На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 11 023
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Пуки-то каза една продавачка тук, че най-вървял. Сигурно има защо.
Утре ще отидем да видим Чикото, ако го харесаме го взимаме, ако не може да харесаме нещо друго.
Предложиха ми адаптори за кошницата Макси кози Сити, обаче пак да купя Зап...с Вени* това си говорихме, че е много красива, но де факто е изкълчена за БГ тротоари и градинки. Ще се потроши бързо този модел. А ми е скъп, не е джобни пари. Thinking Красива количка, но не за БГ. И не за мен.
А и Вени* ще ми помогне ако успее да я купя тази Чико по-евтино! Hug Ако може.... Blush

# 151
Здравейте мами!!!

ПОМОЩ-май бебо има температура.. #CrazyВ дупето показва 37.7 а под мишничката 36.9 newsm78На кое да вяервам?Различават ли се толкова температурите в дупето и мишничката....С колко градуса.Моля ви помогнете.....
БЛАГОДАРЯ ВИ

# 152
  • София
Роси, знам че се вади 0.5, когато мериш в дупето. Мисля, че нямаш причина за безпокойство, ако бебчето ти е жизнено и спокойно. Пиши какво те притесни, че му мериш Т.

# 153
37.2 е лека Т, не е опасна. Следи я през половин час.
И какво му има?

# 154
Здравейте мами!!!

ПОМОЩ-май бебо има температура.. #CrazyВ дупето показва 37.7 а под мишничката 36.9 newsm78На кое да вяервам?Различават ли се толкова температурите в дупето и мишничката....С колко градуса.Моля ви помогнете.....
БЛАГОДАРЯ ВИ

От 0.5 до 1 градус може да е разликата между температурата под мишницата и в дупето. А и вечер е нормално да е по-висока температурата, тъй че не се притеснявай.

# 155
Благодаря ви за светкавичните отговори...

Ами все едно е друго бебе от вчера-нервен,крив..Иначе си гукаме ,пеем си ,радваме се-но пие МНОГО вода-той по принцип си пие,но от вчера направо се усира...Уж от жегите било...Не знам дадох му една лъжица Панадол за всеки случай ....SadОх, дано се размине Cry

# 156
Не го обличай, даже го посъблечи.
Панадол би трябвало да даваме само при повишаваща се Т, но те децата бързо я вдигат и ни е страх, затова бързаме.
Следи му я. И се обадете на педиатъра, защото той най-добре може да прецени.

# 157
При  мерене  на  температура  в  дупето  се изважда  0.5!В  твоя  случай  не  мисля,че  е  повишена,то  в  теи  жеги  е  нормално!

# 158
[И НИЕ СМЕ РОДЕНИ ПРЕЗ АПРИЛ// НО МОМИЧЕТА ИМАМ ВАПРОС КАК ДАСИ СЛОЖ newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78ИМ И НИЕ СНИМКА

# 159
Янчееееееееееее, помощ! Преди няколко дни ми предсказа, че след коремните преси следва нежеланието да стои в количката! Евала, маце, така е! 2 дни само се носим на ръце ако не спи  в количката. Сега ми кажи колко време продължава Rolling Eyes newsm78

Nokon-че, ще отразиш ли ССК някой ден от седмицата, та да се видим хем?

# 160
# 161
  • София
Здравей/те Луди... и добре дошла/и

Ето ти тема за снимките:

виж тук

Успех и се надявам да ни разкажеш за бебчето!
  bouquet

# 162
Банда, привет Hug
Ох, нямах търпение да се върнем и да седна пред компа BlushДори успях да изчета пропуснатото...е, малко по диагонал, ама важното е че съм в час с дискусиите Laughing
Повече подробности утре, гроги съм Tired

# 163
МНОГО ТИ БЛАГОДАРИА Heart Eyes Heart EyesНО МИ СЕ ВИЖДА ДОСТА СЛОЖНО. newsm78ЗА МОИТЕ УМЕНИА

# 164
Добър вечер мами  Grinning
sminscho, ха честито Wink Ами вадя я от количката вече и я чакам да се измори от впечатления, чак тогава я връщам. Тя наддава ужасен вой (добре че Юлчето е чак в пловдив иначе досега да е бръкнала в количката Wink ) и веднага се изтрелвам на обиколка. Първите дни обикаляхме така поне 5-6 блока, но вече след 5 метра се е кротнала. Ако заспи добре, ако ли не повтаряш процедурата.  
Друг съвет - започвай да и слагаш колани ако я оставяш на шезлонг, защото миналия ден след като се върнах от тоалетната я намерих в тази поза - коремната преса вече граничи със седнало положение

Луди, къде искаш да сложиш снимка? Ето тук има разни упътвания рачето вече казало

Роси, да се оправяте бързо

Филипа, добре дошла. Липсваше да знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт