Предизвикателство Рапунцел 2020

• 85 085
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 480
От аптеката,но си ги поръчах,понеже в Костенец е адски ограничен асортимента по магазините.ММ го търси известно време по командировките,но все било изчерпано заради гаджето на Наум Шопов.

# 481
Здравейте, момичета! Аз лично ползвам конския шампоан на дермакон  два пъти  в месеца,а през останалото  време продуктите на редкен синята серия.Ползвала съм всички продукти на керастас  и не съм доволна,а благодарение на редкен  който запечатва краищата не съм се подстригвала близо 4 месеца.

# 482
Странен избор, шампоан за животни пред Керастаз.

# 483
Всеки с предпочитанията си. Не е нужно да ползваш само Kerastase, за да поддържаш хубава коса.

# 484
   Не мисля че е странен избор защото пробвах всичко на керастас и така и си стоят, аз просто си казвам мнението как ми порасна косата със доста икономични продукти това е

# 485
  • София
   Не мисля че е странен избор защото пробвах всичко на керастас и така и си стоят, аз просто си казвам мнението как ми порасна косата със доста икономични продукти това е

Уау...заплатата ми за един месец събрана в продукти за коса...може и за два месеца Simple Smile
Понеже погледнах и в темата за професионалната грижа за коса, защо път не конски шампоан да се окаже най-доброто решение. В смисъл нали всичко опира до индивидуалното състояние на косъма, който пък е резултат от много други неща, включително хранителен режим, ниво на стрес и т.н. А и нали другата серия е професионална?!

# 486
Наистина ли има хора, които ползват шампоан и тривитаминол от ветеринарна аптека?!?!? Пък аз мислех, че е шега 😂
При толкова достъпна информация, на всички езици, и очевАдна вреда от продукти предназначени за животни съм изумена, че някой би експериментирал със собственото си здраве.

# 487
  • Варна
Много е самоуверено да се отрича цяла марка след няколко продукта. Не, че Редкен са лоши, но Керастаз си е керастаз и не бих ги заменила с фолклорни продукти с лека ръка. Мнението ми за всики ветеринарни неща го знаете.

# 488
И защо да са вредни ветеринарните продукти? Вие запознати ли сте със състава им, за да твърдите такова нещо?

# 489
Продуктите за ветеринарни цели имат своето предназначение. И кучешката храна на любимеца ми е 98% месо, сертифицирана и без алергени, но не я ям за закуска. Едва ли е вредна...

# 490
Първо да кажа че аз отричам керастаз за моята коса и това са една трета от продуктите които съм ползвала. Второ аз споделям мнение кое ми е помогнало на мен,и не задължавам никой да пробва ..

# 491
На мен откакто ми направи чудовищни рани по скалпа тривитаминола вече йок. И конски шавпон на Ланген Манен съм ползвала, правеше косата страхотна, но отново не ми действаше добре на скалпа. Скептична съм и аз, но при всеки е различно. Споделяме опит. Не бих пробвала Керастаз и досега не съм, защото подозирам, че са много силни и агресивни за скалпа ми. Всеки опит е различен, нормално.

# 492
  • Някъде там
Подстригах върховите.
Косата е измита само с шампоан за мазни корени и сухи дължини,няма стилизанти .
Изсушена със сешоар и кръгла четка .

# 493
  • София
Нека всеки си ползва каквото му е кеф, щом му се отразява добре.
Това осмиване кой си прави салати по косата, кой ползва конски шампоани и не знам си какво още е... ами грозно изглежда.
Аз ползвам и зехтин, и Керестаз, и Лалга, и Ланза, и рициново масло, и глицерин, и Филип Кингсли, и Олаплекс и какво ли още не и ми харесва.
Керестаз имат отвратителни и нищоправещи за моята коса  продукти за много много пари, примерно серума Инициалист за мен е такъв,  имат и страхотни продикти, които ползвам с кеф. За съжаление любимите ми серии са спрени - Нутри Термик и старата серия за боядисана коса, но Хроноложист и серията за Блондинки са страхотни, без Нектар Термик не съм оставала не помня от колко години, ампулите Денсифик също.
Има и чудесни продукти за без пари, последното ми откритие е серията Tigi Bed Head Colour Goddess . Тя отдавна се коментира във форума, но аз скоро я открих и взех големи опаковки за смешни, ама наистина смешни пари.
Конския шампоан в оранжева опаковка ползва моя приятелка, на която много малко жени няма да завидят за косата, тя ми го препоръча, купих, сдобих се с топка тел на главата и си и го дадох. А тя ползва само него от години и маска на Инсайт също доста бюджетна.
Идеята ми е , че малко умереност в коментарите не е излишна. Това че нещо за вас ви действа зле, не го прави лош продукт генерално.

VanessaDE, почвам да го мажа смело значи.

# 494
  • София
Да, абсолютно, и моята приятелка ползва 6 месеца конски и косата и е в перфектно състояние. Всяка коса е различна,както и всеки скалп.

Общи условия

Активация на акаунт