На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 11 001
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Чета, че нещо за къпането се обсъжда, а ние го къпем в банята, ваната на земята. Имаме си стойка, но аз лично се притеснявам в нашата баня да го опна върху стойката, да вземе да стане нещо, д пльосне на плочките, ааа не! Къпя го клекнала или сядам на тоалетната и пеем за водното колело  Grinning После единият от нас го държи, а другият го плакне с по/д/движния душ. ей , как се пише, с едно Д или с ДД. Чудех се можем ли да го стреснем така, но той мълчи, а аз му обливам и главата, водата тече по лицето, той се облизва и така....
Чорапки не слагаме.
И неговите краци се потят, в началото обръщах внимание и обувах чорапки, сега сандали слагаме, те са от някаква мека материя, отвътре с хавлиен плат, фин, така че да му попиват стъпалцета. Peace

Пак ни свършиха памперсите, имам 4 подарък от Матейчо, днес ще купуваме значи... Thinking

Още събирам пари за количката! Това майчинство ще ме превъзпита, така да знаете. Аз съм прахосница, ама сега кътам, кътам...Една мама си купи 2 мои неща вчера, много готина беше с тях, не съжаляваме с Мърчо, че ги взе, ние си ги прибрахме финансите на тайно място. Joy
newsm53

# 91
  • София
Готово - проблема беше в големината на снимките! Ето линк : http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=51714

# 92
  • София
Аги, първи номер сте на опашката Simple Smile

# 93
  • София
Вени, надпиши ги да не се налага по цял ден да хвърлям боб и да гадая кой кой е Simple Smile

- не ,че нещо разбирам от гадаене на боб де Simple Smile Боба само на яхния го уважавам!

# 94
Добро утро и от нас, за някои е ден вече, ама за нас е утро  Wink
Кало днес яде в 6 и после спинка до 10:30 и мама му също Simple Smile
Данче, страхотни коментари си сложила на снимките Simple Smile

# 95
Момичета, много сте готини на снимките, така ви се радвах. Grinning

Искам и аз на среща. Мамите от Бургас (включително и Дея), хайде да заформим една среща в Бургас, аз ще си идвам към август, но още не знам дати, като резервирам билети ще ви пиша.

Аз чорапки не слагам когато е топло, в момента е около 30 градуса.

# 96
  • Sofia
Момичета имам един въпрос, към тези от вас които са сложили пюренца във фризера - По колко милилитра трябва да е едно пюренце?
Сега сложих в кубчета за лед 300мл. ябълка ама незнам как да ги разпределя, моля ви помагайте или поне знаете ли в едно обикновенно бурканче за пюре колко се води като грамаж, абе все ги разглеждам тия пюрета, как пък един път не погледнах колко се водят.

# 97
страхотни сте мамчета,  bouquet и аз да кажа да сложите имената да знаем кой кой е
за обличането го обличам по едно боди и без чорапки и пак му е топло на горкото и с тия пъпчици, мазах с Бочко но си стоят незнам вече
аз не мисла да слагам във фризера, защото се губи вкуса на зеленчука, особенно на тиквичките пресни са си най добре тях като ги извадя от фризера са едни размити и вече не слагам

мамчета я кажете кога може да се подстригва бебчо мойто е със страшно коса като го видят направо му се чудят
Дея ние ще празнуваме имен ден на 30август моля да ни напишеш

Последна редакция: сб, 29 юли 2006, 14:16 от petia_p_p

# 98
  • София
Чета за закаляване си говорите...
а как обличате бебоците за през нощта, защото чета, че някой спи само по боди!!!!
Соня спи в чувалче, но сега в жегите не знам с какво да я обличам в него - не върви нито да е боса, нито само с боди. не знам... дали пък не я навличам много newsm78

# 99
Чета за закаляване си говорите...
а как обличате бебоците за през нощта, защото чета, че някой спи само по боди!!!!

Пламен и през деня, и през нощта стои само по боди, или потник с гащи. Обаче вечер е отворен и прозореца да влиза уж хлад. А когато са големи жеги, като сега, го оставям само по памперс. Ако спеше с чувалче щях да го оставям само по памперс в него.

# 100
Момичета имам един въпрос, към тези от вас които са сложили пюренца във фризера - По колко милилитра трябва да е едно пюренце?
Сега сложих в кубчета за лед 300мл. ябълка ама незнам как да ги разпределя, моля ви помагайте или поне знаете ли в едно обикновенно бурканче за пюре колко се води като грамаж, абе все ги разглеждам тия пюрета, как пък един път не погледнах колко се водят.

Аз пюрета не съм правила още, но си мисля че трябва да е около 50 гр., но не съм много сигурна, те в началото едва ли ще могат да изяждат повече. newsm78 Направи ги по - малък грамаж, винаги можеш да размразяш две, ако едно не стигне. Ако размразяваш едно голямо и е много, трябва да го хвърляш после.
Мамите, които дават вече пюренца ще знаят повече.

renni79, вечер я оставям да спи само по боди и я завивам с една тензухена пелена, но тя все е отвита. Прозорецът и той е отворен, но е  голяма жега, а през деня по памперс или ако е по -хладно - боди.

# 101
И Кало го слагам в чувалче да спи, но си мисля, че му е много топло с него, а иначе само по боди го слагам в чувалчето и прозореца е отворен, че иначе не се диша.

За чорапките аз в къщи го държа бос, навън слагам, но ако видя, че е много топло му ги свалям.

Rossi, пюретата на Ганчев са 190 гр.

skarlet#, много мерси за комплимента (все забравям да ти кажа че направо се възгордях, ама и при мен има какво да се желае още де, но всичко с времето Simple Smile)

# 102
  • София
[
renni79, вечер я оставям да спи само по боди и я завивам с една тензухена пелена, но тя все е отвита. Прозорецът и той е отворен, но е  голяма жега, а през деня по памперс или ако е по -хладно - боди.

И аз така - по боди без чорапи, завид с олекотената завивка, а през деня с една памучна пелена! напоследък го оставям само по памперс през деня!
Раче, ще си поиграя, ама после!

# 103
Zdrasti golqma Deq,
Nie s Niq vi pra6tame c-ki i vi 4akame v Burgas. ooooh!

# 104
  • София
Viliana79, ти имаш бебче на 3 месеца, нали?Дай малко повече информация за него-кога се роди, колко е голямо, какво е, как се казва и се включвай по-честичко при нас!
И Давид спи по боди и чорапки и отгоре само с чаршафче, на отворена балконска врата, но обикновено като се събудя е отвит...

Общи условия

Активация на акаунт