Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за изгаряне на масло и разход на масло в двигателя на автомобила?
Каква е причината за неизправните стопове в автомобила?
Защо някои двигатели консумират повече масло от други?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за изгаряне на масло и разход на масло в двигателя на автомобила?
Изгарянето на масло в автомобилен двигател може да се дължи на различни фактори като производствени дефекти при определени модели, стил на шофиране, възраст на превозното средство, обороти и честота на използване. Това може да е причината за оплакванията от изгаряне на масло във форума. Разходът на масло в двигателя на автомобила може да се дължи на различни фактори като фабрични дефекти при определени модели, стил и шофиране, възраст и честота на шофиране. Това може да бъде причината за оплакванията от разход на масло, споделени във форума.
-
Каква е причината за неизправните стопове в автомобила?
-
Защо някои двигатели консумират повече масло от други?
-
Какви са препоръките за поддръжка на автомобилен газоинжекционен двигател?
-
Какви са препоръките за преминаване на ГТП и подновяване на гражданска отговорност?
Прибирам се от работа, около 20.30ч е, излизам от една от уличките на Цар Симеон в София и се включвам към бул. Тодор Александров посока Люлин. Карам си аз, виждам светофара на Кино Арена почва да мига. От 4-та,минавам на 3-та, пускам крака от газта, намалям, спирам. Седя си аз в крайно ляво, защото на следващото кръстовище съм за наляво, зяпам си. Минават 4-5сек фиуууу. Едно Бмв профучава в средната лента. Брей, погледнах, аз ли нещо съм в грешка, на червено сме? Минават още 2-3 секунди, второ бмв фиууу. Чак си викам нещо аз не съм в ред и сигурно съм спряла на зелено?! Ами! Много в ред си бях, пичовете минаха на червено и на следващия светофар, чието кръстовище е много голямо, точно преди тунела на Люлин. Без коментар просто, още не ми го побира главата..... Самоубийци!
Влизам в магазина и още завивайки почти още в началото виждам парко място и бързо се мушкам с муцуната напред. Докато се разкопчавам колани молани една кака с една микра (да не кажа друго) срещу мен и ми ръкомаха нещо на затворени прозорци. Излизам от колата, викам Кажете? "Ми аз как ще изляза бе?!" ми вика дамата. Втурнах се аз да влизам в колата, после загрявам щ че нашата е решила да де учи да кара явно на полигона на Василеви и излизам пак от колата