Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Страшки от форума

 • 104 255
 • 745
 •   1
Отговори
# 45
 • Ямбол
 • Мнения: 27 232
Още страшки или гнуски от същата:

Цитат
Ходех с голяма чанта, с много джобове, два хляба и едно безалкохолно се събират в нея. Реших да я сменя с малка и какво открих? Гащи в пликче носени три месеца. Помня за кой и защо ги избирах, помня и датата. Как при всекидневното ровене не съм ги открила?

# 46
 • Мнения: 2 003
Още страшки или гнуски от същата:

Цитат
Ходех с голяма чанта, с много джобове, два хляба и едно безалкохолно се събират в нея. Реших да я сменя с малка и какво открих? Гащи в пликче носени три месеца. Помня за кой и защо ги избирах, помня и датата. Как при всекидневното ровене не съм ги открила?
Тя уточни, че са носени за кратко, а три месеца са разнасяни в чантата. 😆

# 47
 • Другата България
 • Мнения: 22 583
Аз това го разбирам, че е купила гащи, сложила ги е в пликче и понеже чантата й е голяма, ги е забравила в нея.  И ги е носила три месеца с чантата, не, че ги е обула през ноември и ги е събула днес.

# 48
 • Мнения: 2 003
А, поносила ги преди да ги сложи в пликчето. Sunglasses Май при муните обясняваше.

# 49
 • Варна
 • Мнения: 838
А какво означава тогава:
"Помня за кой и защо ги избирах, помня и датата"?
Това ми звучи като избиране на подарък.
"За кого, защо". Че и дата запомняща се. Носенето - малко не се връзва. Ама, какво ли разбирам аз. Може и за ухажор да са били предназначени. За спомен;) Знам ли, хора всякакви

(Сега се усетих, че за последните 24 часа, за втори път обсъждам нечии носени гащи (другите бяха много по-страшни) във форума. Не е на добре, пълна деградация на личността. И не знам доколко е обратимо вече:)

Последна редакция: вт, 28 яну 2020, 10:01 от Trill

# 50
 • Мнения: 2 003
По-скоро от последвалите обяснения разбрах, че ги е купила и обула за среща, след нея, явно, си е тръгнала, без да ги обува. Grinning

# 51
 • Мнения: 1 200
Цитат
София - усети се леко на 6 етаж

И на 12 ет. се усети леко и кратко за съжаление. С дъщерята и внучо в момента се гледахме на видео връзка. Тя чак съжали, че не е тук да я разлюлее.И двете много обичаме земетресения на високо.


Не знам кого да съжаля повече - но май внучо с такава баба.

# 52
 • Мнения: 44
Страхотна тема, "страшките" са просто закодирани в персоната ми Joy. С глас съм се смяла на това за пожарите в Австралия (съжалявам, че не направих скрийншот на целия пост да си го припомням; вече е изтрит и се чудя къде отиде правото свободната реч) и земетресението. Ми вярно си пишат хората, само, че написано така е смешно!
Ще се радвам темата да се развие. Извинявам се за офтопика, ама не се сдържах...

# 53
 • Варна
 • Мнения: 838
Има си правила тук. И явно съм се изказала обидно по отношение на религиозните възгледи на авторката на темата за пожарите в Австралия (мой беше постът).
Та затова ме изтриха. Разбираемо е.
 Нали знаеш - моята свобода на словото свършва там, където започва да обижда някого. И така. За мен, драма няма.
Не всички трябва да имат чувство за хумор като моето (да разбират черния хумор).

(Което не значи, че съм си променила мнението)

# 54
 • Пловдив
 • Мнения: 4 551
Когато не си информиран, но за сметка на това упорит:
Цитат
Искам да ви кажа, че сте в дълбока грешка. Аз съм хронично болна и то не само с едно заболяване, имам цял букет, като две от тях са животозастрашаващи. Отгоре на това съм на имуносупресия заради болестите. Карала съм грип и гнойна ангина успоредно с взимане на имуносупресор. Даже бях болна по време на тежка криза, когато организмът изнемогва. Лекуват ме с антибиотици, започвам веднага, щом усетя симптомите. Така че трябва лекарство, то е което липсва. И не, не е само до имунитет, с напълно липсващ оцеляваш, стига да има адекватно лекарство. Вече 12 години го изпитвам върху себе си, работи безотказно. Докато не открият нещо, умрелите ще са повече от случайно оцелелите. За мен са такива тези, които са останали живи.
Все се чудя дали ако се взема антибиотик веднага при първите симптоми ще се стигне до пневмония. Това все пак е респираторно заболяване и действа на дихателните пътища, но винаги води до пневмония. Всъщност хората умират от пневмония, а не от самия вирус.Антибиотиците пречат точно да се стигне до пневмония. Може би това изобщо не е вярно и има нещо, което не разбирам, но си разсъждавам просто.
И след като няколко човека написахме, че антибиотиците не действат на вируси, същата продължава:
Цитат
Нещо подобно си мислех и аз. И оттам ми хрумна,  че когато организмът ти е слаб, той ще пропусне вируса навътре, към белите дробове. А антибиотика може би ще го спре. Не знам дали са опитвали това нещо. Защото явно ,че постфактум не е вършил работа. Сигурно първите с пневмония са лекувани с антибиотици, но не е помагало и тогава са разбрали, че това не е като друг път. Но дали някой е опитвал още при първите симптоми да вземе антибиотик, за да спре вируса преди да стигне до дробовете...за това се чудя. И дали е успял...
Днес май беше, чух, че е починал у нас мъж на 48 години от пневмония, следствие на грип. За обикновен грип става дума. Той е умрял от пневмонията, не е от грипа. Ако беше взел навреме антибиотик, нямаше да се стигне до тук. Това ми е мисълта и за този вирус. Просто при него се стига много по-бързо до пневмония и то вероятно двустранна и вече е късно. Нямам идея дали не става дума за нещо много по-тежко, но си мисля такива работи....

# 55
 • Ямбол
 • Мнения: 27 232
Бях убедена кой е авторът на горната страшка и не съм сгрешила.
И по-големи страшки е разправяла.

# 56
 • Мнения: 5 758
Цитат
Тц, Това не са другите, това са моите деца, и е редно да се продължи веригата на живота.
По повод спалнята, аз като истински простак, но европеец им подарих книга с описание на Кама Сутра.

Продължавам финтиращо с подсещанията какво трябва да се случи, но ще е до време...

След определено време на изчакване сме взели решение с половинката как да продължим нататък...

Може да е гадно, но иначе се обезсмисля нашия живот и труд.


Съжалявам ако някой ме разбере погрешно, но е подтискащо, да гледаш стари бабички / но сме длъжни /
Както обичам да казвам - искам да водя внук / внучка в детска градина отколкото бабичка / дори и майка ми/ на контролен преглед в болница...

Може да ме коментирате в негатив, но стигнах до там да им обяснявам следното...

Правете деца не за друго а за да има кой да ви гледа и вас на старини.

# 57
 • Мнения: 1 868
Е това вече е много страшно..

# 58
 • Мнения: 1 293
Да. И май е по-страшно това, което е написано след подчертаното.

# 59
 • София
 • Мнения: 10 805
Ох, нещо не разбрах... Лирическа та героиня отказва да гледа възрастните си родители, но има такива очаквания от своите деца?

Общи условия

Активация на акаунт