Страшки от форума

• 109 755
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Е стига де, мама знае наѝ-добре.

# 361
  • у дома...
Ще научи, когато мама му каже и къде ще работи. Щото нали не си мислите, че мама няма да му намери и работа! Остава мама и една сгодна женичка да найде - то астролога може да каже и къде да търси и снаха.

# 362
# 363
  • Варна
Уейв, това е една от най-отвратителните истории, които съм чела. Глупост или много пари, няма друго обяснение. Дано, този тип си пожелае да е ерген форева.Такава "майка" е за контрол от социални и психиатър.

# 364
  • софия
Мен ми стана жал за децата в тази история.

# 365
Имам дежа вю. Същата история беше споделена в темата за свекървите преди седмици.

# 366
И на мен ми изглежда същата като в темата за свекървите.

# 367
Ужас! Горките дечица! Майката хич не я жаля. То бива, бива, но да гледаш как някакъв куку ти тъпче детето и ти да тръгнеш и друго да му раждаш.... Нямам думи.

# 368
Нещо в историята на тази жена хич не се връзва. Той страшно държи на хигиената и влизат в банята от вратата, но иска да ходят по три дни с едни и същи дрехи, за да се спестят пари.Flushed

# 369
Има някаква тежка форма на ОКР, явно. Има си разни правила, които не винаги са логични.
Не мога да си обясня обаче, коя нормална жена ще се набута там, че и детето си ще замъкне...
Не вижда ли, че този мъж е осакатен психически от майка си, същото ще стане и с нейните деца един ден ако се върне.

# 370
Очевидно и тя е осакатена - нормална жена няма да позволи лошо отношение към детето си. Тя е от типа "търпя всичко, но си имам мъж".

# 371
Явно, тя нека си търпи, щом и е толкова акъла, но при наличие на дете в картината е длъжна да се съобразява.

# 372
Нещо в историята на тази жена хич не се връзва. Той страшно държи на хигиената и влизат в банята от вратата, но иска да ходят по три дни с едни и същи дрехи, за да се спестят пари.Flushed
Някои хора, като мен, си имат домашни дрехи. Прибират се и се преобличат. Маниаците на тема чистота и пестеливост си имат особени разбирания. Влизаш от вратата, къпеш се, обличаш си чистите домашни дрехи. Те не са мръсни, защото не си ходил с тях навън. Външните могат да се ползват повече, ако не са видимо мръсни, нали са за навън. Поне това е моято обяснение на случката. Друг е въпросът, колко трябва да е отчаяна влюбена една жена, че да търпи мъж да и обяснява и налага хигиенни навици и изискавания, как да чисти къщата. Аз например не бих могла.
Дано психоложката във форума да и помогне.

# 373
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Ако е истина, е ужасно.

# 374
Наистина е ужасно, ако историята е реална.

Общи условия

Активация на акаунт