ХУХК - имате ли представа за това?

• 499 351
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 795
Нека поне по празниците забравим за проблемите със здравето.
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МАГИЯТА НА КОЛЕДНАТА НОЩ ДА ПРЕВЪРНЕ ВСЕКИ ЕДИН ДЕН ОТ НОВАТА ГОДИНА ВЪВ ВЪЛШЕБНА ПРИКАЗКА!!!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

# 796
  • Пловдив
Момичета, моли ви за малко съвет.  Може би въпроса ми не е за тази тема, но не зная къде да питам. Един месец имам проблем със стомаха. В началото ходих на един доктор, който ми изписа доста лекарства, от които нещата само се влошиха. Преди празниците ходих на гастроентеролог който ме прегледа много обстойно, гледа ме не ефограф и ми прави изследвания. Оказа се спастичен колит.Дадоха ми само дуспаталин и биогайа. Докторката каза че е на нерва почва и ще отмине, но болките ми са доста силни, понякога не мога да си намеря място. Трудно ми е дори да полагам ежедневни грижи около децата ми. Нямам много апетит и ми се гади. На 7-ми януари ще ходя на гастроскопия, но направо не знам как ще изкарам до тогава. Пила съм Спазмалгон, Но шпа и Алмагел, но ми отминава за кратко. Дори не мога да преценя, коя храна как ми влияе, имам чувството че от всичко ме боли.
Моля ако можете да ми помогнете с със съвет.

# 797
Весели празници на всички! Много здраве, щастие, късмет! Успех във всички начинания! Дълги ремисии!

# 798
Linkata, моето май също е на нервна почва, откакто съм на антидепресанти вече не ми се гади, иначе като ме хване по две седмици и с нищо не минава.
Но колита продължава да ме тормози, един ден разтройство, друг ден запек, корема ми е като плондер и ме боли, пих флажил и дуспаталин и нищо.
Незнам какво да те посъветвам, за гаденето хомеопатични капки вомитусхил или коколин за пътуване, на мен ми помагат.
иначе за болките чайчета лайка, ако знаех нещо щях и сама да си го предпиша но уви....
ти имаш ли разтройство или само болки????

# 799
Честита Коледа на всички! Пожелавам ви много здраве и щастливи изживявания! Simple Smile

# 800
  • Пловдив
Сисони, и аз като теб - един ден разстройство, един ден всичко е нормално, при това без да пия лекарство за диария. Аз ти казах, че ще ходя при д-р Саватинова. Тя беше категорична че е на нервна почва, още повече при мен преди години пак се беше получило точно по същия начин и с времето се оправих.
Желя ви Весела Коледа момичета! Бъдете здрави и щастливи!   bouquet

# 801
АЗ ПИЯ КАПСУЛИ АЛОЕ ВЕРА И МНОГО СЪМ ДОВОЛНА. ЛЕКАРКАТА, КОЯТО БЕШЕ В ПРЕДАВАНЕТО НА КАФЕ СЪЩО ГО ПРЕПОРЪЧА ЗА ЯЗВЕН КОЛИТ.

# 802
моят баща е опериран от тази тази гадна болест преди 5 години във военна болница направо си оставиха ръцете сега е с торбичка защото му отрязаха червото и до ден днешен му се възпалява раната докторите казаха че трябва торбичката да се премести от другата страна на корема но той се отказа и сега е така ту добре ту зле беше 120кг сега е 75кг изобщо не иска да чуе за болница 

# 803

Алоето има склонност да стяга и може да предизвика запек, така че трябва да се съчетае с газогонно средство за най-добри резултати.

Лечение на диабет с Алое трябва да се извършва само под контрола на квалифициран медицински специалист.

# 804
  • в света на неограничените измерения
Алоето има склонност да стяга и може да предизвика запек, така че трябва да се съчетае с газогонно средство за най-добри резултати.

Hansev, сокът/гелът от алое доказано от лекари-специалисти и от личен опит действа разхлабващо.
Ако на теб ти предизвиква запек, то това е индивидуална особеност на организма ти.

Лечение на диабет с Алое трябва да се извършва само под контрола на квалифициран медицински специалист.
Ти в случая за диабет ли пишеш или за ХУХК ?

Да не си объркала темите.

ЛЕКАРКАТА, КОЯТО БЕШЕ В ПРЕДАВАНЕТО НА КАФЕ СЪЩО ГО ПРЕПОРЪЧА ЗА ЯЗВЕН КОЛИТ.

Д-р Мария Папазова

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 06:50 от vanvel

# 805
АЗ ПОЛЗВАМ КАПСУЛИ АЛОЕ ВЕРА ЗА ЯЗВЕН КОЛИТ
А ТОВА КОЕТО ПИШЕ ЗА ДИАБЕТ ТАКА СЪМ ГО КОПИРАЛА АЗ НЯМАМ ДИАБЕТ

# 806
Едно клинично изследване, включващо 44 пациенти, страдащи от язвен колит, е извършено в Кралската болница в Лондон и в болница Джон Радклиф в Оксфорд. То приключва през януари 2004 г. и резултатите показват, че 38% от пациентите лекувани с Алое Вера гел имат подобрение, а положителните резултати при пациенти, използвали друг продукт - плацебо са били едва 8%.

# 807
  • Варна
Ей, пожелавам на всички весело посрещане на новата година. Да сте много по-здрави от миналата година и дано желанията ви се сбъднат! Късмет!

# 808
Момичета, много съм щастлива върнах се от колонскопия в Пловдив, прави я д-р Джурков в Еврохоспитал.
Отхвърлиха улцерозен колит, установи се че имам синдром на дразнимото дебело черво.
Казаха ми да се храня с напълно противоположни храни - зелечуци и плодове задължително, а да намаля млечните продукти, а за улцирозния колит не хапвах никакви плодове и зеленчуци, дори наблягах на сирена кашкавал и  кисело мляко Confused
Екипа и самата болница са страхотни, на всички които им предстои подобно изследване горещо им препоръчвам тази болница.

# 809
Сисони, много се радвам за теб!

Общи условия

Активация на акаунт