Отговори
# 1 335
Аз си продължав с търсенето...покрай комбитата хвърлям око и на миниванове и стана пълна каша в главата ми....в момента съм объркан  -  Сиид комби  или Це макс фейслифта 2009-2010 г. с малките мотори гледам 1.6 турбо дизел 110-115 коня и задължително ръчка.
Форда.

# 1 336
  • София
Варненец, сийд е най-успешния може би модел на Киа. А колко бакшишк ги карат не е истина. Честно казано хората са адски доволни и масово карат 1.4 от комбитата.

# 1 337
Аз съм съгласна, че Зуки като виновен водач трябва да плати, но също бих искала някакъв отказ от застрахователя на аудито. Щом тя има такъв от нейния, не би ли трябвало и другата страна да има? Не го намирам за логично да отказват да изплатят щети на другия заради това какво е плещила Зуки.Моята логика е застрахователят да плати и после да се разправя със Зуки по съдебен път ако трябва. Все пак каквото и да е, не мисля, че трябва ей така да хвърля парите. Ако и покажат отказ - да плаща. Пък тук ми се струва, че има някакво нереално високо мнение за морала на шофьорите. Сигурна съм, че много на мястото на Зуки ще се направят на две и половина. А пък колко хора съм чула да послъгват, за да им оправят по каско някакви драскотини и леки огъвания...Не казвам, че е правилно, разбира се, ама го има.

# 1 338
  • Mediterraneo
Напълно съм съгласна с горното мнение!
Като ми потроши чичкото мотора, оценителят маркира за смяна огледалото, което изобщо не беше щета от този инцидент. Замълчах си, много ясно. Аз пък бях посочила едно старо жулване, което ми отказаха, не кореспондирало с посоката на събарянето и не можело да е от този момент Simple Smile Но тук не се действа със снимки- караш колата в сервиз, където те пратят и идва оценител на застрахователя, оглежда го, прави протокол, с който си или не си съгласен. Никакви пари не ти превеждат на теб, а директно на сервиза, където ще оправят щетите( доверен сервиз на застрахователя).

# 1 339
Зуки, честно, странно ми е как за толкова време нито се научи да караш, нито научи правилника.
И са кво, изнудват те, другите са ти виновни, колата смачкана на кенче, но ще я караш. За последното, ако КАТ те спрат, също могат да се заядат с теб.
Не си в позиция да се правиш на две и половина, много лесно могат да заведат дело срещу теб.

От двете коли съм за сийда.

# 1 340
Зуки, със сигурност поискай документ доказващ, че затрахователят отказва да плати. И аз не виждам как може да откажат. И също се радвай, че все пак си ударила стара кола и разходите са само 300лв, ако наистина трябва да ги плащаш. Можеше да е много по-зле.

# 1 341
На мен комбитата ми простеят! Представете си мислено Мерцедес- комби. Е ми то всички прелести на Мерджото отиват на кино!
Харесвам спортни коли,(може и купе),или такива с класически форми,(като на Волво).
Опонират ми,че предпочитат комби защото побира повече багаж. Но само заради по-големият (не с много) багажник не си струва покупката на кола тип катафалка. А и вече правят колите - дори и спортните - с достатъчно обемни багажници.

# 1 342
  • ВАРНА
Така мислиш защото си на 20-22-24 години.

# 1 343
  • here and now
Аз съм на два пъти по толкова и мисля абсолютно същото.
Дори и да ми подарят комби, ще го продам.

# 1 344
1969г. набор съм. Зодия Близнаци. Ако и това има значение. Yum
Като сме почнали... Другото което неописуемо ме дразни са тъмните стъкла на задната половина на колата,(задният и двата странични прозореца). Yum С тези наполовина тъмни стъкла колата губи силуета си и отдалеч прилича на пикап,тъй като задните тъмни стъкла сякаш "отсичат" покрива и прозорците на половината кола. Естетическото ми чувство се бунтува на макс! Има два варианта:

1. Всички стъкла на колата да са тъмни.
2. Всички стъкла на колата да са прозрачни.

Няма трети красив вариант. Blush Бихте ли си сложили тъмно стъкло само на едното крило на прозореца на къщата/апартамента ви?! Или само единият прозорец да е с тъмни стъкла,а другият до него - с прозрачни!

# 1 345
Имала съм Волво комби. Всичките му стъкла бяха прозрачни.
Смесено тъмни и нормални стъкла се среща и при доста други коли, винаги си е грозно, колкото и да е комфортно за пасажерите.

Аз не харесвам ванове. Бих карала бус, ако ми е нужна голяма товарна площ.

# 1 346
  • ВАРНА
Готов съм на всичко за да имам тази "грозотия".....

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=311819421& … f334-778745707f02

От доста време ми е мечта точно този вариант.   Ама мечта.

# 1 347
Готов съм на всичко за да имам тази "грозотия".....

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=311819421& … f334-778745707f02

От доста време ми е мечта точно този вариант.   Ама мечта.
И аз и аз ама тва комби с онова няма нищо общо.Живота е прекалено кратък за да караме скапани коли ,мотото на зет ми.

# 1 348
  • Другата България
Напълно съм съгласна с горното мнение!
Като ми потроши чичкото мотора, оценителят маркира за смяна огледалото, което изобщо не беше щета от този инцидент. Замълчах си, много ясно. Аз пък бях посочила едно старо жулване, което ми отказаха, не кореспондирало с посоката на събарянето и не можело да е от този момент Simple Smile Но тук не се действа със снимки- караш колата в сервиз, където те пратят и идва оценител на застрахователя, оглежда го, прави протокол, с който си или не си съгласен. Никакви пари не ти превеждат на теб, а директно на сервиза, където ще оправят щетите( доверен сервиз на застрахователя).
И аз съм съгласна.
Не вярвам на думи и казал-рекъл.
Бих поискала писмен отказ на застрахователя на другия да му плати /не разбирам обаче защо/, и едва тогава да мисля варианти.

# 1 349
Аз си продължав с търсенето...покрай комбитата хвърлям око и на миниванове и стана пълна каша в главата ми....в момента съм объркан  -  Сиид комби  или Це макс фейслифта 2009-2010 г. с малките мотори гледам 1.6 турбо дизел 110-115 коня и задължително ръчка.

Аз съм за C-max Тitanium, возила съм се на такъв и много ми хареса като екстериор и екстри. На Киа-та пластмасарията изглежда ужасно, поне които съм виждала аз. За двигателите мнение нямам, за мен чистия бензин излиза най-евтино като общи разходи за подръжка на стари коли.

Общи условия

Активация на акаунт