Година нова се задава, две чертички с шепи да раздава! - Бебеправене 367

• 26 628
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
iana28 - Могат да се видят по много начини, но няма нищо сигурно и накрая решението винаги е на двойката. Лекарите просто дават % и вероятности.

rave - Стискам палци да излязат хубави резултати за да не се притеснявате и скоро плувците да си свършат работата. Swimmer Swimmer

# 631
Момичета, аз съм на 36г., без гинекологични операции , АМХ 0.78, диагноза намален към изчерпан яйчников резерв. Няма конкретна причина за това, има жени и на 30 с лоши  показатели на АМХ. Др месец ще го пускам отново, да видя стойностите. При консултация с репр специалист( не в Бг) ми казаха, че шанса с този АМХ за естествено забременяване е около 10 %.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 13:02 от Ani8309

# 632
Жасмин, честитоо и до финааал 😊👶
Мисля, че много добре започва годината, хайде до края трябва всички да сме напуснали тази групаа! 🤰😍

# 633
  • плевен
Аз пусках LH,FSH и Естрадиол на трети ден  заедно с АМХ,за да не ме бодат  сто пъти.Щитовидни хормони и антитела също пусках.По време на бременност вече има много съвременни методи,с които се откриват аномалии в плода.Не вярвам,че някой се е съгласил да остави бременност, ако са му казали, че 99% има вероятност за  аномалия.Възрастта е фактор,но не е задължително  ако си над 35-40 г бебето да е с аномалии.Лекар съм и по мои наблюдения  при младите жени риска от аномалии също съществуването възраст не е застрахована.
Имам здрава дете на 14,но това не е никаква  гаранция за следваща бременност.Трябва си сериозно следене при сериозни специалисти.

# 634
Така ни казаха неоантолозите в МД. Не знам дали е истина или не.

# 635
  • София
Аз пусках LH,FSH и Естрадиол на трети ден  заедно с АМХ,за да не ме бодат  сто пъти.Щитовидни хормони и антитела също пусках.По време на бременност вече има много съвременни методи,с които се откриват аномалии в плода.Не вярвам,че някой се е съгласил да остави бременност, ако са му казали, че 99% има вероятност за  аномалия.Възрастта е фактор,но не е задължително  ако си над 35-40 г бебето да е с аномалии.Лекар съм и по мои наблюдения  при младите жени риска от аномалии също съществуването възраст не е застрахована.
Имам здрава дете на 14,но това не е никаква  гаранция за следваща бременност.Трябва си сериозно следене при сериозни специалисти.
А последно АТХ на гладно ли се пуска или не е задължително?

# 636
  • плевен
А последно АТХ на гладно ли се пуска или не е задължително?
Не са ми казвали да е на гладно,то няма връзка с яденето.

# 637
  • София/Севлиево
Хормоните (без ТСХ) могат и след храна.А защо ЛХ на ден 2 или 3,не трябва ли около овулацията да е(нали тогава му е най-високата стойност)?!

# 638
Точно си гледам папката с документите. На трети ден пускам LH, FSH, естрадиол и пролакин, а по време на О - прогестерон.

# 639
Здравейте!

Преди 3 дни имах розова черта, вчера също, на Шурчек и вчера пак си направих кръвен тест с резултат 72.57 mIU/ml   ... Зная, че това е положителен.. Бях на гинеколог преди 5 дни, за микторибиология и днес отидох за да си взема резултатите и и показах кръвния тест и.. Тя ми се скара почти, че било рано, че не се правят тестове рано и тн и тн... Могло да е биохимична бременност, после разочорованието е много голямо и е права.. Толкова ми се скофти настроение и всичко, че думи нямам. Каза ми, че ако пак реша да си правя кръвен, то той трябва да е с двойни стойности , за да е ок всичко ЗА СЕГА, защото нищо не се знае, може след два дни да има край...
Как мислите, да си направя ли кръвен утре?

# 640
Здравейте!

Преди 3 дни имах розова черта, вчера също, на Шурчек и вчера пак си направих кръвен тест с резултат 72.57 mIU/ml   ... Зная, че това е положителен.. Бях на гинеколог преди 5 дни, за микторибиология и днес отидох за да си взема резултатите и и показах кръвния тест и.. Тя ми се скара почти, че било рано, че не се правят тестове рано и тн и тн... Могло да е биохимична бременност, после разочорованието е много голямо и е права.. Толкова ми се скофти настроение и всичко, че думи нямам. Каза ми, че ако пак реша да си правя кръвен, то той трябва да е с двойни стойности , за да е ок всичко ЗА СЕГА, защото нищо не се знае, може след два дни да има край...
Аз бих си направила, за да видя расте ли и как.
Пропуснах да честитя на Жасминчето. Честито, мила и до финал !

# 641
Струва ми се, че докторката ти е киселячка или с две думи се е ядосала, че малко си я попрескочила и е използвала повода да ти вкисне деня. Не че всички неща, които казва не са така, но какво от това? Направи си пак след 48 ч., ако са ок стойностите прекрасно, ако пък стане БХ, нищо - веднъж получило се, пак ще стане Simple Smile

# 642
  • плевен
Здравейте!

Добре е да си направиш,48 часа след първия кръвен.Не се шашкай,то ако така се разсъждава във всеки момент може да се случи нещо лошо.Мен ми се случи в девета седмица,аз кръвно тестове не съм правила.

# 643
Здравейте,прекрасни момичета! Не бях влизала от известно време и докато прочета всичко минаха два дни.
Лика честито! Жасмин,честито и на теб! Желая ви лека и безпроблемна бременност! ❤
При нас нищо ново не се случва. Днес ми е втори ден от цикъла и официално след него имам зелена светлина за бебеправене. Все още не съм направила цветната снимка и няма да посмея да опитам преди това. Иначе честно казано не спирам да мисля да не е запушена и нямам търпение да дойде този момент. Изскочиха ни доста неща и ще трябва да я правя следващият месец. Четох доста и доколкото разбрах ако е запушена и има сраствания следва само инвитро? Правилно ли съм разбрала?
Честито на празнувашите днес! Бъдете здрави и благословени !
Вива нова,честито и честно казано ме съмнява да е биохимична! Нека всичко е наред! Simple Smile

# 644
Ейй много ви благодаря за бързите отговори! Страхотни сте!
Просто нали знаете като душ със студена вода стана. Ентусиазъм, радост, всичко примря. Ще тествам и утре да видим как е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт