Предизвикателство Рапунцел 2020

• 85 077
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Това последното за пръв път го чувам. Мацотя се с кокос постоянно,а съм доволно руса Grinning. Косата ми не е потъмняла в никакъв случай.

# 466
Това последното за пръв път го чувам. Мацотя се с кокос постоянно,а съм доволно руса Grinning. Косата ми не е потъмняла в никакъв случай.
Аз забелязах на моята и ми беше странно. Прочетох го и в статии в гугъл, че даже някои жени нарочно си потъмнявали така косите. Първоначално мислих, че нещо си въобразявам, но и фризьорката ми все ме питаше дали не съм си боядисала по тъмна косата... Въпреки че за мен е доста нежелан ефект зехтина не мога да го заменя с нищо.

# 467
Кокоса не променя цвета.Зехтина да,но по-скоро го насища и става по-плътен

# 468
Да! Явно не си въобразявам.
Кокоса не, но след зехтина косата ми изглежда една идея по-тъмно и пепелно, винаги търсен ефект, руса.

# 469
  • София
А за маслото от от авокадо блондинките какво ще кажат?
Имам голяма бутилка и все ме е страх да не позеленея Grinning

# 470
Еtoile ще е интересен цвят Grinning
.

# 471
  • София
И аз снощи се оказа, че няма да извършвам логистика на децата и се намазах с кокосово. На мен си ми стои мазно на главата 🙄. Измих с Ш Екстеншънист /2 пъти/ и маска кафявата капачка на Марокан. Намачках с гел от ленено семе /препоръка от къдрокосата тема/ и сложих термика Екстеншънист. Резултата е мееега яка коса и снощи, и днес. Уникални къдрици /впечатлена съм от гелчето/, обем и блясък. Иначе не съм подстригвана от 4 месеца, нямам цъфтеж, но формата вече е променена и днес ще си запиша час.

# 472
  • София
Да! Явно не си въобразявам.
Кокоса не, но след зехтина косата ми изглежда една идея по-тъмно и пепелно, винаги търсен ефект, руса.
Ако става по-пепелна веднага слагам. А дали сваля цвета ако не е затоплен?
Мен малко ме е страх вече да ползвам масла откакто един път вдъхновена от полезните действия на кокосовото масло се наклепах цялата - и коса и скалп, спах така, на др ден стоя още и после получих след отмиването ужасяващ коспад още от под душа... та мисля да сложа зехтина само по дължините нали така трябва?

# 473
Здравейте! Как сте? Пуснахте ли гривите?
Ето я моята от последните дни.

Не съм писала отдавна. Не правя нищо за растеж, освен кокосова масло отвреме навреме за подхранване. Косата ми стигна почти до кръста. Рязах 2 см преди е месеца, и сега пак порастна.
Лошото е,че боядисвам в червено и доста се изсуши,та в един момент краищата ще трябва да се отрежат. Кажете нещо ударно за подхранване-ползвам финиши и профи маска,ама явно не са достатъчни. Не ми цъфтят изобщо затова ми сеиска да ги спася.
Тук си личи най-добре дължината. И,че клаищата са леко изтормозени.

За скалпа не правя нищо. Само мия с шампоани лечебни, защото имам проблеми и ня смея да слагам нищо друго. Какосово масло понякога, само то ми понася. Купих си четка Тенгъл Тийзър най-накрая и съм много доволна.

Последна редакция: вт, 28 яну 2020, 09:32 от Мис Каролин Бингли

# 474
Аз не затоплям. Не ми сваля русото, но се боядисвам от много години. Кокосовото масло ми свали кестеняво преди време, но беше единично боядисване с този цвят.
Аз се чудя за цвета, да е по-тъмен и пепелно рус, дали не е повлияла и канелата, която сложих.

# 475
Днес взех масла от розмарин и репей.Довечера ще мия косата и ще сложа от репея на скалпа,имам и малко от розовото сладко на Brave new hair ,точно за едно ползване е и това ще ми е маската днес.Нямам нерви за повече.

# 476
Авокадото ми е задължителното масло на всяко миене и още не съм позеленяла.ЯЧРМ,авокадо,макадамия,бадем,морски зърнастец/облепиха,зехтин.Това са ми редовните масла.Кокос не обичам,прави ми косата тричава.Зехтина и зърнастеца могат да повлияят на цвета при много светли блондинки,особено ако са горещи.

# 477
Леле какви баници си правите по главите...... Grinning

# 478
Сложих репей и масажирах и вързах косата на кок.Довечера ще мия,колебая се дали да отворя хроноложистите или да изхабя наличната маска на БНХ ,а за ш примерно Меди Солв екс.

# 479
Бухалче, от къде купи маслото от репей? Гледах в ДМ, но нямаше :/
Снощи измих кокоса и алоето с първият хванат шампоан - Pantene hair biology full & vibrant и сложих лилавия балсам на ogx (full & thick с биотин и колаген), преди сушене напръсках с хининова вода като в корените масажирах. При тази минимална грижа, след като съм седяла 24 часа с кокос и алое по дължините, косата ми е с много добър блясък. Като се има предвид че съм за боядисване е цяло чудо да е лъскава и лека днес. Е, все още си ми е тънка и няма обемът, който искам, ама това може би ще си е винаги така.
Мисля, че няма да се размина без леко подрязване обаче. Надявам се тази събота да успея да се боядисам и ще анализирам положението пак Grinning

Общи условия

Активация на акаунт