Отговори
# 1 395
  • София
На волвото, особено на по-старите и да не е обърнато, пак е сравнително удобно.
Скрит текст:

На тоз сандък, също е доста удобно, нищо че малко грубичко. Simple Smile
Скрит текст:

# 1 396
Ако не се заблуждавам,първо в Опел "Омега" конзолата беше сложена завъртяна към шофьора. Или във Форд "Скорпио" беше.
Виждали ли сте таблото на новате Мини "Купър"? Ще паднете от смях! Joy Сега не ми се търси линк в нета да ви покажа...

# 1 397
Кои нови? Това ли имаш предвид?

Скрит текст:

# 1 398
Да,същият модел. Това по средата на таблото е като модерен циферблат на стенен часовник! Joy

# 1 399
Лееле! Ама то и таблото им мини Grinning Кат на детските играчки

# 1 400
Питам, защото този интериор е от 2001, не е никак нов. Викаме му "Чибурашка" с ММ.

# 1 401
Туй чудо четири педала ли има или така ми се вижда?

# 1 402
Не,това е да си сложиш крачето когато не натискаш съединител.

# 1 403
Като стана въпрос за табла, на Алфа 156 скоростомерът е доста навътре и обърнат към шофьора. Над 90-100км/ч пасажерът просто не вижда стрелката поради ъгъла, под който е тя . Редовно се случваше благоверната да пита "Ти с колко караш?"

# 1 404
Едното Волво, което съм карала, комбито Simple Smile беше с обърнатото табло. Наистина е удобно.

Като стана въпрос за табла, на Алфа 156 скоростомерът е доста навътре и обърнат към шофьора. Над 90-100км/ч пасажерът просто не вижда стрелката поради ъгъла, под който е тя . Редовно се случваше благоверната да пита "Ти с колко караш?"

Това е гениално Smiley  Smiley

# 1 405
  • София
Ситроените и тойотите, специално ярис по-старите, никога не ми е харесвало как показва км/ч по средата, изглежда ми супер неудобно. Мини Купър... Това как твърдо вози Smirk На алфите интериора не ми харесва, говоря за по-старите модели, сигурно кола 2015-2020 няма как да не ми хареса, но тези по-старите са ми ужасни отвътре. Бензиновите не стават на газ пък и са скъпи за поддръжка (казвам го с риск да ме нападнете, защото се каза, че има доста фенове на марката)

Преди няколко години в една автокъща търсехме кола за родителското тяло и мъжът ми от чисто любопитство се качи на Ланчия Ипсилон. Беше възхитен Laughing И се опита да убеди двама възрастни хора, че колата ще им е супер, хаха, а тя представлява това:

Мъжът ми беше много впечатлен, каза, че возела супер удобно, била супер пъргава за скромните си 70 коня ли са, максимум 90 ли, нещо такова. Частите на Ланчия са по-евтини и от на Опел. Със заводски газови уредби са и това мъниче е със 6 скорости. Специално тази на снимката е с кожа, но повечето са с плат на седалките. Сигурно, ако ми трябва градска количка, бих си взела. Симпатични са ми. Малки гумета, малък данък, на газ. Това сигурно харчи 1,5л на 100 с тия 6 скорости. Какво повече Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 07:45 от Петенце

# 1 406
Ако не се лъжа,вече е технологично възможно бензиновите двигатели да се преправят да работят с газ.

# 1 407
  • София
Сигурно, ако ми трябва градска количка, бих си взела. Симпатични са ми. Малки гумета, малък данък, на газ. Това сигурно харчи 1,5л на 100 с тия 6 скорости. Какво повече Simple Smile
След като веднъж бях в катастрофа със смачкани ламарини, вече изобщо не гледам само да е симпатична и да лази добре из града. В това не се качвам за постоянно аз... И не, не съм изперкала и да гледам crash tests по цял ден, или да си избирам колите само по този показател. Но в това не се качвам.

# 1 408
И аз ги харесвам Ипсилоните.
Наши приятели си купиха скоро Мини купър. Аз преди въздишах по тях,преди 10 години де. Сега с този акъл,а и след като се качих в тяхната-твърдо НЕ! 😁😂
За таблото,предполагам се свиква да гледаш в средата.

# 1 409
  • ВАРНА
Няма табло скоростомер в средата  от 2012 г. - 2013. -
 явно много клиенти са ги заринали Ситроен - Нисан и прочие с оплаквания и 2012 г. се отказват от тъпанарщината скоростомер в средата на таблото.

Сутиен С4  хечбек от фейслифта ноември 2011 г. си връща уредите -  където им  е мястото пред шофьора  и  С4 Пикасо вана от новото поколение 2014 г. също и останалите 2012 до 2014 г. ги връщат пред шофьора.

Основната ми причина при търсене на ГОЛЯМ ван в момента да изритам Це 4 Пикасо е че до края на 2013 г. е в средата таблото...а новият  модел от септември 2014 г. все още е твърде скъп.

Не ми харесва и при Пикасо 2008 - 2015г. че автоматика е зад  волана лоста.

Общи условия

Активация на акаунт