Почивка на Малдивите /Тема 4/

• 59 006
  • 824
  •   1
Отговори
# 675
По-скоро питам за ресторанти, магазинчета, сувенири и т.н. Всичко друго вече е платено... Значи да си взема долари?

# 676
По-скоро питам за ресторанти, магазинчета, сувенири и т.н. Всичко друго вече е платено... Значи да си взема долари?
Да, само долари ти трябват.

Прочетох, че МВР съветвали да не се пътува до Малдиви. Има 3ма българи, които са се заразили през март и 14 общо за цялата пандемия. Та ако питате мен изобщо не се шашкайте.
https://covid19.health.gov.mv/dashboard/list/?c=0

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 20:34 от wantmenow

# 677
Не мога да се ориентирам с декларацията - на сайта ѝ пише, че трябва да е попълнена "в рамките на 24 часа преди отпътуване". Пратиха ми инфо за един чартър - там пише 24 часа преди влизане в Малдиви.

Летим в неделя следобед, ако я попълня събота вечер късно ли е? Кацаме в понеделник сутринта.

# 678
Не е късно, но даже в неделя сутринта си я попълни най-добре.
На отиване, никой не ги гледа, на връщане ги сканират много на бързо. Но за да имаш на връщане, трябва да имаш и за на отиване, разбира се.

# 679
  • София
24ч. преди влизане в Малдивите е. Най-добре я попълнете в неделя преди полета или около обед, че отнема време попълването.
В интерес на истината никой не проверяваше QR - кода при кацането, а само наличието на декларацията. Докато при излитане сканираха и QR - кода.

# 680
Не мога да се ориентирам с декларацията - на сайта ѝ пише, че трябва да е попълнена "в рамките на 24 часа преди отпътуване". Пратиха ми инфо за един чартър - там пише 24 часа преди влизане в Малдиви.

Летим в неделя следобед, ако я попълня събота вечер късно ли е? Кацаме в понеделник сутринта.
В неделя сутринта я попълнете. И навръщане същия ден.

# 681
Благодаря на всички, в неделя ще я попълним. Нали не трябва да разпечатаме нищо, кодовете може с телефона?

# 682
Благодаря на всички, в неделя ще я попълним. Нали не трябва да разпечатаме нищо, кодовете може с телефона?
Да

# 683
  • София
При нас прегледаха Qr кодовете на нашето летище.

# 684
А на връщане правят ли ПСР там? Или само след кацане в Бг си правиш, ако искаш да ти падне карантината? И друго - как стои въпросът с носене на лекарства за там?

# 685
  • София
Няма нужда там да правите PCR. Kaто кацнете в България, ще си направите.

# 686
А на връщане правят ли ПСР там? Или само след кацане в Бг си правиш, ако искаш да ти падне карантината? И друго - как стои въпросът с носене на лекарства за там?
По-добре не си правете там тест. Ако ви излезе положителен? Лекарства винаги нося по много и никога . Никъде не е имашо проблем. Тук също. Във всяка чанта/ куфар имам по един несесер вкл и в ръчния багаж

# 687
Оо, нямаме никакво желание да правим ПСР там, ако от нас зависи, но едни приятели казаха, че на връщане им направили на острова без да ги питат.... и се притесних по-скоро 😕 Благодаря за инфото за лекарствата - най-вече се интересувах примерно Ивермектин може ли да се изнесе без проблем 🙂

# 688
https://www.facebook.com/groups/343276542951624
Питайте тук , много готина и отзивчива !

# 689
  • София
То не давате подробности, за остров с местни ви трябва ПСР, доколкото бях чела преди месец, за ризорт - не. Ние не сме правили.

Общи условия

Активация на акаунт