Mango тема - 15

• 47 435
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
За палатата и аз мисля, че не са уголемени, а зависи кой какво облича под тях и как обича да ги носи. Аз на работа ходя с риза и сако или риза и плътен пуловер. Само по риза или тънка блуза не излизам зимата. Освен това изобщо не обичам нещо да е плътно по мен.

А велурени чанти от Манго имам две - тъмносиня и черна. Но не съм забелязала да ми боядисат нещо до сега.

# 76
Аз пак изпуснах велурените чанти по 20лв, а гледах сутринта. Явно малко след това са ги пуснали и веднага са ги разграбили Simple Smile Ама понеже ми писна всеки ден да проверявам по 200 пъти за тях, накрая поръчах една по-скъпа, пак от същия тип. Исках цвят горчица или бежево, но и този ме устройва. Ако все пак някоя от вас иска да се раздели със своята, да ми пише, моля Simple Smile

https://www.mangooutlet.com/bg/women/bags-leather/leather-shoppe … 3080683.html?c=CU

# 77
Момичета, за колко време пристигат обикновено поръчките? Направих една на 12-ти декември и още нямам нищо...

# 78
  • Бургас
Може и да е загубена, минал е почти месец. Моята от 19.12 можех да я получа още на 31.12, но я отложих за след нова година, че бях дала служебния адрес.

# 79
  • Шумен
Момичета, за колко време пристигат обикновено поръчките? Направих една на 12-ти декември и още нямам нищо...

И аз имам една изпратена на 19.12. Няма я, за пръв път ми се случва, не я и чакам вече. Обикновено за седмица пристигат.

# 80
Значи да не я чакам. Иначе в профила ми стои като изпратена, но нямам съобщение от Еконт за товарителница. Не знам дали да поръчам артикула отново.

# 81
Значи да не я чакам. Иначе в профила ми стои като изпратена, но нямам съобщение от Еконт за товарителница. Не знам дали да поръчам артикула отново.
трябва да ти излиза номер на товарителница поне като цъкнеш там

# 82
Имам номер на поръчка и мейл, че е изпратена, не виждам товарителница. Номерът на поръчката ли играе роля на такава? Съжалявам за лаишките въпроси,  но не знам къде другаде да ги задам..

# 83
  • Бургас
Ако го има артикула и го искаш си го поръчай пак.
А щом не се вижда в Еконт сигурно изобщо не е влязла в БГ

# 84
Поръчката е една рокля, дори сега е малко по-евтина, притеснява ме,  ако поръчам още веднъж, да не вземе да се появи и първата междувременно Simple Smile

# 85
  • Шумен
Номерът на товарителницата можеш да видиш като кликнеш върху QUERY ORDER STATUS в профила си, където са поръчките ти. Когато пратката влезе в България, се появява . Аз си вися с номер, значи е влязла и така вече не знам колко дни.

# 86
  • София
Извинявайте за въпроса, но искам да ви попитам следното:От магазин си взех яке на 18 ноември и ципа се прецака, а е облечено 2 пъти. Мога ли да направя рекламация 🙄

# 87
Номерът на товарителницата можеш да видиш като кликнеш върху QUERY ORDER STATUS в профила си, където са поръчките ти. Когато пратката влезе в България, се появява . Аз си вися с номер, значи е влязла и така вече не знам колко дни.
Благодаря, кликнах и ме пренасочи към сайта на Еконт, но там пише, че няма информация за пратка. Явно няма да го бъде.
Момичета, адски много ви благодаря за отговорите, наистина много ми помогнахте Hug

# 88
  • София
Работи ли ви сайта, при мен не ще да отваря....

# 89
Да, при мен си работи без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт