От една година правя опити за бебе.Правих какви ли не изследвания от началото всичко беше каша
Пролактина висок ,след това реших от генеколога веднага да търся Еднокриколог,неговото много беше ,че пролактина е висок и от него не става,даже може казаха за ЯМР от който,доста се стреснах , обаче реших да повторя тоя пролактин и сменя начина на живот,като малко по здравословен и активен, почнах разходки по леки храни и дойде момента в който , изследвах ,този хормон пролактин и се оказа в норма.
Мъжът ми също в началото даде спермограма в която не беше ок,имаше по бавни сперматозоиди ,предписаха му хапче в което трябваше да подсили тяхната подвижност в продължение на 1 месец прием
Обаче......
Въпроса е друг цикъла ми е редовен както и овулация, този месец беше проследена от генеколога както и от домашни тестове
Цикъла ми почна от 2 до 6 октомври включително на 12 почна фертилни прозорец,на 15 ти беше овулация в целия период сме правили опити.Онзи ден направих тест който беше положителен, обаче очаквам цикъл на 29 октомври.
Вчера и днес имам зацапвания и леки спазми
Днес направих кръвен тест , довечера ще видя резултатите
Въпроса ми е защо има кървене и защо може би няма бременност при условия ,че имах овулация и полови контакти в деня и преди самата овулация
Благодаря