Mango тема - 15

• 47 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И аз я заглеждам тази рокля още от голямото им намаление, когато беше 17 лв, но така и не се престраших.
Мария, дано е хубава и ти стане. Чакам коментар и снимки 🤗

P.S. Другата седмица чакам няколко чанти и сигурно ще има и за твоя тоалет 😉

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 10:16 от brayan__

# 511
  • Бургас
Задължително ще пиша като пристигне.
Тя сега няма как да ми стане със сигурност, че вече съм в седмия месец.😁 Но ако е хубава ще я задържа. На есен се очертава повод за който ще ми свърши идеална работа.

# 512
# 513
  • на пистата
Момичета,връщането пак ли по еконт става.И горе-долу колко излиза цената му.

# 514
  • Sofia
Не, става по пощата и е доста скъпо.

# 515
  • на пистата
Не, става по пощата и е доста скъпо.
А мога ли да откажа пратка на куриера.Оф...поръчах два чифта обувки,които май ще се окажат големи и се чудя.

# 516
  • Sofia
Да може, особено ако са с наложен платеж.

# 517
  • Бургас
Можеш, да.

# 518
Тази рокля някой получи ли я вече?
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-long/lace-detail-gown_31070770.html

Много е намалена и много добре изглежда на снимка, ама на живо дали я бива? Аз я пуснах вече, 27лв с доставката излиза. За официална рокля е без пари направо, само да не е някой парцал. 🙂
Аз я имам, миналото лято я поръчах. Хубава е ролята и  аз я скъсявах и ръкавите подкъсих малко. Сега е направо без пари.

# 519
  • Бургас
О, чудесно! Удобно ли ще е да пуснеш и една реална снимка?

# 520
https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-trench-coats/checked- … as_she.familia;15 или https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-coats/structured-wool … as_she.familia;15
Здравейте! Поръчах второто палто, но сега загледах и първото. Според вас кое от двете си заслужава повече? Видях реалната снимка на kopche, много хубаво стои. Но като видях и първото и се разколебах.

# 521
О, чудесно! Удобно ли ще е да пуснеш и една реална снимка?
Скрит текст:
Това е преди ремонта, размер S, отговаря си.

# 522
  • Бургас
Много ти благодаря! Ти колко си висока?
Ръкавите ако ги бяха направили дълги до долу щеше да е супер, ама..
Аз също поръчах S, щом си отговаря още по-добре. 🙂

# 523
Аз го имам в черно, XS обаче.
според Вас отговаря ли си ?  Аз  също хванах черно С размер,  но се чудя  ,понеже заради раменете често взимам М  .🤔 И сега се чудя дали да го взема или откажа. А иначе дебело ли е и как е като качество?
XS e 38 cm от рамо до рамо. Като качество е много добра изработка, особено за цената, на която сте го взели. Аз харесвам и материята. Кройката също стои много добре. Дали си отговаря не мога да преценя, тъй като съм по-слабичка в горната част на тялото и от палтата им винаги взимам XS, S обикновено са ми широки.

# 524
Много ти благодаря! Ти колко си висока?
Ръкавите ако ги бяха направили дълги до долу щеше да е супер, ама..
Аз също поръчах S, щом си отговаря още по-добре. 🙂
160 см. съм, ръкава го скъсих с около 2 сантиметра, не ми хареса на мен тази дължина.

Общи условия

Активация на акаунт