Браво на теб и на ексчето, за която се радвам, че е писала, че с Данчето щяхме да я издирваме вече 

Но ти си знаеш най-добре, успех 
Не ми е толкова за косата, че пада, щото и аз си имам в излишък, ама тез косми по земята навсякъде...като се разпрострат и ме нервят 

пак ще се включа като се сетя
не видях колко трябва да е снимката, цъкнах напосока в/у чужда но явно е била голяма и аз съм била от създалите ти работа-10х.

само и той да ни иска Давид
да го нацелуваш Бюти от мен много 

и бебчовците разбира се
В албумчето има снимки и от мен, само, че неможах да кача всички, изписа ми, че няма място

ама трябва да свиква, защото аз вече имам насрочени командировки през септември и дотогава трябва да е научен.... миличкото ми, направо не знам как ще се разделим, обмислям да го водя него и баба му с мен...
Каква жега беШе, нямате си на представа, а тук в Германия съЩо са над 30°. АД. Но малката е добре, слава богу, но пътуването със самолета не беШе съвсем леко, на отиване много пла4еШе, на връЩане само при кацането, ниЩо 4е я кърмих
но таzи тема я про4етох поне, гледам 4е говорите zа спането. Милена спи в наЩа стая но в нейно легло. Така е по лесно zа мен, zа ноЩното хранене я вадя от леглото беz да ставам

ето ви и снимчица да видите.
дано следващата косичка да е много много русичка, ох така си мечтая за руса косичка, ама каквато дойде.

Препоръчани теми