Отговори
Здравейте имам проблем надявам се майките който да го изпитали да споделят.
От една година правя опити за бебе.Правих какви ли не изследвания от началото всичко беше каша
Пролактина висок ,след това реших от генеколога веднага да търся Еднокриколог,неговото много беше ,че пролактина е висок и от него не става,даже може казаха за ЯМР от който,доста се стреснах , обаче реших да повторя тоя пролактин и сменя начина на живот,като малко по здравословен и активен, почнах разходки по леки храни и дойде момента в който , изследвах ,този хормон пролактин и се оказа в норма.
Мъжът ми също в началото даде спермограма в която не беше ок,имаше по бавни сперматозоиди ,предписаха му хапче в което трябваше да подсили тяхната подвижност в продължение на 1 месец прием
Обаче......
Въпроса е друг цикъла ми е редовен както и овулация, този месец беше проследена от генеколога както и от домашни тестове
Цикъла ми почна от 2 до 6 октомври включително на 12 почна фертилни прозорец,на 15 ти беше овулация в целия период сме правили опити.Онзи ден направих тест който беше положителен, обаче очаквам цикъл на 29 октомври.
Вчера и днес имам зацапвания и леки спазми
Днес направих кръвен тест , довечера ще видя резултатите
Въпроса ми е защо има кървене и защо може би няма бременност при условия ,че имах овулация и полови контакти в деня и преди самата овулация
Благодаря

# 1
Aми казвате, че спермограмата не е добра. Едва този месец сте проследили кога е овулацията, така че дори да няма проблем със спермограмата, няма гаранция, че ще стане от раз.
Но това със спермограмата е за проследяване. Едно хапче чудо не прави. Разгледайте темите в отдел проблемно забременяване, има такава за мъжки фактор. По принцип след година неуспешни опити и при желание да се случат скоро нещата, се препоръчва посещение на репродуктивен специалист. Това не значи задължително инвитро, но това е специалист, който може да ви насочи какво да изследвате, на какво да обърнете внимание и какво да промените.
Разгледайте темите и се информирайте. Успех!

# 2
Здравейте имам проблем надявам се майките който да го изпитали да споделят.
От една година правя опити за бебе.Правих какви ли не изследвания от началото всичко беше каша
Пролактина висок ,след това реших от генеколога веднага да търся Еднокриколог,неговото много беше ,че пролактина е висок и от него не става,даже може казаха за ЯМР от който,доста се стреснах , обаче реших да повторя тоя пролактин и сменя начина на живот,като малко по здравословен и активен, почнах разходки по леки храни и дойде момента в който , изследвах ,този хормон пролактин и се оказа в норма.
Мъжът ми също в началото даде спермограма в която не беше ок,имаше по бавни сперматозоиди ,предписаха му хапче в което трябваше да подсили тяхната подвижност в продължение на 1 месец прием
Обаче......
Въпроса е друг цикъла ми е редовен както и овулация, този месец беше проследена от генеколога както и от домашни тестове
Цикъла ми почна от 2 до 6 октомври включително на 12 почна фертилни прозорец,на 15 ти беше овулация в целия период сме правили опити.Онзи ден направих тест който беше положителен, обаче очаквам цикъл на 29 октомври.
Вчера и днес имам зацапвания и леки спазми
Днес направих кръвен тест , довечера ще видя резултатите
Въпроса ми е защо има кървене и защо може би няма бременност при условия ,че имах овулация и полови контакти в деня и преди самата овулация
Благодаря
При мъжки фактор, е изисквало повече време.
То и всичко да е нормално, пак шанса за бременност е бил нисък.
И ние се мъчим с двоен фактор, уж оправихме нещата, но чудото не става.

Общи условия

Активация на акаунт