Отговори
# 1 365
  • София
Абсолютно,даже и предното е тъмно.Grinning

# 1 366
  • Lost in a fairytale ...
Абе, като знам колко хора виждам да си бъркат по носовете по улиците ... понякога не  е лошо малко уединение Joy
И като знам аз как "киризя" по колите ... също не ме кефи усещането за аквариум, но за съжаление моята кола си е абсолютен такъв Simple Smile

# 1 367
Любимата ми кола е ВАЗ 2102. Предпочитам комби пред хечбек. А сега както ги правят и мощни, са страхотни коли. Вътре събират колелета, ски и т.н.
Супер практични са!

# 1 368
  • София
Специално за теб, тогава. Simple Smile Е, не е твойта марка, ма вАжи. Simple Smile
Скрит текст:

Аре и от твойте, да видиш, че съм човек. Simple Smile
Скрит текст:

# 1 369
  • София
Колата работа трябва да върши... Карала съм доста коли, всяка марка си има своите +, и своите -.
Голям фен съм на две марки, от тях имам и комби и хечбек. Тук мога да ви шокирам, хечбека е по голям от комбито, доказано е и по книжка на производител. А и за мен някак си е по тясна и определено не е моя тип. Карам я, няма начин, но ако може да я избегна го правя.
Имам страхотен проблем, преди 2 седмици купих нова/ втора ръка /кола. Смених талона в КАТ, отивайки да добавя анекс към ГО, излиза че няма такъв автомобил🤔. Казаха ми да се върна пак в КАТ, проблема бил в тях, някой да се е сблъскал с такъв случай!

# 1 370
Тук жив Докер. Joy
Празна на обзорски задницата тръгва да изпреварва, ама като я понатовариш малко няма грешка

# 1 371
Ето я моята. Жалко, че докато се наканя да си купя и останаха само реставрирани.

# 1 372
Някои ще се възмутят,но дизайна на Москвич-а е по-красив от този на Лада 1500.
За колела - не знам,но има детски колички,които така компактно се сгъват,че заемат много малко място в багажника.

# 1 373
Колата работа трябва да върши... Карала съм доста коли, всяка марка си има своите +, и своите -.
Голям фен съм на две марки, от тях имам и комби и хечбек. Тук мога да ви шокирам, хечбека е по голям от комбито, доказано е и по книжка на производител. А и за мен някак си е по тясна и определено не е моя тип. Карам я, няма начин, но ако може да я избегна го правя.
Имам страхотен проблем, преди 2 седмици купих нова/ втора ръка /кола. Смених талона в КАТ, отивайки да добавя анекс към ГО, излиза че няма такъв автомобил🤔. Казаха ми да се върна пак в КАТ, проблема бил в тях, някой да се е сблъскал с такъв случай!

Проверете си го тук дали излиза, може брокера просто да е объркал номера на рамата, виждала съм такъв случай. Ако не, КАТ.
http://eisoukr.guaranteefund.org

# 1 374
  • София
Staliq колата си има ГО, просто не излиза по номер на талон, все едно не е регистрирана. Това ми го сервираха днес и нямах време да отида до КАТ. Най-вероятно ще се ходи пак, просто не ми се висят нови 2 часа в тоя студ. Досега такова чудо не ми се е случвало, затова ви питах дали някой друг е имал подобен проблем.

# 1 375
Обадете им се преди да се разкарвате, имат телефони и поне вКАТ- Бургас ги вдигат (след доста звънене, де). За София виждам Група "Регистрация и отчет на ПС"тел.982-4420

# 1 376
  • Пеликания
Щом в КАТ не са казали, че има проблем, значи нещо при застрахователите. На полицата пише ли рег.номер? Пробваха ли да го въведат по рама?

# 1 377
По въпроса за застраховката - не мога да разбера защо го плащаме това Каско, ако ще зависим от това, някой друг какво е казал и написал. Нали затова е Каското - да ти покрие щетите, дори ако си виновен. Преди години имах леко ПТП, викнахме КАТ, изкараха ме виновна, опитаха се да ме изкарат и пияна, но дрегерът си показваше абсолютна 0. Преди да викнем КАТ, другият водач (също с Ауди комби) се опита да ми поиска 400 лв., за да си оправи колата. Това беше много за щетата - малко оставена боя, не се съгласих и викнахме полиция. Подписахме протокол, не съм плащала нищо нито за моята кола, нито за другата.
По въпроса за комбито - не виждам какво значение има кой каква кола харесва и каква би си купил, ако на човека му трябва голяма кола за пренасяне на багаж. Аз с удоволствие бих покарала джип от любопитство - досега не съм карала джип. Интересно ми е какво е да гледаш отгоре, сигурно е приятно. Иначе съм на мнение, че основното предназначение на колата е да те превозва, като седнеш в нея, дори не я виждаш. А и всяка кола е проектирана от дизайнър - т. е. всеки модел кола носи концепция за естетика в себе си.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 23:58 от Poni69

# 1 378
Каско бих направила сано ако карам скъпа кола.
С комби пък по цял ден не бих се мотала по града.
Рони 69 то не е само гледането от високо. Тежки коли са усеща се габарита..
Аз съм пробвала досега 4 коли две малки, една суф и един джип. Еми малките ми бяха малки, джипа голям... Суфа пък точно този много скъп.. И няма угодия.

# 1 379
То си е до навик. Без джип - карала съм всякакви габарити коли - от полско фиатче до Ауди А6. Сега съм по средата. Всяка си има своя чар, за съжаление не можеш да събереш в една кола всички предимства.
Каското си се изплаща, според мен. Пример - градушката в София преди няколко години. Тогава ми признаха около 4 000 лв. щети.

Общи условия

Активация на акаунт