го заместя с биба, защото тя не иска.

Зарка, в парка под сенките си беше прохладно.

# 78
  • София
Аз бутам бибата непрекъснато. Сили вече не ми останаха. Тя я смуче, но във всеки удобен момент лапва палеца. И мен ме е страх за захапката, но четох в др. Спок, че не било страшно до 6 години, до изникването на постоянните зъби. Дано не стигаме дотам де.....

# 79
  • София
И аз почти винаги го извеждам бос. Много-много рядко му слагам чорапи.
Ей, много сте готини на снимките, бе!

# 80
Братовчедка ми до 3-4годишна смука палец-в резултат единия палец е по-сплескан и носи шини за оправяне на зъбите/но това не мисля че беше в резултат от смукането,може би малко е оказало влияние но повече наследствено/ но беше много смешна защото всеки удобен момент налапваше тапата особено като и се спеше hahaha
За чорапките на нас краката ни са вир водичка та затова - тук нали все си подухва newsm78

# 81
  • София
На мен лекар ми каза, че не трябва да слагам чорапи на Емо, за да започне да се калява. Да могат да се изпичат крачетата му. Междувременно да започна и да смъквам градуса на водата за къпане и до есента да къпя бебчо в не повече от 25 градуса.

Сега като излизам с Емо му слагам само сандали, но те са само за завършване на тоалета. Лошото е, че вече са ни малки и не мога да намеря по-големи. Така крачетата са му босички и не се изнежва.

Успях да направя  снимки и клипчета на Емо с "гушливчето".

клипче1

клипче2

клипче3

снимка1

снимка2

Иначе за биберона все още водим битки. Той го плюе и аз му го бутам. Ако не тика ръцете в устата не го тормозя - тогава водим "разговори" - аз приказва,, а той ме гледа в устата и гука.

# 82
  • София
Аз много рядко махам чорапетата  Mr. Green Влажнички са му джапанетата и ме е страх да не настине  Rolling Eyes

Нали вчера му подсекох дупето  ooooh! днес го мих на всяко акане. Първо под чешмата реших да му измия ръчичките и като му сложих едната под струята вода и като писнаааа  ooooh!.... Едвам му измих дупенцето, защо се изплаши така от водата незнам. Вечерта като тръгнах да го къпя пак рев, рев, трепери, засласва се, а никога досега не е плакал докато се къпе. Гушнат силно го натопих във ваничката и така по малко, по малко се успокои. Е, вярно, че станах вир вода, но поне спря да плаче така истерично от водата, дали е правилен този подход? Нуни, вие как се справихте след злополучния Ленор?

# 83
Ох колко сте сладки на снимките от среЩата, браво, пу пу  Heart Eyes  4е и с бонбони се по4ерпихте, zнаете му реда  Mr. Green  Имам една скромна молба, можете ли да напиЩете имената на вси4ки поне на снимката, където сте вси4ки zаедно?  Praynig  Flutter

# 84
  • София
Данче, кой настива при 30 и кусур градуса? На детето му е топло и затова се изпотява. Ще вземеш да го изнежиш и след това антибиотиците (да не дава Господ)  не ви мърдат.
Мъжът ми е роден на 27 август и баща му (на всичко отгоре и лекар) е включвал печка, за да докара 35 градуса в къщи. Скъсвал се е от рев любимият, но сбърканата логика на свекъра, че топлото е полезно за него са му коствали години наред тровене с антибиотици. Оттам и куп алергии, с които продължаваме да се борим.
Забранила съм на медецинското си светило да ми дава съвети - предупредила съм го, че си имам лекар и друг няма да слушам.
Откак се е родил Емил не съм затваряла вратата на терасата. Спим под отворен прозорец като хлапето е само по боденце. Искам да имам здраво дете и започнах  да го калявам. Всеки ден излизаме на разходка, а ако времето е гадно стоим с часове на терасата.

Педиатърът ми каза, че няма опасност да настине дете през лятото, но да се претопли и изнежи е много лесно. Казал ми е да обличам Емо колкото аз се обличам. Като не слагам чорапи защо да тормозя бебчо?

Всеки сам решава как да си гледа детето. Реших да споделя своята позиция по въпроса.

# 85
  • София
Рачеее, добре, че невидя как го бях навлякла малчо вчера  Embarassed Mr. Green За чорапките - да, аз ако съм легнала и съм на сянка, айде чорапи ще ме мързи да си сложа, но задължително ще си метна одеалце.

Сложих малко коментари на някои от снимките  Embarassed Не се сдържах  Embarassed... Простете ми, но не се стърпях да обясня клюките на тези, които не са забелязали какви двойки се заформиха вчера  Embarassed

А на наборко мама му, изглежда страхотнооо, да не се крие зад малчото  Mr. Green Скарлееет, кога се видиме да ги наложиме един върху друг, да видиме кой по-висок, кой по-дълъг  Mr. Green

# 86
  • Boston, MA
Разгледах снимките - сууупер сте и майчетата и бебчетата!!!
Ох, искам и аз среща. Бурка, мисЗ, ще ни огрее ли и нас такова нещо?

Да ви питам нещо - гледам на снимките както сте се подредили и всички бебчета са с чорапчета. Винаги ли им слагате? Щото се притесних, нали казват, че е нормално да са им хлдни крачетата та Мимката почти винаги е босичка. Само на мен като ми е студено слагам и на нея. Ама сега почнах да се чудя дали е правилно?

Красота голяма тия мами с тия бебета, бе! Виждам, и публично кърмене сте организирали - браво!  Wink

Зарче, точно същото си го помислих, докато гледах снимките  Laughing и Дани е само бос, та си викам, дали да не го обувам горкото... но той баща му и сега само ми разправя, че много съм го обличала. По боди е непрекъснато, само по обществени места като ходим го завиваме с пелена, че климатиците страшно ги бузят тук (навън в момента е над 30 градуса, аз съм с вълнена жилетка в офиса и навън се събличам).

За водата - нашата със сигурност е под 25, не знам колко, но си е направо хладка. И това нали е е на бащата задължение, той си го калява яко... Ужас.

Ох, ще трябва и ние да се срещнем, ма как? Някъде по средата  newsm78

Данче, и ние сме във фаза пищене във ваната - снощи и предната вечер. Да не е нещо общо прихванало априлчовците?

Аз питах и предния път, ама какво е Ленор?  Embarassed

Татянче, ха добре дошла.

# 87
  • Sofia
Добро утро. Simple Smile
Бубка,  Ленор е омекотител за пране.  Simple Smile
Чорапчета не сме слагали не помня от кога, нашия тати също е за закаляването и като бяхме на село, сутрин към 7-7.30 излизаха навън само по боди за десетина минути, да свиквал и да се калявал, прави му гимнастика  Simple Smile - вдига го във въздуха, а Иво се смее с глас, харесва му да гледа от високо.Ние стигнахме до 30 градуса на водата ама аз не давам да се сваля повече, незнам страх ме е, но на шушулката явно му харесва, не реве. С водата засега нямаме проблем, тати го къпе, щото мама я е страх все още, като почне сам да седи ще се престраша, но засега съм само наблюдател  Embarassed, първо топва крачетата и постепенно го мокри целия и чак тогава го слага във ваничката.
Да ви кажа за братовчедка ми, тя е на 29г. и до преди няколко години си смучеше палеца, така заспиваше, така гледаше телевизия, опитваха с какво ли не да я откажат, но уви не стана, тя сама си се отказа -  започна да я досрамява и се отказа от любимото си занимание, няма проблем със захапката, нито със зъбите - равни, прави, хубави зъби, но това не значи, че и ние трябва да стигаме дотам, засега бибата е на преден план, пръстите си още си ги оглежда, но не ги хапе, дано и не се научи, че ако и той като леля си откара до към 25г. с пръста, гаджетата ще му се смеят. Grinning

Последна редакция: сб, 29 юли 2006, 07:18 от Rossi

# 88

Сега като излизам с Емо му слагам само сандали, но те са само за завършване на тоалета. Лошото е, че вече са ни малки и не мога да намеря по-големи. Така крачетата са му босички и не се изнежва.

Ние купихме сандалки от Пакостник, Овча Купел. Обае сме се наредили на опашка за вашите! Joy

# 89
  • София
Аз защо не успявам да кача останалите снимки немога да разбреа!? Ще пробвам пак!
Нестава! Ще пробвам да направя нов албум и в него ще сложа снимките, които не испявам да кача! Там можете да видите момичетата и бебоците от близо две по две!

Последна редакция: сб, 29 юли 2006, 09:42 от Вени*

Общи условия

Активация на акаунт