Година нова се задава, две чертички с шепи да раздава! - Бебеправене 367

• 26 627
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Стискаме палци wiwanowa  Hands Pray

# 646
Ех, че познатоо.
Wiwanowa, лекарите хич не обичат да ги прескачаме. Реално е права, но и не е етично, предвид работата ѝ, да ти говори така. Ясно е, че няма как лесно да те подготвят за такъв развой, ама можеше малко по-деликатно да ти го обясни.
Ти си знаеш, че всичко може да се случи. За жалост, лошите работи могат и късно да дойдат. Отпусни се и си направи още един тест утре, а докторката да си гледа работата Grinning...
П.п Това горе си го препрочетох и звучи ужасно Grinning. Общо взето, исках да кажа, че всичко ще е наред. Докторката излишно те е уплашила, без никакви основания. Просто си ѝ накърнила егото и тя хич не се е съобразила с тона.

Скрит текст:
Аз от 2-3 месеца чета, много чета. Седмично по над 1000 страници. Не знам дали ме разтоварва, обаче вече започнах да идвам от книжарницата, криейки се от ММ, за да не види торбата Joy
Мисля че ми помага, защото в главата са ми повече сюжети на книги, отколкото моите проблеми. Виждам МамаНа2Принцеси в четящата тема и ми е драго 💜.
Започвам йога, по препоръка на едно съкровище...Пък да видим колко ще спра да го мисля, защото наистина искам вече да ми се махне от главата тази мисъл.
Орхидейче, без черни мисли за запушвания.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 15:35 от Re-Born

# 647
  • София
Wiwanowa - стискаме палци - мисли позитивно  всичко ще бъде наред! Simple Smile

re-born- ще потърся и аз четящата тема да се включа - мен четенето много ме разтоварва Simple Smile

Ани8309 - смело напред - всичко е възможно, вече си направила върпите стъпки акто се информираш за състоянието си, но трябва да си намериш правилните клиника и специалист за да стигнете до желания резултат, а никога нищо не пречи да си опитвате естествено и да се радвате на живота, който познава не едно и две неочаквани чудеса Simple Smile

# 648
Борнче, браво за четенето. Много харесвам млади хора, които четат. Аз съм пристрастена към четеца си. Даже понякога ставам по-рано, за да мога да чета. Липсват ми хартиентите книги, но това ми е много по-удобно.
п.с. коя е темата за четящите? Simple Smile

# 649
Пълнолуние, аз ви съветвам също да проверите ИР при ТМ. Щом и има толкова роднини в такова състояние. Истината е, че това състояние много се унаследява. На ММ майка му си има диабет. Добре е, че сте изключили вероятността да има някакви възпаления, защото те също наистина могат да доведат до понижено качество на спермата.
Кийпче, Аз също съм съгласна, че не е редно да се подвеждат хора с това, че само едни добавки ще помогнат, ако проблемът е по-дълбок и по-сериозен. В никакъв случай няма да навредят, но ако има по-сериозен проблем, както при нас, те няма да оправят нещата. Аз се измумих, когато Кацаров каза, че захарта нямала отношение към  спермогенезата. Но да не се повтарям повече де. Сега ММ ще е 6 месеца на Глкофаж и силно се надявам да станат нещата. На мене лично добавките много ми помогнаха да имам по-редовен цикъл, самата менструация да бъде по-обилна, защото понякога е била дори само като зацапване. Но явно в моя случай съм имала нужда от малко подкрепа, тоест не е състояние, изискващо някакво медикаментозно третиране.
Така, че Пълнолуние, задължително, ама задължително проверете за ИР при твоя мъж. ММ също трупа само в корема - крака, ръце са му нормални. А Денис точно това ми каза, че при ИР е много характерно трупането на мазнини при мъжете само в областта на корема.

# 650
  • София/Севлиево
Виванова,повтаряш си теста,той се удвоява и скоро минаваш да ни наръсиш с прашец Simple Smile Т.е. честито,бременна си и това е.
Борн-че ако искаш може да споделиш какви книги четеш като жанрове.Аз също много обичам да чета и се определям като книжно чудовище,защото чета почти всичко и почти винаги минимум по 2 книги.Най-обичам семейните истории,обхващащи няколко поколения и тук любими автори са ми Димитър Талев и Владимир Зарев.

# 651
AMХ се пуска по всяко време на месеца, седмицата, денят или часът, без значение дали си ял, спал, с*ал, *бал- сами си ги нагаждайте думите със звездичките Simple Smile
Но резултатът може да заблуди, защото има случаи, в които АМХ се повлиява от разни фактори, като нисък вит. Д, проблемни хормони и други. Така че, хубаво е АМХ и антрални фоликули да се направят в един месец. Те се броят на 2-3 ден от М, така че може да се пусне АМХ в същия ден. Това измислено изследване Инхибин Б ли е Минхибин Б ли е, се прави само в БГ, никъде другаде по света го няма. Не знам защо все още го практикуват. Друго си е да те видят на ехографа и реално да ти кажат, как са нещата.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 15:49 от Анонимен

# 652
Виванова Purple Heart всичко ще е наред не се притеснявай, докторката е прекалила. (теоретично, не че при теб ще има проблем:: ако се зачева и не се задържа е едно нещо, ако изобщо се не се зачева е друго и всеки доктор би трябвало да иска да знае, поне според мен)
Орхи прави я по-бързо за да се успокоиш, щото сигурно няма да е запушена. Пък и запушена да излезе ще знаете как да действате. И да без тръби - инвитро.
За моето АМХ тъкмо да кажа, много бях притеснена, какво ще излезе, мерих го миналата година на 42 и очаквах да е плачевно, а се оказа точно обратното 2.56 излезе (9 антрални), чак ми е неудобно да се похваля тук. Качеството засега е неизвестно обаче.
Ели ЛХ и ФСХ на 2-3ти ден пак се гледат свързано с яйниковия резерв. С намаляване на резерва става нещо като естествена стимулация и ФСХ е висок. По-трудно тогава се прави стимулация за инвитро защото ФСХ вече е високо и без това.
Ани, един път ли си го мерила това АМХ ?

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 20:56 от Одри

# 653
Около 2 пъти в годината, вторият е след летния период заради вит Д. Играе в тези диапазони 0.78-1... и нещо си. Повече е трудно да се повиши. Относно антр.  фоликули, бр им е различна според месеца. Имала съм и по 3, по 2, различно.

# 654
Благодаря ви от сърце за думите! Имах нужда, признавам си!
В крайна сметка каквото стане Simple Smile Гаранции никога няма.
Важното е да сме добре, здрави и спокойни. Дано за всички да се случи онова, което най много искаме, а именно най прекрасното и най естествено нещо на този свят!

# 655
Wiwanova ще стискаме палци за след два дни. Kissing Heart Лекарите са си чепати, някои не се интересуват как ще се почувства човекът от др. страна.

# 656
Значи все пак правилно съм разбрала за запушените тръби. Дори и да се наложи инвитро ще се наглася психически и ще действам.
Аз също съм от четящите. Обичам тежки книги. Такива които наистина те карат да се замислиш,да усетиш емоцията. Подхванала съм едни които за сега са ми в топ класацията. Ако някой иска да знае и харесва такива,ще споделя кои са Simple Smile Натоварващи са наистина,но на мен ми харесват.

# 657
Здравейте банда!!! Липсвате ми!
Бройте ме за четене, моля за линк към четящата тема.

Аз съм добре, но много заета.
Моята мадама има проблеми в училище. Изпада в някакви инатни "истерии" и малко ме притеснява какво й е в главата. Два месеца е ту при майка ми, ту при нас заради ин витро то и тотално е загубил контрол. Тропа с краче и то на госпожата в училище, кара се с децата. Казва, че много се ядосва. Опитвам се да разбера на какво и много, много ми тежи на душичката. Дайте съвет какво да й кажа да направи когато се ядоса, защото викането не е решение?
Месец съм в болничен и не знам направо какво да правя. Аз съм раблторхолик и хич не се чувствам добре. Хубавото е, че ще имам време за моето момиче.

Целувам ви 💜

# 658
  • София

wiwanowa, повтори теста Simple Smile и 10 дена след закъснението отиди да й натриеш носа на докторката Simple Smile лека и безпроблемна!

Идват почивни дни, които минават бързо и неусетно... Но после идват дните с голямо треперене ще дойде или не? Та в този ред се чудя дали да бързам да правя теста още преди да е закъсняло, или все пак да го изчакам да закъснее?!

# 659
  • София
Lica, радвам се, че си добре !
Тя знае ли, че очаквате нов член на семейството ? Да не би да е заради
това /поне отчасти/ ?
Иначе, мисля че почти всеки тийнейджър минава през бунтарския период.
Прекарвайте повече време заедно сега като си свободна, правете любимите й неща.

За четенето - аз също чета много. Огроооооомна фенка съм на Стивън Кинг и на този жанр, та чета основно това.
Електронни книги НЕ ПИПАМ ! Не е ли хартия... Тц.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 19:59 от rave

Общи условия

Активация на акаунт