Проблемът тук е друг- авторката се е хванала с един чичак, а е млада и е необяснимо защо си представя това "розово" бъдеще като мащеха. Бащата прави за дъщеря си каквото е нужно. Нормално е да я поглези, та той дори няма как да участва пълноценно в живота и и да я възпитава. Нека я глези. Авторке, защо не се махна оттам, когато момичето беше при баща си? Вярно, че се припознаваш като жена му, но няма ли къде да отидеш, да се дистанцираш. Ако този мъж ти е свестен, искай си детето, което да му родиш, но имай предвид, че може и сама да си го гледаш. Имаш ли къде, с какво? В момента подслаждаш леглото му и му угаждаш, като това ми прилича на някаква твоя материална зависимост. Използвай времето да поработиш върху себе си, да се усъвършенстваш, да помислиш за самостоятелност, ако не можеш да си тръгнеш веднага.
И аз съм на мнение, че трябва да си търсиш друг, но като те чета, няма да послушаш форума. Прекалено го величаеш този мъж.
Не, отбелязахме, че не е потърсил малкото дете, не че не се грижи достатъчно за тинейджърката.
Може да не е признал първото дете,майката да не го е осъдила и за това да не плаща издръжка.
Може да са му отнети родителските права или да се е отказал...
При отнети родителски права пак се плаща издръжка и има срещи при социален работник. Само, който не е поискал да си види детето, той не го е видял. Всякакви психопати си виждат децата редовно, а този си е някакъв обикновен безотговорник. Авторката да не му търси оправдания, че да не се изненада как не търси нейнито дете в бъдеще, ако реши да роди от него.