На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 10 954
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Пете в Понеделник живот и здраве се връщаме от морето и ако искаш във Вторник звъни за кифе Mr. Green

# 31
Леситоооо, какви са тези убави аватари от теб напоследък! Shocked
Да са ни стимул, по-бързо да влизаме във форма, а!? hahaha Flutter Joy

# 32
ще ти звънна Мимка
Аги успех с количката

# 33
  • София
Качих част от снимките, а другите защо не ги качи - незнам!

# 34
Здравейте мамчета!
Вече съм във Варна и мога да ви прочета и да пиша Laughing

На патерици - ЧРД на Ренката! Много щастие, мила!  bouquet

Честито и на всички бебоци, празнували последните дни и празнуващи днес Heart Eyes

Деичка, темата е разкошна Hug Браво на теб и на ексчето, за която се радвам, че е писала, че с Данчето щяхме да я издирваме вече Peace

Янче, това с нестоенето в количката много не ми допада, ама ако то следва Crazy

Аги, такава хубава количка, що така бре, ние сме много доволни, имаме като твоята, ама синя, лятото сме махнали половината от горната част и не му е задушно така на детето, вярно, че е 13 кг обаче е супер стабилна, а че е маневрена и проходима...няма изобщо да коментирам, засега не си я разменям аз за нищо Hug Но ти си знаеш най-добре, успех Peace

Коспода и мен ме гони яко, фризьорката ми ми препоръча ампулите за коса на Янсен или Янсей, не знам точно как се казва фирмата Embarassed каза, че те и на Виши били най-подходящи, но на Виши били доста по-скъпи, та ще си ги издиря тези и ударно ще се мажа 4-5 пъти подред Sunglasses Не ми е толкова за косата, че пада, щото и аз си имам в излишък, ама тез косми по земята навсякъде...като се разпрострат и ме нервят Naughty

Макар и бебо да не плаче, а само да мрънка, когато не може да заспи обикновено, не го оставям аз да е неспокоен...всичко си зарязвам, работата може да почака, гушкаме се с него винаги щом му е кривичко.  Hug

Спим в една стая и не мисля скоро да го отделям Peace

Ех, щях д питам нещо и забравих.... newsm78 пак ще се включа като се сетя

Целувки и прохладна вечер на всички!  bouquet

# 35
Здравейте и честито на МЕСЕЧКОВЦИТЕ!!!
Дея наистина чудесно оформление newsm10  не видях колко трябва да е снимката, цъкнах напосока в/у чужда но явно е била голяма и аз съм била от създалите ти работа-10х.
Ама Теди така се разярява на юмруците си от няколко дена и текат лиги направо ужасна картинка е гони го нерва, чудо на чудесата.
А за анкетата сме в отделна стая от самото начало/от първия му ден в къщи, но вратите рядко са затворени м/у спалнята и детската дори може да се каже че почти постоянно са широко отворени luvbed  newsm07
На мен косата си ми пада не повече от преди и за това не ми е тревога #Silly
За инфо просто днес спахме 2пъти по 30минути и един-2часа/16-18ч. доста и затова вечерта малко се кисели докато заспа #Shocked
На нас любимата ни игра в количката е да блъска с краката и да се опъва на отсрешния и край даже нарочно се изсухля за да си опира краката, имам чуството че ще избухне от емоции някой път-блъска,рита опъва се със всяка част на тялото  newsm81
Хайде лека нощ тати носи малкия отивам да завивам Heart Eyes
Целувки на всички.......

# 36
  • София
Даже си харесах зет Blush само и той да ни иска Давид   Heart Eyes да го нацелуваш Бюти от мен много  Hug
Оппаааа!  Hands ThumbsupЕй това се казва съвпадение!И на нас много ни харесва Дея-Мария, особено с тази шапка! omm 4470
Всички априлчета са мнооого хубави!  Hands Clap  Hands Clap
Дея, хиляди поздравления за темичката! newsm51
Аз днес ходих да се боядисвам и се чувствам красива!  ladyuu
Излизахме да хапнем навън по покана на нашия тати и сме доволни като цяло от деня!
А сега ви оставям и отивам да се реванширам за вечерята! luvbed

# 37
  • София
Както винаги срещата днес беше повече от приятна, но затова пък кратка. Ей, момичета, много ми е хубаво с вас  Hug и бебчовците разбира се  Hug В албумчето има снимки и от мен, само, че неможах да кача всички, изписа ми, че няма място  Sad

Какво ще кажете да направиме албумче с потр. име нещо като aprilki2 и там да продължиме да си качваме снимки?

# 38
  • Boston, MA
Чъ Ръ Дъ, Ренка, на патерици! Да си здрава и щастлива!   bouquet

Да си ни живи и здрави и месечковците Георги, Тони, Стилиян, Юлиян и Скарлет-Елизабет!

Аз тия дни имам май повече работа, отколкото ми се иска, и не мога много да ви досаждам...

Много, ама много красива тема! Може ли мило да помоля Дея да намали и моята снимка на Дани и да я сложи на списъка (не можах повече от това да я намаля). Моля много и мерси!   bouquet

За снимките в албума, май на Данчето предложението е най-добро, явно няма да можем да трием, по-добре да си направим нов логин и наново.

Ох, и уплашена от Екс-диабет-мама-Ани, днес си записах всички снимки на дискове, че ако ми гръмне компютъра, ще трябва и аз да се гръмна.

Коса не капе (но когато почне, ще я отрежа, и без това сега е най-дълга от когато и да било). Вечер Дани заспива сам - това се получи от само себе си, преди заспиваше на цица, сега го оставям, казвам лека нощ и излизам - той или помрънква малко, или без мрън си заспива.
Следващия месец отива в неговата стая Sad ама трябва да свиква, защото аз вече имам насрочени командировки през септември и дотогава трябва да е научен.... миличкото ми, направо не знам как ще се разделим, обмислям да го водя него и баба му с мен...  Mr. Green

Hug

# 39
Здравейте мами,

ето 4е и ние се върнахме  Grinning  Каква жега беШе, нямате си на представа, а тук в Германия съЩо са над 30°. АД. Но малката е добре, слава богу, но пътуването със самолета не беШе съвсем леко, на отиване много пла4еШе, на връЩане само при кацането, ниЩо 4е я кърмих  Confused  Но сега е добре и утре сме на ваксина.

Не мога да про4ета вси4ко пропуснато  Sad  но таzи тема я про4етох поне, гледам 4е говорите zа спането. Милена спи в наЩа стая но в нейно легло. Така е по лесно zа мен, zа ноЩното хранене я вадя от леглото беz да ставам  Mr. Green  Ина4е ве4е не zаспива сама а на ръце  Embarassed  трябва да променя това. А кога си лягат беб4етата ви, по едно и съЩото време ли или когато са уморени (имам в предвид да ли сте направили режим с определен 4ас)? Миленка обикновенно zаспива около 9, но днес например оЩе в 19.30 иzдаде багажа  Confused  В колко ли Ще се събуди утре?  ooooh!

# 40
  • Sofia
Добро утро, тъкмо гледах снимките, не че правя четки, но мога да кажа, че имаме много ама много хубави бебчета, да са ни живи и здрави! Simple Smile
Искам да ви питам - слагате ли бебчетата в количката в полуседнало състояние и по колко време? Вчера сложих Ивчо за пет минути, видя ми се много вдигнато нещо, но това се води полуседналото, обаче така се е радвал милия, то не беше смях, не беше пищене от радост и гукане, абе разтопих се, досега не е изразявал толкова радост за пет минутки. Simple Smile ето ви и снимчица да видите.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=51091&photo=23

На мен косата си ми пада нормално, както винаги, но бебчо има страшен косопад  Grinning дано следващата косичка да е много много русичка, ох така си мечтая за руса косичка, ама каквато дойде.
Кажете промениха ли се вече очите на вашите бебоци - нашите май сега започват, в средата стават кафеникави, иначе са тъмносивички, исках да станат зелени като на тати, ама май си е одрал кожата на мама, та след година две ще следва продължение, белкем измайсториме едно зеленооко момиченце. Simple Smile

# 41
Добро утро Grinning
Вчера беше един прекрасен ден, жалко че днес няма пак Sad
Дея, благодарско за темата и да се включваш честичко   bouquet

Татянче, добре си се завърнала.

Честито на месечковците 
Hug

Отивам да направя aprilki2, ако някой не го е направил вече и да дам своя скромен принос със снимки от срещата.

А иначе по анкетния въпрос, Симона още спи в нашата стая, заради удобството при нощното хранене. Но когато се откаже от него ще я местимно като гледам и до годинка може така да си откараме

Снежи, за рева мога доста да пиша. По простата причина, че Симона всяко свое недоволство го изразява със силно врещене. Дано само да не стане някой ден като с лъжливото овчарче и да не позная кога нещо я боли.  В различните ситуации постъпвам по различен начин. Пробвах с оставянето да плаче, но това е супер неефективно - с овен не  мога да се преборя. Най-доброто средство е следобедите на спалнята, играем, храним се, спим. Тогава забравя за разходките на ръце. По време на разходка навън, пак така - вадя я от количката изморявам я от впечатления и я връщам - реве всеки път, но всеки ден все по-малко и тези дни вече след няколко крачки спира.
Ех докато го изкълва този пост с една ръка, защото бибанката се храни, сигурно са се появили 5 нови.

# 42
Направих нов албум

username : aprilkidwe
password : 2006-2

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 13:21 от Cherepahova

# 43
  • София
Добро утро и от нас,

за мен вече е добро, защото малкия ревльо се успокои. Както спях сладко и изведнъж се стряскам от мощен рев. Опитах се да го гушкам докато лежим, но ефект нямаше. Накрая се принудих да се разхождам 30-минути и да изкарам няколко песни докато се поуспокои. Какво му стана и защо се дра толкова така и неразбрах. Като се поуспокои сука поне 20минути  с паузи за рев. Какво бе това чудо така и не разбрах. Сега е в кошарката си и си се забавлява сам откак музикалната му въртележка спря - но поне не реве. Ей, голям глас има това дете.

Вчера го оставих под наклон, подпрян с възглавници и определено си му хареса на хлапето. Въртя глава и зяпа с голям интерес. Мисля няколко дни да го оставям така на възглавница преди да сложа количката на средно положение, че нещо много голям ми се вижда наклонът и.

И много съжалявам, че вчера не успяхме да дойдем, но ще се видм на някоя от следващите срещи.

newsm18  ura newsm18
ЧЕСТИТ 4-ти месец на Калоян на desi и на Христо на hriskata
 newsm18  bigdance2 newsm18
ЧЕСТИТ 3-ти месец на Мартин на PetyaP

Сега ви желая хубав ден с по-малко рев, защото Емо се нарева и заради вашите бебчовци.

# 44
Добро утро и от нас Simple Smile
Аз само мога да ви се оплача днес, преживях за втори път кошмар направо.
Вчера ходихме на село и дядо и искаше да я вземе и аз му я дадох ,понеже ми бе
писнало от репликата "знам дядо искаш да те взема ама мама не дава" ooooh! #Cussing out
Та дадох му я и тя точно след две минути изпадна в истерия,рев и от там на пищене
и така половин час/аз го преживях вееднъж и сега бях по спокойна/
Ужас незнам какво ще правя,заминавам септември на лекции ,имам и друга работа,
но явно ще се гледаме,други хора неще  ooooh!
Незнам какво трябва да направя
тя е постоянно сред хора и то много,но
не иска никой друг да я държи ,пипа или др. неща
Tired

Общи условия

Активация на акаунт